Koledzy, jak w tym wszystkim widzicie CHF. Dzis ladne zeszmacenie złotówki ale co dalej ? Oporu na chf nie przebili wiec ....? Kontrolka i wyprzedawać czy ryzykować i czekać ? Do wyborów jeszcze daleko i moze sie duzo wydarzyć... Bax, masz może rozrysowany CHF, byłbym wdzieczny ?
cholera jestem na rozdrożu nie bardzo wierzę w dalsze wzrosty na edku ale też nie mam większego przekonania do dolara że teraz przebije te 3,80 Wskaźniki raz przechodzą na jedna stronę raz na drugą ten rynek jest nie do rozszyfrowania. Puknęli by te 3,84 na dolcu i niech schodzą znów poniżej 3,70 dali by i zarobić i dobrą cene na odkup
nie ma co rysowac masz mocne na dzis wsparcie a musi wyjsc nad 3,89 by roslo jak edek spadnie urosnie chf sorki nie mam javy a stary wykres ci nic nie da uczniak co do dolca poki beda tak szarpac tak niestety xz tym dolarem bedzie z gory opor 1,13 ale przeciez przy tym rynku mimo iz ja tego nie zakladam zawsze moze puscic chocby by wyleszczyc moje ski jak w nocy nie podbija to powinno spasc jutro to o edku jak pisalem 1,125 tyle mogli wiecej im nie dalem dzis