"ruszyli z krotkiej 50 fb na eur dol czyli mozliwe abc i zejscie nawet nizej 3,9 chov AA-BB-CC W SUMIE JUZ DOMKNIETE wiec roznie byc moze http://stooq.pl/q/a/?s=usdpln&i=1&u=14538390 nie zakladalem ze zejda nizej wiec krotka gra"
To Twoj post z tego samego watku godz. 4.11, namawiasz na eSki rynek robi 3,5 figury w gore, takze tym razem sie nie udalo ale marzyciele i tak maja Cie za goscia :)
no jesli ty w tym poscie i z tego poziomu widzisz namawianie na ski to smieszny jestes gra krotka tzn sprzedaj kup i nausz sie odczytywac proste slowa pozycja krotka czy to tak trudno odroznic tzn ze nawet odczytac nie potrafisz
ski to ja pokazywalem na edku gdzie proponuje stawiac i gdzie sl wystarczylo popatrzec tyle temat http://stooq.pl/q/a/?s=eurusd&i=1&u=14538390 to jest ta pozycja krotka a nie gra krotka ha ha ha
Stiven dzieki za mile slowa, ktorych tu niewiele slysze.
Bax, gra krotka to znaczy sprzedaj kup?, aha, czyli w koncu co? ja zawsze myslalem ze krotka to sprzedaj, do tego podajesz poziom ponizej 3,9 wiec chyba jasne ze mowisz o eSkach skoro poziom z czasu napisania postu to jakies 3,9150. Nie zagmatwales tego postu wystarczajaco i teraz usilujesz mi wmowic ze miales na mysli cos innego. Nieladnie.
Tak to jest jak się czeka tylko na słowo klucz kup i sprzedaj, bazując na opinii gościa którego na oczy nie widzieliście. Tak jest najłatwiej. Szkoda że nie chciało się nic poza tym. Bez obrazy ale jak można postawić takie pieniądze na podstawie opinii nieznajomego? Jak ktoś stara się podpowiedzieć to można to przeanalizować, porównać ze swoją wersją, a nie brać jako pewniaka.
swiete slowa o swej pozycji kazdy powinien pomyslec sam ze dwa razy choc ---to raz a dwa ja jakos nie slysze dalej ze komus zle doradzilem a raczej ludzie pisza dzieki za info a trzy to jak jest jakas zawieucha na gieldach np w20 nizej 2000 a dolar wyraznie wyzej 3,9 to robi sie tu zlot tych biednych i pokrzywdzonych przez forex bo penie znowu zmoczyli tak jest mniej wiecej co pol roku????????????????? takze wystarczy tych pogaduszek cieniasy i do uslyszenia za kolejne pol roku zapraszam serdecznie porozmawiamy o d...ie marnie znowu ZAMYKAM POST ????????? zakaz tu pisania juz he he he he
Wklejam wpis Baxa experta "ruszyli z krotkiej 50 fb na eur dol czyli mozliwe abc i zejscie nawet nizej 3,9 jak zwykle pewnie jest zarobiony bo zamiast zejsc ponizej 3,9 poszli na 3,95 ale dla niego to bajka oczywiscie pisze mozliwe a pewnie ruchy wykonuje inne bo kasa musi byc .
Ziom spoko dziś jestem na plusie może tylko 800 zł ale całość odrobiona. Nie czekam na słowo klucz. Gościa nie widZialem jak mówisz.Po prostu przestrzegam przed mega Baxsiem naiwnych jak ja.Naczytałem się głupot jaki to mistrzu i zapomniałem jak grać dałem się jak dziecko. Chce przestrzec innych aby nawet na niego i jego teorie nie zwracali uwagi bo to zaprowadzi jak mnie w kozi róg.
xla---no wiesz wstydzilbys sie to przeciez tylko mnie zawdzieczasz to ze zaczales sam myslec i zarabiac a nie sciagac jak w szkole bo malpowanie czyjejs pozycji z opoznieniem rzadko kiedy daje dobry zarobek ja nie przypominam sobie bym ci tu osobiscie kiedys cos doradzal zegnam a do byle kto po tym co ty piszesz widac z jakiej gliny jestes wykonany Ściemniaczu z wyzszej polki nauka kosztuje a nie wszystkich da sie czegokolwiek nauczyc to o tobie
a najciekawsze jest to to ze zaden z was nie podal tu nawet 1dnego info z forexu tylko wyplakuje swe zale i jak zwykle czyja winnna------ wina baxa ha ha ha ha udanego weekendu CIENIASY