ciężki tydzień do typowania bo o 4 rano dane z chin ustawią spadkowy początek tygodnia później fed i brak podwyżki stóp a pełnia dopiero w kolejnym tygodniu stawiam na brak chęci pozostania z akcjami w piątek ze względu na niepewność związaną ze skala zwycięstwa PIS oraz dzisiejsze zdanie prezydenta na temat szukania kompromisu banki frankowicze i związane z tym większe szacunki strat banków
Ten podłączony przez ciebie link oglądałem wcześniej. Dlatego się uśmiałem, ponieważ zacząłem kombinować co chciałeś nam przekazać - powiedzieć puszczając go teraz.
zapomniałem emerycie, że oprócz wiersza Tuwima oddałem głos. :). Chciałem się podzielić tym fajnym tekstem i bez osobistych podtekstów. Także wczoraj przeczytałem w parkiecie artykuł, który dziś wkleił ostry i byłem mocno zażenowany, że i sam rynek pochodnych staje nad krawędzią. Czasami lubię poszukać w necie starych tekstów i miałem jeszcze w temacie zbliżających się wyborów wkleić inną fajną piosenkę.
Łączna liczba zaliczonych wpisów - 26 (spadek o 2 wpisy w stosunku do ubiegłego tygodnia).
Za WZROSTEM 13 wpisów, 50,00% udział w łącznej liczbie wpisów, Za SPADKIEM - 13 wpisów, 50,00% udział w łącznej liczbie wpisów. W tym tygodniu WIGOMETR INWESTORÓW INDYWIDUALNYCH spadł o 28,57 pkt w stosunku do ubiegłego tygodnia i wynosi ZERO pkt. W ubiegłym tygodniu wynosił 28,57 pkt.