• Re: będzie wzrost Autor: ~pertik [31.6.157.*]
    kurs rosnie jak szalony bedzie grubo w portfelu
  • Re: będzie wzrost Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Ta wesz z Olsztyna mnie chce uczyć dobrego wychowania.
    Trzeba przyznać, że MIT-u ci nie brakuje.

KW
  • Re: będzie wzrost Autor: ~adaś [83.26.89.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: będzie wzrost Autor: ~muł_roboczy [77.236.24.*]
    Kolorowy a ja się zastanawiam dla kogo ty pracujesz. Jeśli chodzi o AT nie można się z Tobą nie zgodzić, jednak wybierasz spółki których fundamenty mówią zazwyczaj co innego , lub takie na których AT po prostu nie działa (JSW) . Tak więc przypuszczam, że celowo wprowadzasz ludzi w błąd, tylko co Ci to daje. Myślisz, że kurs akcji zależy od twojej radosnej twórczości na bankierze ??
    Popatrz na JSW jakie tam są ostatnio obroty, choćby cały bankier się zleciał to jeden przysłowiowy "grubas" mógłby zrobić co zechce. Tak więc po cholerę wprowadzać zwykłych ludzi w błąd ?
  • Re: będzie wzrost Autor: ~muł_roboczy [77.236.24.*]
    PS.
    Jak ty chcesz zrobić, żeby Tauron urósł jak nowa władza chce wydoić go do ostatniej złotówki. Już bodajże piątkowe info o zwiększeniu linii kredytowej powinno zapalić wszystkim czerwoną lampkę w głowie.
  • PATENTUS-1.32. Poziom docelowy 2,10, a tu sru poniżej 1 zł i AMNEZJA Autor: ~AT-kolorowego-wiatra [89.228.252.*]
    wiatr jesteś jednak nikim. Zupełne ze rooooooooooo : )
    Z pozdr laik

kolorowy-wiatr vel chodzik-księżycowy vel kamerdyner-profesora:
    - można analizować lepiej, gorzej, błędnie lub bezbłędnie, ale co powiedzieć o ,,analityku" który analizuje spółkę Patentus (twierdzi, że teraz pokaże klasę), a po kilku dniach oświadcza, że nigdy nie robił analizy Patentusa i NAWET NIE WIE co to takiego jest ten Patentus - hahahaha
    Pomijam tu fakt, że analiza była jak zwykle totalną KOMPROMITACJĄ : ) - hahahahaha
    Poniższe posty napisał jako zalogowany.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dobrze-ze-ty-rozumiesz-buhaha-ck-alleluja-i-do-tworek-mistrzu,15567925.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_klamstwo,16695259.html 
  • Re: będzie wzrost Autor: ~DonPedro [77.45.38.*]
    No Panie Wróżbito Kolorowy, chyba Ci się omskła była ta linijka, co to nią te swoje wykresy rychtujesz...

A tak na poważnie - tu wykresy nie mają nic do rzeczy, liczy się strach napędzany negatywnymi informacjami. Można sobie dostrzegać różne formacje na wykresach, ale Naród wybrał sobie władzę na czele z Panią Premier z górniczej mieściny ...

• Re: będzie wzrost Autor: ~antychodzik [178.37.174.*]
    A tymczasem nasza pchła - szachrajka czyli CK straciła już ponad 7% , nędza , po prostu nędza ... toto stówkę zarobi traci dwie :)))))))
  • Re: będzie wzrost Autor: ~antychodzik [77.253.72.*]
    Mistrz CK już ma minus 10 % , to co Chodzik , czas zarobić na miseczkę cienkiej zupki ? no dobrze , dziś mam dobre serce chwytaj za miotłę , a potem wyczyść mi ładnie buty , tylko raz raz , na jednej nodze . A tak przy okazji , mam wielką prośbę do Rozbawionego Bałdygi - dołącz ten wątek do swojej biblioteczki jako kolejną celną anty analizę CK - ale nie dąsaj się , wiem że masz ich pełno , wszak CK to niekwestionowany , bezkonkurencyjny , najlepszy anty analityk :)
  • Re: będzie lanie na kolorową ....- buhahahaha Autor: ~laik [89.228.252.*]
    Jest 2,77 zł a, kolorowy nieudacznik kupił po 3,12, a ja? Dalej czekam : )

Mówi się, że matol trafi jak się pomyli, a ten kolorowy-wiatr nawet jak się pomyli to też nie trafi - hahaha
  • Re: będzie lanie na kolorową ....- buhahahaha Autor: ~antychodzik [178.37.166.*]
    dokładnie :) a analizować to toto może co najwyżej owsiki we własnej ku-ie buchahahahhahhahhahaha
  • ...............Będzie lanie na kolorową .... - buhahahaha : ) Autor: ~wesoły-psychiatra [89.228.252.*]
    A wiecie co jest w tym najlepsze?
    Że kolorowy od lat straszył olbrzymią zwałą całego rynku i mityczną falą C, a jak ta zwała przyszła to okazuje, że on zdążył zapakować się pod korek i teraz ryczy o wzrostach - buhahahahahaha

• ...............Będzie lanie na kolorową .... - buhahahaha : ) Autor: ~pytanie [89.228.252.*]
    Male kolorowe pytanie ile kosztowało cię lanie ? - buhahahaha
  • Re: ...............Będzie lanie na kolorową .... - buhahahaha : ) Autor: ~laik [89.228.252.*]
    kolorowy i jak tam cztery litery - hahaha
    Pozdr rozbawiony-bałdyga : )
  • Re: ...............Będzie lanie na kolorową .... - buhahahaha : ) Autor: ~antychodzik [77.253.76.*]
    Chodzik wpuścił ludzi w maliny i zadowolony , potracili po 14% i nawet nie usłyszeli od Mistrza anty analizy jednego słowa przepraszam ... WSTYD
  • .........PODWÓJNE LANIE - buhahahaha : ) .............. Autor: ~zezowate-szczęście [89.228.252.*]
    kolorowy-wiatr miłego weekendu ty podwójnie ubrany mistrzu od AT - hahahahaha
    Kupił po 3,12 - napisał o wzrostach i od razu runęło : )
    Sprzedał po 2,69 i napisał o zwale i od razu poszło do góry - buhahahahaha
    Mówi się, że matol trafi jak się pomyli, a ten kolorowy-wiatr nawet jak się pomyli to też nie trafi - hahaha
    .

wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 
    Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2015-11-25 12:16
    Witam was koledzy i koleżanki też.
    Niestety moje wejście w Tauron zakończyło się stratą...
    Podszedłem do tego na zimno i zacząłem zastanawiać się, do jakiego poziomu mogą tu nastąpić spadki, biorąc pod uwagę to, co dzieje się dookoła i bessę, która mocno naciska na cały rynek.
    Tak jak kiedyś postawiłem prognozę spadku wigu 20 co najmniej do poziomu 1900 punktów, tak dzisiaj podejmuję wyzwanie określenia zasięgu spadku na Tauronie. Moim zdaniem ten spadek sięgnie co najmniej poziomu 1.35 - 1.50.
    Pozdrawiam
    kolorowy wiatr
  • Re: będzie wzrost Autor: ~podwójnie-ubrany [89.228.252.*]
    Dnia 2015-11-18 o godz. 15:17 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Dzisiaj jest dobry dzień do kupienia tych akcji po 3.12
    > i tyle w tym temacie
    >
    > kolorowy wiatr

............................................................................................
    Kupił po 3,12 - napisał o wzrostach i od razu runęło : )
    Sprzedał po 2,69 i napisał o zwale i od razu poszło do góry - buhahahahaha
  • Re: będzie wzrost Autor: ~antychodzik [78.8.217.*]
    zobacz Olo jak CK się pomylił , oto dowód
  • Re: będzie wzrost Autor: ~olo [195.24.248.*]
    Dnia 2015-12-02 o godz. 11:43 ~antychodzik napisał(a):
    > zobacz Olo jak CK się pomylił , oto dowód

wali mnie to.tak jak powiedziałem - nigdy nie brałem pod uwage aby działać zgodnie z tym co sie pisze na forach tego bankruta.
    Skad wiesz kto siedzi pod drugiej stronie .owszem czytałem i kilka ników moge policzyć na palcach ludzi którzy pisali mądrze ido rzeczy.AT nie znam , nie rozumie i nie chce znać bo mój makler kierował sie tylko AT .
    Wiecznie mi pokazywał te jego kolorowe kreski i szlaczki w du.e.
  • Re: będzie wzrost. Czekamy na ksiażkę - BUAHAHAHAHA Autor: ~kupił-po-3_12zł [89.228.252.*]
    Dnia 2015-11-19 o godz. 09:54 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Ja nie muszę uzasadniać. Jestem bowiem najlepszym analitykiem na forum bankiera i to wiedzą wszyscy, ale skoro prosisz, to nie ma sprawy. Kupiłem te akcje wczoraj po cenie jaką tu wymieniłem, a podstawą do kupna było zniesienie wewnętrzne geometryczne Fibonacciego w formacji rozszerzającego się klina wzrostowego, oraz odpowiednie zachowanie tak ceny jak i wolumenu na wykresie świecowym, oraz dywergencja pomiędzy OBV i RSI.
    > Resztę przeczytacie w mojej książce o analizie technicznej za jakieś dwa lata.
    > Pozdrawiam
    >
    > kolorowy wiatr
    > moimi nauczycielami i mentorami byli
    > Chodzik Księżycowy oraz Kamerdyner Profesora

.....................................................................................................
    Nie inaczej. Jesteś N A J L E P S Z Y - buhahahahaa
  • Re: będzie wzrost. Autor: ~3-12 [89.228.252.*]
    Dnia 2015-11-19 o godz. 17:21 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Panowie, panowie,
    > Umilkłem, bo gram na kontraktach terminowych i musiałem pod koniec dnia zamykać krótkie pozycje. Ruch spadkowy doszedł bowiem do mocnego wsparcia.
    > Razem z tym ruchem spadał nasz Tauron. Piszę nasz, ponieważ nie sprzedałem tych akcji, nie znalazłem do tego uzasadnienia.
    > Mogę mieć pretensje jedynie do was wszystkich, że nie chcieliście się zebrać do kupy i kupować. Od razu byłoby z 5% do przodu.
    > Niecierpliwość, wasza jest doprawdy rozbrajająca, ciągle tylko kiedy i kiedy. Uważam , że w tym wypadku nie czas jest ważny ale poziom. Ale co tam, osobiście zakładam, że ruch wzrostowy nastąpi do końca przyszłego tygodnia. Poza tym zawsze trzeba się liczyć z tym, zwłaszcza podczas bessy, a taka przecież szaleje, że nasze zagranie będzie nieudane, stąd równoległa gra na kontraktach terminowych, mająca na celu zrównoważenie portfela.
    > No to do jutra, jutro też jest dzień i nie spieszcie się tak z tą krytyką, bo jeśli kurs pójdzie w górę, będzie co poniektórym głupio , że się tak wyrywali.
    > kolorowy wiatr

...........................................................................................

Na jakim wykresie ty to wszystko widziałeś?
    Małpa na 10 pięć razy trafi ty masz znacznie mniej szczęścia kolego.
  • Re: będzie wzrost Autor: ~j-w [81.190.152.*]
    Nie inaczej : )
  • Re: będzie wzrost Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Zapowiadałem piękny wzrost i macie piękny wzrost.
    cieszycie się ?
  • Re: będzie wzrost Autor: ~re [31.6.157.*]
    bedzie wzrost na enerdze
  • Re: będzie wzrost Autor: ~kpiny-z-AT [81.190.137.*]
    Dnia 2015-11-18 o godz. 15:17 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Dzisiaj jest dobry dzień do kupienia tych akcji po 3.12
    > i tyle w tym temacie
    >
    > kolorowy wiatr

2.
    Re: będzie wzrost 
    Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2015-11-19 09:54

• ...............będzie wzrost i nauczyciel kolorowego-wiatra ............ Autor: ~mentor-i-nauczyciel [81.190.137.*]
    kolorowy-wietrze to ten CK z JSW to twój mentor i nauczyciel - buhahahahaha
    Brawo mistrzu klamstaw, obludy i rzeczywistości zastępczej.

Re: KOLOROWY WIATR - PKN ORLEN - 20 zł : )
    Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2016-01-07 12:39
    jaka zmiana ?
    facet co zwie się chodzik księżycowy jest na JSW
    Kumasz to wreszcie czy nie ?
[x]
TAURONPE 2,55% 8,70 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.