Czasem mam wrażenie, że to Maestro próbuje manipulować tutaj na forum. Nikt nie mówi o scaleniu tyle co właśnie ten gość. Wziął sobie na cel odstraszanie wszystkich od spółki i pisanie o scaleniu, bo tak to jest na rynku NC, hak ciągle pisze. Wydaje mi się, że coś z tego ma wysuwając ciągle ten wątek na forum na miejsca czołowe. Nie dajmy się zmanipulować. Każdy powinien mieć własne zdanie w sprawie tej spolki.
TAK, tak, tak nie dajcie się ,.. zmanipulować !!!! bardzo WAS proszę !!!!!!!!!
a do 'odebrania' już ok. 2.000.000 ,.... tj. przybyło ok. 1.200.000 świeżego TOWARU ,.... tylko od mojego ostatniego wpisu jakieś (30 min.), mocno podejrzana sprawa !!!
na "walorze" jak po każdym INFO (po tym w miarę pozytywnym) "stały fragment gry" tj. dorzucanie po PKC ,.. i dzięki temu ,... DLA NIKOGO 'TOWARU' po 1 gr ......
No i stały punkt programu. Wątek poruszany przez Maestro. Nie znudzi Ci się jeszcze chłopie? ! Tak jak wcześniej pisałem. Coś tutaj musi być w tym, że ten gość ciągle odnawia ten wątek. Nie odpisujcie na ten wątek.
Dnia 2016-06-14 o godz. 23:41 ~xyz napisał(a): > No i stały punkt programu. Wątek poruszany przez Maestro. Nie znudzi Ci się jeszcze chłopie? ! Tak jak wcześniej pisałem. Coś tutaj musi być w tym, że ten gość ciągle odnawia ten wątek. Nie odpisujcie na ten wątek.
1. DOBRA WIADOMOŚĆ: tak, tak nie odpisujcie już na ten wątek , 2. jeszcze lepsza WIADOMOŚĆ niedługo już nie będzie (już chyba nie ma ) o czym pisać
Dnia 2018-12-15 o godz. 09:09 ~Ocena napisał(a): > Maestro za chwilę będzie 3 lata jak żeś wykrakał obyś się mylił
Oj , oj chyba dłużej ni z 3 lata , .... bo ten mój wątek jest powielonym wątkiem z przed .... sam nie wiem ilu lat niestety ......
i Sorry ale ja , nie chwaląc się rzadko się mylę, a już wcale , ani razu nie pomyliłem się co do "walorów" z tzw. N C , bo dla 'średnio' myślącego (i nie trzeba być mistrzem [Maestro] GPW) , żeby przewidzieć los 'walorów' z Nju śmiecia