Sławku a co jeszcze może ciekawego być ? Rada Dyrektorów zrezygnowała bez podania przyczyn !!! to po pierwsze po drugie w poniedziałek spółka ma opublikować zgodnie z harmonogramem raport roczny za 2015 rok uważasz, po przeczytaniu dzisiejszych komunikatów , że oni go posiadaja ?
a co może być przez rok jak sądzę było wyprowadzanie gotówki ze spółki a teraz jesteśmy w czarnej ...... Tylko całkowita zmiana może mnie uratować, że nie zostanę z ręką w nocniku, więc czekam pozniej się zastanowie jak straty zniwelować jak będzie jeszcze taka mozliwość
Nie żebym się czepiał, ale chyba mamy poważny problem.
Walne przełożone kolejny raz tym razem do kwietnia, a przed nami publikacja raportu rocznego.
Ciekaw jestem jak ta sytuacja rozwiąże się, ale obawiam się zawieszenia notowań i wtedy będzie naprawdę niewesoło, bo spółka jest na alertach i giełda zapewne nakaże przyspieszenie wdrożenia programu naprawczego...
Podobna sytuacja była przerabiana 2 lata temu, wiem jedno mógłbym prowadzić dyskusje która i tak nic nie da, po prostu czekam .... mało choć dużo powiedziała Osoba o niku Gustafsson, jak do tej pory wszystko się sprawdza.
Nie martwię się o To jak ~Gustafsson napisał .... Najpierw czystka, a później możemy porozmawiać o czarnych koniach...... Nikogo do niczego nie namawiam każdy zrobi co uważa za słuszne.
Lotny start w Höganäs 15 grudnia 2015 Lotny start w Höganäs We współpracy z Midroc będzie Reinhold teraz wznoszenia 36 atrakcyjnych apartamentów w centrum miasta Höganäs. Budowa rozpoczęła się w dawnym budynku warsztatowego rozebrany rozpoczynającego się w styczniu. Budowa ma się zakończyć w pierwszym kwartale 2017 r.