ja mam pytanie, czy osoba podpisująca się nickiem 12345" jest narodowości mongolskiej czy izraelskiej ? żaden polak ani normalny człowiek nie siedzi na forum spółki którą uważa za śmieć, więc pytanie pozostanie tylko retoryczne
Dnia 2016-05-16 o godz. 21:24 ~joker napisał(a): > ja mam pytanie, czy osoba podpisująca się nickiem 12345" jest narodowości mongolskiej czy izraelskiej ? > żaden polak ani normalny człowiek nie siedzi na forum spółki którą uważa za śmieć, więc pytanie pozostanie tylko retoryczne
Ja jestem Polakiem i siedzę tu bo jestem wyjątkowo złośliwy. Lubię sobie poczytać i wyśmiać te bzdury które tu na zmianę panowie J wypisują i chętnie poczytam jak w tym kwartale rosnące zapasy będziecie uzasadniać? To już wzrost półroczny a tej wielkiej ofensywy nie widać, oj żeby się kremy nie przeterminowały zanim się zacznie. Tak generalnie czekam na analizy już parę niezłych się ukazało to się już ubawiłem po pachy z tych powtarzalnych od lat frazesów o prowadzonych rozmowach i wielkich planach, które ciągle okazuje się można brać na poważnie. Jero już zrezygnował z poniedziałków, teraz widzę obstawia przyszły rok, szkoda czyli teraz rok czasu będzie trzeba czekać na kolejną perłę, szkoda ale możne odniesie się wreszcie do tych poprzednich i jak kiszenie kasy przez półtora roku a się do tych słynnych zdolności inwestowania krótkoterminowego, o których taki bidny poloczek jak ja nie ma nawet co marzyć. Jak emisja G i H za 10gr ma się do tych teorii o zaniżaniu kursu do nominału (listopad 2015) i rychłym podbijaniu przed emisją (styczeń 2016). Do tarło już jakie bzdury się pisało, mam nadzieję, że nie i jednak coś tam jeszcze skronie żeby uzasadnić że jednak mądrze było a głupi i się nie znam. Normalnie Latający cyrk MP się chowa przy tym forum to chętnie zajrzę od czasu do czasu jeśli kolego J II pozwoli.