dlaczego mam skupować od innych. Za 5 i 6 jestem już zapakowany i w tych cenach nie potrzeba mi więcej. Zresztą sam wystawiłem po 5talu pakiecik ;). Teraz czas na zebranie tego co zniecierpliwione leszczyki oddadzą po 4 ;)
Dnia 2016-05-23 o godz. 22:21 ~JeRo131 napisał(a): > dlaczego mam skupować od innych. Za 5 i 6 jestem już zapakowany i w tych cenach nie potrzeba mi więcej. Zresztą sam wystawiłem po 5talu pakiecik ;). Teraz czas na zebranie tego co zniecierpliwione leszczyki oddadzą po 4 ;)
Takie bajki to dzieciom w przedszkolu możesz opowiadać , jak ja nie kupię to ty najpewniej nie
Dnia 2016-05-22 o godz. 13:46 ~joker napisał(a): > wycena z przed 2 tygodni 7 gr , rośniemy w siłę
to któryś fąfel z biznesradar też nieźle umoczył :)) pewnie czytał o planowanej sprzedaży na kosmetyków na ziemi meksykańskiej :))) i brał z prawej łasy lekkiego grosza, a tu zonk :))
Ja jestem od kupowania, natomiast Ty chwaliłeś się symbolicznym pakiecikiem ;)... czekam. Czyżby już nikogo oprócz mnie nie było na tej spółce i wykupiłem wszystko ;))
Dnia 2016-05-24 o godz. 13:41 ~JeRo131 napisał(a): > już kiedyś pisałem gdzie sobie możesz popatrzeć ;) Sprzedawać !!! Bo promocja 0,04gr lada chwila może się skończyć!
ziomek ale co dalej, chcesz zlicytować tą stodołe co tam jest niby ta produkcja czy coś, ? co ty zrobisz z tymi akcjami ? widziałeś na stretviu co jest pod tym adresem gdzie niby produkują ? moj dziadek tako mioł , siano tam było
Dnia 2016-05-24 o godz. 13:41 ~JeRo131 napisał(a): > już kiedyś pisałem gdzie sobie możesz popatrzeć ;) Sprzedawać !!! Bo promocja 0,04gr lada chwila może się skończyć!
Już kiedyś pisałem, że tylko gębą parę puszczać potrafisz, a do tego w gębie ubytków pełno. Taki z ciebie "gość". To stawiaj kwity w arkusz zleceń na 3 PLN, niech naród widzi i daje szczun, ale tu zonk :))))
do dalej to Ci nasz guru i multimilioner newconnecta ponumerowany powie ;), zapewne że 1 gr i bankructwo zaraz po wyniczkach. Tylko nie wiadomo których, wszak musi to jeszcze potrwać. Dlatego Sprzedać i zapomnieć!
muszą puścić jakieś info petarde jakąś, bo już żaden jeleń nie chce tego kupować, a co dopiero mówić o objęciu akcji po10 gr, muszą podbić kurs przynajmniej do 30 -40, może 50 gr żeby ktoś zaryzykował obijęcie pakietu po 10 gr. Gra toczy się vabank, jeśli podbiją to będzie objęcie, jeśli nie to wysypią resztę i zakończenie działalności, na dzień dzisiejszy wszyscy obstawiają drugą opcję, czyli jeśli wszyscy obstawiają drugą opcję to która będzie ??? tak czy srak gra warta świeczki , wybicie może być gigantyczne a szanse są, każdy lubi ryzyko, a jeśli ktoś nie lubi to nie ma dla niego miejsca na giełdzłe, tak więc chłopcom w krótkich spodenkach mówimy pa pa ...
Nic nie muszą, bo już się obłowili - o szczegóły pytaj kowala2200. Teraz piszą w raportach puste brednie - trele, byle wyglądało że się starają, a naród ma niby się nie pokapować w tej lipie na kołach, że trwa gra do jednej brami, czyli do waszych portfeli :) Kwit naturalnie "czeka na stempel" z giełdy o zakończniu egzystencji. To co jest obecnie, jest pocieszające dla takiego jednego naiwnego (agodnie napisane ;) Jero, co nie ma pojęcia o regułach rynku a dobierał pełnymi garściami po 10 groszy :))
Dnia 2016-05-24 o godz. 17:42 ~12345 napisał(a): > Nic nie muszą, bo już się obłowili - o szczegóły pytaj kowala2200. Teraz piszą w raportach puste brednie - trele, byle wyglądało że się starają, a naród ma niby się nie pokapować w tej lipie na kołach, że trwa gra do jednej brami, czyli do waszych portfeli :) > Kwit naturalnie "czeka na stempel" z giełdy o zakończniu egzystencji. To co jest obecnie, jest pocieszające dla takiego jednego naiwnego (agodnie napisane ;) Jero, co nie ma pojęcia o regułach rynku a dobierał pełnymi garściami po 10 groszy :))
Tak jak było tu napisane, "chłopcom w krótkich spodenkach mówimy pa pa" reszta czeka na info. ...
Nic nie muszą. Widać było upychanie kolanem kwitu na jesieni na każdym poziomie na jakim był popyt a końcówka tuż przed zesłaniem na 2 fixy. Wiedzieli że to będzie gwóźdź to trumny bo w takim systemie ciężko zrobić jakąkolwiek podbitkę. Ubrani co wsiadali niedawno oczywiście widzą swoją szansę, że będzie podbitka i wyjdą jakoś na tej nietrafionej spekulacji ale wystarczyło przeczytać raport żeby się pokapować o co tu biega, że nie ma żadnej produkcji a cała otoczka z listami intencyjnymi i umowami z aptekami to zwykła ściema, która nic nie kosztuje. Proponuję przeczytać art z 2011 roku dla rozluźnienia atmosfery:
Dnia 2016-05-24 o godz. 22:56 kowal2200 napisał(a): > Nic nie muszą. Widać było upychanie kolanem kwitu na jesieni na każdym poziomie na jakim był popyt a końcówka tuż przed zesłaniem na 2 fixy. Wiedzieli że to będzie gwóźdź to trumny bo w takim systemie ciężko zrobić jakąkolwiek podbitkę. Ubrani co wsiadali niedawno oczywiście widzą swoją szansę, że będzie podbitka i wyjdą jakoś na tej nietrafionej spekulacji ale wystarczyło przeczytać raport żeby się pokapować o co tu biega, że nie ma żadnej produkcji a cała otoczka z listami intencyjnymi i umowami z aptekami to zwykła ściema, która nic nie kosztuje. Proponuję przeczytać art z 2011 roku dla rozluźnienia atmosfery: > > http://biotechnologia.pl/biotechnologia/aktualnosci/rozwozilem-mrozonki-teraz-bede-biotechnologiem-plany-spolki-ktora-zmienia-strategie-by-wejsc-na-newconnect,9945
Ty już jesteś za stary by grać na giełdzie, naprawdę, zajmij się czymś innym, lepiej na tym wyjdziesz , nie dowidzisz , refleksu zero, brak czucia, niedosłuch, pełna demencja starcza. ...
jaka wtopa ;)) spółka jest i będzie. Wam tylko pozostało wycie do księżyca :)) Lepiej sprzedaj to co masz i zapomnij chłopczyku o giełdzie, bo to nie miejsce dla Ciebie
Dnia 2016-05-25 o godz. 08:49 ~JeRo131 napisał(a): > jaka wtopa ;)) spółka jest i będzie. Wam tylko pozostało wycie do księżyca :)) Lepiej sprzedaj to co masz i zapomnij chłopczyku o giełdzie, bo to nie miejsce dla Ciebie
Masz jaja czy nie? Wystaw ten pakiet po 3 PLN ( nikt ci go nie zwinie ) pokaż światu, jaki to jesteś mocarz kupowani :)) Czekam!
Ponumerowany na koniec spółki po wyniczkach za IV kwartał 2015 r też czekałeś. Ty jesteś stworzony do czekania, czekasz i czekasz i na tyle tylko Ciebie stać. Taki Twój los :)
No widzisz, nic nie masz a zwłaszcza jaj. Ja swój pakiet opędzlowałem za 5 ale złotych w 2011 roku i teraz patrzę jak taki fantasta jero kupuje, myśli że zarobi a później nie może sprzedać i szuka mniej inteligentnego od siebie. Zapytaj prezesa czy może namówił PZU na zakup akcji jak było w artykule prasowym, hehe. Oni nie są tacy głupi i naiwni w przeciwieństwie tych co wieszczą że piątal jest nierozdrabnialny a poźniej że kupują po 0,04 i 0,03 zł
Pełna zgoda, ten forumowy pajac nie tylko nie ma jaj, ale też kapitału, o intelekcie nie wspomnę. Drobnym ciułaczem może tylko być. Wtopił i tak jak pisałem, po wyniczkach spółka trup: dwa fixingi i lista alertów - pierwsze stopnie do grobu.
kolejne to kurcząca się rok do roku kapitalizacja spółki, kasa wypłacana na wynagrodzenia dla prezesa i różne "usługi obce", realnych przychodów z działalności brak. Ostatnim będzie niewykupienie obligacji i fala wniosków o ogłoszenie upadłości.
uu jaką powieść nam Kowal przedstawił. Chyba podsłyszał od wróżbity Macieja ;)) Sprzedał za 5zł ze stratą ;)) .... kto kupuje start-up przy takich poziomach. Reszty nie trzeba tłumaczyć kto... Wam pozostał krąg wzajemnej adoracji wolontariuszy :))