• Re: Brawa dla posiadaczy akcji! Autor: ~jekyll [188.146.77.*]
    ...........będzie dobrze ,JUŻ poszło w obrót całe 15 sztuk cennych akcji.......... :)
  • Re: Brawa dla posiadaczy akcji! Autor: ~iryd [78.11.244.*]
    Dnia 2016-05-12 o godz. 11:19 ~jekyll napisał(a):
    > ...........będzie dobrze ,JUŻ poszło w obrót całe 15 sztuk cennych akcji.......... :)

Czy Ty się jeszcze nie wypłakałeś.iryd
  • Re: Brawa dla posiadaczy akcji! Autor: ~jekyll [188.146.10.*]
    Nie, jeszcze nie. W przeciwieństwie do ciebie mam tu troche kasy wsadzonej to mi zależy. Masz drobne to się ciesz. "Twardy" ynwestor sie znalazł z czapką śliwek.
    Dnia 2016-05-13 o godz. 10:05 ~jekyll napisał(a):
    > Nie, jeszcze nie. W przeciwieństwie do ciebie mam tu troche kasy wsadzonej to mi zależy. Masz drobne to się ciesz. "Twardy" ynwestor sie znalazł z czapką śliwek.

To płacz dalej, bo na ''pewno'' od tego płaczu akcje ''twoje'' będą rosły. Serialowy Kiepski już dawno skomentowałby ''i gitara''. Pozostałej treści nie komentuję gdyż nie jest to bazar, ale jak chcesz to możesz z tą czapką śliwek na bazar lecieć.
  • Re: Brawa dla posiadaczy akcji! Autor: ~jekyll [188.146.66.*]
    ........... a za kogo ty się uważasz " ynwestorze" żeby kogoś krytykować. Kolejny dzieciak na forum jak widać po wpisach. Może mam sie cieszyć ze notowania tak wygladaja jak wygladają ? Ale do kogo ta gadka zreszta......
    Dnia 2016-05-13 o godz. 14:42 ~jekyll napisał(a):
    > ........... a za kogo ty się uważasz " ynwestorze" żeby kogoś krytykować. Kolejny dzieciak na forum jak widać po wpisach. Może mam sie cieszyć ze notowania tak wygladaja jak wygladają ? Ale do kogo ta gadka zreszta......

Ten nazwany przez Ciebie dzieciak powie jeszcze, że każdy negatywny post o spółce podcina konar na którym siedzisz . Tyle i aż tyle.

• Re: Brawa dla posiadaczy akcji! Autor: ~jekyll [159.205.254.*]
    Ten nazwany przez Ciebie dzieciak powie jeszcze, że każdy negatywny post o spółce podcina konar na którym siedzisz . Tyle i aż tyle.

Raport jest super. Reakcja ynwestorów też świetna....... taka "prawda" chyba pasuje co ?
    Dnia 2016-05-17 o godz. 11:24 ~jekyll napisał(a):
    > Raport jest super. Reakcja ynwestorów też świetna....... taka "prawda" chyba pasuje co ?

Czy ustaliłeś winnego ?

• Re: Brawa dla posiadaczy akcji! Autor: ~jekyll [159.205.254.*]
    ...... a jednak dzieciak.
  • Re: Brawa dla posiadaczy akcji! Autor: ~dado [94.254.162.*]
    Panowie - więcej powagi, to nie piaskownica aby się obrzucać błotem. Prowadźmy merytoryczną dyskusje a nie pyskówkę jak bazarowe przekupy.
    Dnia 2016-05-17 o godz. 13:32 ~jekyll napisał(a):
    > ...... a jednak dzieciak.

....... ''i gitara''
[x]
ARTNEWS 17,65% 0,20 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.