Nie, jeszcze nie. W przeciwieństwie do ciebie mam tu troche kasy wsadzonej to mi zależy. Masz drobne to się ciesz. "Twardy" ynwestor sie znalazł z czapką śliwek.
Dnia 2016-05-13 o godz. 10:05 ~jekyll napisał(a): > Nie, jeszcze nie. W przeciwieństwie do ciebie mam tu troche kasy wsadzonej to mi zależy. Masz drobne to się ciesz. "Twardy" ynwestor sie znalazł z czapką śliwek.
To płacz dalej, bo na ''pewno'' od tego płaczu akcje ''twoje'' będą rosły. Serialowy Kiepski już dawno skomentowałby ''i gitara''. Pozostałej treści nie komentuję gdyż nie jest to bazar, ale jak chcesz to możesz z tą czapką śliwek na bazar lecieć.
........... a za kogo ty się uważasz " ynwestorze" żeby kogoś krytykować. Kolejny dzieciak na forum jak widać po wpisach. Może mam sie cieszyć ze notowania tak wygladaja jak wygladają ? Ale do kogo ta gadka zreszta......
Dnia 2016-05-13 o godz. 14:42 ~jekyll napisał(a): > ........... a za kogo ty się uważasz " ynwestorze" żeby kogoś krytykować. Kolejny dzieciak na forum jak widać po wpisach. Może mam sie cieszyć ze notowania tak wygladaja jak wygladają ? Ale do kogo ta gadka zreszta......
Ten nazwany przez Ciebie dzieciak powie jeszcze, że każdy negatywny post o spółce podcina konar na którym siedzisz . Tyle i aż tyle.