• Re: raport pozytywny, silne kupuj !!! Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Dnia 2016-05-14 o godz. 20:52 ~północ napisał(a):
    > w poniedziałek będziecie się zbijać o ich akcje

Gdzieś się podział magu nr 2 ???

bua ha ha ha !!!

• Re: raport pozytywny, silne kupuj !!! Autor: ~joker [81.30.137.*]
    ja mam pytanie, czy osoba podpisująca się nickiem 12345" jest narodowości mongolskiej czy izraelskiej ?
    żaden polak ani normalny człowiek nie siedzi na forum spółki którą uważa za śmieć, więc pytanie pozostanie tylko retoryczne
  • Re: raport pozytywny, silne kupuj !!! Autor: alidrisi2 [83.10.130.*]
    Dnia 2016-05-16 o godz. 21:24 ~joker napisał(a):
    > ja mam pytanie, czy osoba podpisująca się nickiem 12345" jest narodowości mongolskiej czy izraelskiej ?
    > żaden polak ani normalny człowiek nie siedzi na forum spółki którą uważa za śmieć, więc pytanie pozostanie tylko retoryczne

Ja jestem Polakiem i siedzę tu bo jestem wyjątkowo złośliwy. Lubię sobie poczytać i wyśmiać te bzdury które tu na zmianę panowie J wypisują i chętnie poczytam jak w tym kwartale rosnące zapasy będziecie uzasadniać? To już wzrost półroczny a tej wielkiej ofensywy nie widać, oj żeby się kremy nie przeterminowały zanim się zacznie.
    Tak generalnie czekam na analizy już parę niezłych się ukazało to się już ubawiłem po pachy z tych powtarzalnych od lat frazesów o prowadzonych rozmowach i wielkich planach, które ciągle okazuje się można brać na poważnie.
    Jero już zrezygnował z poniedziałków, teraz widzę obstawia przyszły rok, szkoda czyli teraz rok czasu będzie trzeba czekać na kolejną perłę, szkoda ale możne odniesie się wreszcie do tych poprzednich i jak kiszenie kasy przez półtora roku a się do tych słynnych zdolności inwestowania krótkoterminowego, o których taki bidny poloczek jak ja nie ma nawet co marzyć.
    Jak emisja G i H za 10gr ma się do tych teorii o zaniżaniu kursu do nominału (listopad 2015) i rychłym podbijaniu przed emisją (styczeń 2016). Do tarło już jakie bzdury się pisało, mam nadzieję, że nie i jednak coś tam jeszcze skronie żeby uzasadnić że jednak mądrze było a głupi i się nie znam.
    Normalnie Latający cyrk MP się chowa przy tym forum to chętnie zajrzę od czasu do czasu jeśli kolego J II pozwoli.
  • Re: raport pozytywny, silne kupuj !!! Autor: ~joker [81.30.137.*]
    wyleszczeni dwoją się i troją, oj dobrze , będzie się działo, to swietny znak, pozdrawiam was i dziękuję za wasz czas który tu zostawiacie.
  • Re: raport pozytywny, silne kupuj !!! Autor: kowal2200 [83.243.173.*]
    Znikniesz z forum jak lilka
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.30.137.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.