• Re: ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE - hahaha Autor: ~obs [159.50.252.*]
    Dnia 2015-11-30 o godz. 14:24 ~do-ubranego napisał(a):
    >
    > Kupił po 3,12 - napisał o wzrostach i od razu runęło : )
    > Sprzedał po 2,69 i napisał o zwale i od razu poszło do góry - buhahahahaha
    >
    > Mówi się, że matol trafi jak się pomyli, a ten kolorowy-wiatr nawet jak się pomyli to też nie trafi - hahaha

A Ty tutaj jak pies ogrodnika sie cieszysz
  • Re: ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE Autor: ~mrkuchar [156.17.58.*]
    "Mówi się, że matol trafi jak się pomyli, a ten kolorowy-wiatr nawet jak się pomyli to też nie trafi - hahaha"

Ile Ty masz dzieciaku lat? My tutaj rozmawiamy o inwestowaniu czy wyśmiewamy się z człowieka i tego, że poniósł stratę? To bardzo nieładnie.
    Pamietaj, ze takie zachowanie wróci do Ciebie kiedyś. Karma albo przeznaczenie jak to mówią. Dotknie Ciebie albo kogoś z Twojego otoczenia. Kiedyś może sobie przypomnisz jak ta chwila nadejdzie.
  • Re: ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE Autor: ~do-klona [89.228.252.*]
    On rozmawia - sam z sobą hahahaha

Inwestowanie zostaw normalnym ludziom.

A ty to sobie pogadaj z kolesiami w tworkach (tam możesz być w kilku osobach i nie będzie to nic nadzwyczajnego) - hahaha

• Re: ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE Autor: ~mrkuchar [156.17.58.*]
    Ja nie wiem jak tam jest.

Ale skoro Tobie było tam tak dobrze, bo zachwalasz to dlaczego Cie zwolnili?
    Powiedz mi czy żalisz się czy chwalisz, ze już Cie tam nie chcą? Było cieplutko, jeść miałeś na godzinę i lekarstwa. Koledzy przytulili?

Ja powiem Ci tak: wracaj tam jak szybko możesz, bo inwestowanie nie dla Ciebie! Nie przeszkadzaj tutaj w analizie inteligentnym ludziom. Pamiętaj, że chęć dorównania towarzystwu nie czyni Cie równym.
  • Re: ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE Autor: ~inteligentne-lanie [89.228.252.*]
    wiatr udający mrkuchara nie nudź już : ).
    A może jesteś Napoleonem yntelyencie : )
    A pamiętasz jak byleś chodzikiem księżycowym?

Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli 
    Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*] 2012-09-16 14:03
    Witam wszystkich
    Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych.
    Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HBPOLSKA….
    Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu. Możecie to zweryfikować na innych forach.
    Dlatego jeszcze raz PRZESTRZEGAM PRZED CHODZIKIEM

https://www.bankier.pl/forum/temat_posmiejecie-sie-az-was-brzuch-rozboli,7150969.html
  • Re: ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Witam cię mr.kuchar.
    Właśnie wczoraj tak jak wspominałem, dokładnie na zniesieniu Fibo wziąłem PGNIG. Zabezpieczyłem stopem. Wygląda to całkiem dobrze, chociaż zakładam również, że może tam powstać Gartley.
    Ronson, całkiem, całkiem, ale mam też dwie pozycje z twojego rynku. Acrebit tworzy znaczną bazę i wybicie z niej byłoby zapewne bardzo dobrym momentem, do wejścia w ten papier.
    Co do tej małałygi pociesznej, to jest to staruszek, emeryt z Olsztyna, pisze pod kilkoma nikami na raz. To ten sam, co na MIT podskakiwał aby kupować po 70 groszy. Skończyło się na 12. Wyczyścili go do spodu, to teraz dokucza z ostatniej ławki. Kiedyś nazywał się Szybki 7, ale po tej wpadce już do poprzedniej nazwy nie wrócił. To taki nieszkodliwy staruszek, zawzięty, cieszący się jak sąsiad złamie nogę na schodach.
    Ot takie NEMO
    Pozdrawiam

kolorowy wiatr
    Fajnie Cie widzieć kolorowy.
    Na Ronsonie martwią mnie obroty ale z drugiej strony wiem jak wysoko potrafi zajść kurs mimo niskich obrotów.
    PGNiG technicznie to był majstersztyk. Jak obejrzałem to pewnie czytałes te moje kilka zdań. Gratuluję szczerze dobrego oka i analizy.
    Dzisiaj przeczytałem, że Tauron zadłużył sie na 1.6 mld zielonych w chińskim banku. To pokłosie wizyty naszego wielebnego Prezydenta. Pora posłać dzieci na naukę chińskiego jesli ktos tego jeszcze nie zrobił.

Co do szybkiego....tak pamiętam te Wasze walki na MIT. To mściwa bestia. Podejrzewam, ze na wcześniejszej emeryturze. Pracował w którymś z resortów siłowych, bo rzuca słowem jak Rosjanie gradami w Donbasie.

Samych sukcesów życzę.

• Re: ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Teraz ciężko o sukces, zwłaszcza na akcjach. Lepiej to wygląda na kontraktach, bo tam na krótko zawsze się coś uciuła.
    Popatrz od czasu do czasu na ten Acrebit. Podoba mi się wykres. Tak jak wspominałem bardzo rozległa baza, ale, żeby coś z tego było, kurs musi się wybić.
    Sam sobie zadaje pytanie, czy mu się uda.
    Pozdrawiam również

kolorowy wiatr
  • Re: ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE Autor: ~antychodzik [78.8.29.*]
    a propos Rosjan , w latach 70 radzieckim naukowcom po niezliczonych próbach w końcu udało się zaplodnic murzynkę malpa , powstał malpolud , wyjątkowo przebiegły i wred... , ponieważ wszyscy mieli go dość wysłali go na Księżyc i umieśili w uprzednio wykopanej norze tzw szufladzie , jednak malpolud był skrajnie agresywny więc astronauci wrzucili mu do szuflady swoje brudne skarpetki , dodatkowo dali mu różne zabawki - piłeczki , trójkąciki , miski itd no i komputer co by mu się nie nudziło , od tamtej pory malpolud siedzi w swojej norze , odizolowany od społeczeństwa i pisze te swoje felietoniki na Ziemię , a opisuje to co widzi : widzę biegnący trójkąt , widzę misę , widzę gwiazdę polarną ...
  • Re: ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE Autor: ~anal [77.115.76.*]
    dlaczego ten gość sam do siebie pisze.??
    Można to poznać minn po bardzo podobnych budowach zdan oraz częstotliwości używania poszczególnych okresleń
    O mamy tu znawcę z innej parafii. Zapewne studia skończyłeś w tym kierunku, to może na podstawie zamieszczanych przeze mnie tekstów powiedz coś czego inni jeszcze nie wiedzą.
    Śmiechu warte, śmiać się nie chce.

KW
    A ty Antychodziku, wyłaź już z tej szuflady i przestań biadolić na swój los.  Tak już musi być.
  • ........OTO JAK POWSTAŁ KOLOROWY MALPOPLUD ................ Autor: ~rozbawiony-bałdyga [89.228.252.*]
    Dnia 2015-12-01 o godz. 12:24 ~antychodzik napisał(a):
    > a propos Rosjan , w latach 70 radzieckim naukowcom po niezliczonych próbach w końcu udało się zaplodnic murzynkę malpa , powstał malpolud , wyjątkowo przebiegły i wred... , ponieważ wszyscy mieli go dość wysłali go na Księżyc i umieśili w uprzednio wykopanej norze tzw szufladzie , jednak malpolud był skrajnie agresywny więc astronauci wrzucili mu do szuflady swoje brudne skarpetki , dodatkowo dali mu różne zabawki - piłeczki , trójkąciki , miski itd no i komputer co by mu się nie nudziło , od tamtej pory malpolud siedzi w swojej norze , odizolowany od społeczeństwa i pisze te swoje felietoniki na Ziemię , a opisuje to co widzi : widzę biegnący trójkąt , widzę misę , widzę gwiazdę polarną ...

..........................................................................
    Nie inaczej : )
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.69.173.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • .......................kolrowy wystrzyżony jak owca .................... Autor: ~fryzjer [81.190.146.*]

Wystrzygli kolorowego jak owcę to w swojej rozpaczy 1,35 zobaczył - buhahahahaha
    kolorowy żadne kwiczenie ci nie pomoże : )
  • ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE - hahaha : ) ... Autor: ~p23 [188.146.0.*]
    Przestańcie podbijac watki tego kolorowego durnia.
  • ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE - hahaha : ) ... Autor: ~pytanie [89.228.253.*]
    I gdzie te 1,35 ?
  • Re: kolorowy-wiatr miłego weekendu ty podwójnie ubrany mistrzu od AT : ) Autor: ~trr [194.247.62.*]
    pgnig jeszcze da zarobić
  • ...........................kpina z AT ................. Autor: ~śmich [89.228.252.*]
    Dnia 2015-11-25 o godz. 12:16 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > tak dzisiaj podejmuję wyzwanie określenia zasięgu spadku na Tauronie. Moim zdaniem ten spadek sięgnie co najmniej poziomu 1.35 - 1.50.
    > Pozdrawiam
    >
    > kolorowy wiatr

...........................................................................................

twoje wizje to kpina z analizy technicznej i analityków. Ty jesteś czarną owcą tego fachu. Twoje TOTALNE NONSENSY wręcz zniechęcają nowicjuszy by stosować AT.
  • Re: ...........................kpina z AT ................. Autor: ~antychodzik [77.253.77.*]
    Chodzik Księżycowy to niekwestionowany , utytułowany ( tytułbalwana roku ) i bezkonkurencyjny anty wskaźnik , drugiego takiego ze świecą szukać ...
  • CK dwa dni temu napisał, że spadnie i od razu 19% do góry wywaliło Autor: ~SUNEX [81.190.152.*]
    kolorowy na Sunex napisał, że spadnie na 1 zł i od razu 19% do góry wywaliło - hahahaha
    Co on ma za niefart w sobie. Wyjątkowy ANTYWSKAŹNIK - hahaha

Re: do tych co na polu minowym 04.12.2015 - Opublikowano przy kursie: 4,09 zł, zmiana od tamtej pory: 19,32%
    Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2015-12-08 17:49
    Te akcje będą kosztować niedługo 1 zeta.
    Moje osobiste zdani, którym nikt się kierować nie powinien, to takie, że zachowanie tych akcji przypomina mi zachowanie wielu innych akcji, co to tu na GPW były, ale się skończyły.
    Dzisiaj znowu mocny spadek, no cóż jaki prezes, taka firma.
    kolorowy wiatr
  • ............................To kiedy te 1,35? - buhahahaha ........... Autor: ~fale-oszoloma [81.190.152.*]
    > tak dzisiaj podejmuję wyzwanie określenia zasięgu spadku na Tauronie. Moim zdaniem ten spadek sięgnie co najmniej poziomu 1.35 - 1.50.

......................................................
    To kiedy te 1,35? - buhahahaha

• ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE - hahaha : ) ... Autor: ~buhahah [81.190.137.*]
    1,35
  • .......................kolrowy wystrzyżony jak owca .................... Autor: ~gryzjer [81.190.146.*]
    kolrowy wystrzyżony jak owca to w swojej rozpaczy 1,35 zobaczył - buhahahaha
  • pogoda dla bogaczy Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    I ty zobaczysz, musisz sobie tylko kupić odpowiednie okulary S T A R Y
    Twoja ślepota jest bowiem już mocno zaawansowana.
    Wystarczy zadać sobie pytanie ile dzisiaj Tauron kosztuje.
    A o moje akcje nie martw się, nie ma potrzeby. Na dzień dzisiejszy co prawda mam coś, ale i tak nie wiesz co, w każdym razie nie Tauron i nie JSW.
    Jedna spółka spadnie na 1.35 - 1.50
    a druga na 5 zeta

To nawet małe dziecko wie,
    pogoda jest dla bogacz
    dla nie bogaczy są prognozy złe

kolorowy wiatr

• Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~zzzz [91.220.73.*]
    leczy się człowieku może nie jest za późno
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.74.*]

..........................................................................

Gdzie ten mistrz od szklanej kuli? - hahahahaha
    Tych analiz to się uczył w szkole w Tworkach : )

• Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~hosso-bessa [89.234.221.*]
    no i dotarł kurs do oporu, którego nie pokona chociażby skały srały, pora w drogę powrotną na 2,4 zł
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~team1a [46.186.4.*]
    sekta smolenska DRENUJE PORTFRLR suwerena.
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~Jan [46.113.25.*]
    3,15 po ogłoszeniu wyników za II kwartał
  • Moim zdaniem ten spadek sięgnie co najmniej poziomu 1.35 - 1.50. Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.74.*]
    > ... tak dzisiaj podejmuję wyzwanie określenia zasięgu spadku na Tauronie. Moim zdaniem ten spadek sięgnie co najmniej poziomu 1.35 - 1.50.

..............................................................

I co maestro? A tu już ponad 3 zł - hahahaha
    kolorowy ty to sobie kup mandolinę, bałałajkę lub PUZON , a analizy zostaw kompetentnym ludziom.
     To co wypisujesz to istny szoł. Krasomówczy słowotok błędnego rycerza : )
     Chciałbyś zaistnieć, ale nie masz nawet szczęścia w tych swoich ,,wróżbach" które nazywasz analizami.

• Re: Moim zdaniem ten spadek sięgnie co najmniej poziomu 1.35 - 1.50. Autor: ~Człowiek [178.252.22.*]
    Co to miało być? Pisz mądre rzeczy nie idiotyzmy. Nie chcę ciebie odpowiednio nazwać, ale wszyscy wiedzą jak.
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~pytanie [89.228.68.*]
    To kiedy ten Armagedon? - hahahaha
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~aaa [89.228.79.*]
    to kiedy te 1,35? - hahaha
  • kolorowy- To kiedy te 1,35? - buhahahaha Autor: ~pytanie [89.228.79.*]
    To kiedy te 1,35? - buhahahaha
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~dobre [89.228.249.*]
    i gdzie ten mistrz?
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: mario2014 [195.24.248.*]
    Ha! Siedząc sobie i jedząc obiadek tak sobie kliknąłem a tu proszę stary wątek poruszony.
    Analiza kolorowego na podstawie mojego przypadku - jestem zaszczycony.
    Panie i Panowie,przypadek jak najbardziej prawdziwy:
    Przychodzi amator do domu maklerskiego żeby ulokować część swoich oszczędności..
    ..a makler proponuje mu inwestycje na giełdzie hahaha..dobre co?
    Od czasu jak straciłem (sporo) na Tauronie nie tknąłem giełdy,czasem wpadnę zerknąć czy dobrze zrobiłem i wychodzi na to że bardzo dobrze.
    Zakup był po 4,80 a sprzedaż średnio po 3,20.cóż dziś niewiele się zmieniło a ja już nie pamiętam ile straciłem.
    Na szczęście mam zupełnie inne zajęcia,w dwa lata odrobiłem stratę a nawet nieźle zarobiłem.
    Piszę to aby przestrzec ludzi takich naiwnych jak ja aby nie wierzyli nikomu a już na pewno nie maklerom.
    Masz kasę to nie oddawaj jej bezmyślnie w czyjeś ręce tylko zrób coś z nią ale sam.
    Dziś na przykład bardzo fajnie zarabia się na budowie domów jednorodzinnych, bliźniaków czy szeregowców.
    Ludzi do pracy w tej branży nie brakuje (głównie z Ukrainy,to świetni fachowcy).
    Cóż, jak to napisał kolorowy "największy błąd jaki popełniacie to tkwienie w błędzie który popełniliście".
    To mnie natchnęło do robienie zupełnie czegoś nowego i za to chciałem kolorowemu podziękować.
    A mój makler..z tego co wiem to już nie pracuje w tej branży bo go zwolnili ale co z tego kasy nie odda ;-)
    Pamiętajcie o tym!
    Ja zawsze powtarzałem "niech każdy robi to co umie najlepiej".
    Życzę wszystkim aby Tauron był po 6 zł i więcej.

• Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: 24pitrus [188.117.177.*]
    Dzięki za dobre słowa przestrogi.
    Masz rację Deweloperka teraz najlepszy zwrot 30-40 % na domku w zależności od stanu do sprzedania. Też o tym myślałem ale za mało kasy na rozkręcenie. Z drugiej strony też ogę powiedzieć że deweloperzy z wolną kasą wchodzą w długoterminową dywidendówkę.
    Wszystkiego Dobrego.
    A kolorowy lub też chodzik - zakłada wątki gdzie popadnie, jak rośnie to odświeża osobiście a jak spada to znika - ot takie samodowartościowanie
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: mario2014 [188.146.3.*]
    > Witam was koledzy i koleżanki też.
    > Niestety moje wejście w Tauron zakończyło się stratą i to pomimo bronienia tej pozycji kontraktami terminowymi, które stanowiły przeciwwagę dla kupionych przeze mnie akcji. To lekcja jaka mi się należała i przestroga, aby nigdy nie lekceważyć fali ,,C,, Elliotta.
    > Popatrzyłem sobie na zachowanie rynku i zachowanie kilku spółek i doszedłem do wniosku, którego wcześniej wcale nie brałem pod uwagę. Naprowadził mnie na to kolega, który na tym forum napisał, że na tej spółce, stracił bardzo dużo, niejaki Mario 2014.
    > Jego wpis znajdziecie bez problemu. Zastanowił mnie ton tej wypowiedzi, wielkość straty i brak zlecenia stop loss, co jest jak wiemy charakterystyczne dla amatora. Wszystko to nasunęło mi myśl, że spółka ta tworzy formację typu ,,V,,.
    > Powiem szczerze jest to tak nieprawdopodobne, że może być prawdziwe. To samo jednak widać na innych wykresach, ale tam mamy do czynienia ze spółkami słabymi fundamentalnie, a tu ? Co jest grane pomyślałem, czyżby jakieś trupy w szafie ?
    > To, że PIS będzie robić prawdziwą rewolucję w spółkach skarbu państwa, to wiadomo, ale powiem wam coś jest na rzeczy.
    > Widać z jaką energią strona podażowa pozbywa się akcji i jak ta energia narasta.
    > Podszedłem do tego na zimno i zacząłem zastanawiać się, do jakiego poziomu mogą tu nastąpić spadki, biorąc pod uwagę to, co dzieje się dookoła i bessę, która mocno naciska na cały rynek.
    > Tak jak kiedyś postawiłem prognozę spadku wigu 20 co najmniej do poziomu 1900 punktów, tak dzisiaj podejmuję wyzwanie określenia zasięgu spadku na Tauronie. Moim zdaniem ten spadek sięgnie co najmniej poziomu 1.35 - 1.50.
    > Pozdrawiam
    >
    > kolorowy wiatr

Witam wszystkich ubranych i chcących się ubrać w akcje Tauron.
    Grałem w latach 2013 - 2015 chcąc ulokować część swojego kapitału.
    Tauron był ostatnią partią..zakup 4,80 sprzedaż 3,20 (za kupe szmalu)choć wszyscy mówili że to juz dno na czele z moim maklerem sprzedałem,straty nie mogę przełknąć do dziś choć już ją" odrobiłem." Ale strata to strata. zająłem się deweloperką choć prawie nie miałem o tym pojęcia,zreszta tak jak o giełdzie.
    Piszę to bo chcę Was ostrzec,ostudzić Wasze myślenie, tu nikt nie wie gdzie jest dno.
    Nijaki kolorowy wiatr wówczas wysmiewany (dziś pewnie chodzik księżycowy albo inny diabeł) pisał często i gesto o dalszych spadkach.Myslę patrząc na to zupełnie z boku że ta teoria o spadkach dalej obowiązuje.
    Uważajcie na swoje ciężko zrobione pieniądze bo strata jaka by nie była boli do tego stopnia że można się przez nią bardzo pochorować a utrata zdrowia to największa ze strat.
    Życzę wszystkim wzrostów!
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: mario2014 [188.146.3.*]
    Dnia 2018-09-07 o godz. 19:11 mario2014 napisał(a):
    > Dnia 2015-11-25 o godz. 12:16 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > > Witam was koledzy i koleżanki też.
    > > Niestety moje wejście w Tauron zakończyło się stratą i to pomimo bronienia tej pozycji kontraktami terminowymi, które stanowiły przeciwwagę dla kupionych przeze mnie akcji. To lekcja jaka mi się należała i przestroga, aby nigdy nie lekceważyć fali ,,C,, Elliotta.
    > > Popatrzyłem sobie na zachowanie rynku i zachowanie kilku spółek i doszedłem do wniosku, którego wcześniej wcale nie brałem pod uwagę. Naprowadził mnie na to kolega, który na tym forum napisał, że na tej spółce, stracił bardzo dużo, niejaki Mario 2014.
    > > Jego wpis znajdziecie bez problemu. Zastanowił mnie ton tej wypowiedzi, wielkość straty i brak zlecenia stop loss, co jest jak wiemy charakterystyczne dla amatora. Wszystko to nasunęło mi myśl, że spółka ta tworzy formację typu ,,V,,.
    > > Powiem szczerze jest to tak nieprawdopodobne, że może być prawdziwe. To samo jednak widać na innych wykresach, ale tam mamy do czynienia ze spółkami słabymi fundamentalnie, a tu ? Co jest grane pomyślałem, czyżby jakieś trupy w szafie ?
    > > To, że PIS będzie robić prawdziwą rewolucję w spółkach skarbu państwa, to wiadomo, ale powiem wam coś jest na rzeczy.
    > > Widać z jaką energią strona podażowa pozbywa się akcji i jak ta energia narasta.
    > > Podszedłem do tego na zimno i zacząłem zastanawiać się, do jakiego poziomu mogą tu nastąpić spadki, biorąc pod uwagę to, co dzieje się dookoła i bessę, która mocno naciska na cały rynek.
    > > Tak jak kiedyś postawiłem prognozę spadku wigu 20 co najmniej do poziomu 1900 punktów, tak dzisiaj podejmuję wyzwanie określenia zasięgu spadku na Tauronie. Moim zdaniem ten spadek sięgnie co najmniej poziomu 1.35 - 1.50.
    > > Pozdrawiam
    > >
    > > kolorowy wiatr
    2018.09.07 mario2014
    > Witam wszystkich ubranych i chcących się ubrać w akcje Tauron.
    > Grałem w latach 2013 - 2015 chcąc ulokować część swojego kapitału.
    > Tauron był ostatnią partią..zakup 4,80 sprzedaż 3,20 (za kupe szmalu)choć wszyscy mówili że to juz dno na czele z moim maklerem sprzedałem,straty nie mogę przełknąć do dziś choć już ją" odrobiłem." Ale strata to strata. zająłem się deweloperką choć prawie nie miałem o tym pojęcia,zreszta tak jak o giełdzie.
    > Piszę to bo chcę Was ostrzec,ostudzić Wasze myślenie, tu nikt nie wie gdzie jest dno.
    > Nijaki kolorowy wiatr wówczas wysmiewany (dziś pewnie chodzik księżycowy albo inny diabeł) pisał często i gesto o dalszych spadkach.Myslę patrząc na to zupełnie z boku że ta teoria o spadkach dalej obowiązuje.
    > Uważajcie na swoje ciężko zrobione pieniądze bo strata jaka by nie była boli do tego stopnia że można się przez nią bardzo pochorować a utrata zdrowia to największa ze strat.
    > Życzę wszystkim wzrostów!

• Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~Brzydal [78.133.206.*]
    Są rzeczy ważniejsze od pieniędzy...
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: polonez_as-dur [31.178.208.*]
    Nigdy nie ukrywałem, że kolorowy wiatr, to chodzik księżycowy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.22.111.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~leszczyk [83.31.147.*]
    Wiadomo, że tauron to padlina więc grube sępy się zlatują. Proponuję odbicie na około 1,55 pln.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Takisobie [5.172.234.*]
    Chodzik księżycowy zawsze ma rację, nawet jak niema racji.
  • Re: w 2015 to była fala C a teraz wiadomo ze 3 Autor: ~Slawek_AT [89.67.104.*]
    Moje kreski
    Dorysowały sie puzelki
    link
  • Re: w 2015 to była fala C a teraz wiadomo ze 3 Autor: ~DjscrKrolKawioru [94.254.133.*]
    https://youtu.be/5JfshfDBHV4

Demon polskie energetyki.
[x]
TAURONPE 2,85% 11,35 2026-02-16 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.