ja niedlugo wracam na ring hhe ale poki co jeszcze maluje wykresy opisuje sobie na stooq zapisuje i drukuje... no i przykleje sobie na sciane pare przykladów DAX GBPPLN i jeszcz musze pomyśleć nad 3 z tym edkiem przemysle sprawe ale nie obserwuje go zbytno (tak zeby malowac i patrzec jak sie zachowuje... ) Sp zerkam na eur pln tez zerkam ale tam nuda wieje jeszcze na jpca patrze tam pare trafien mialem ... zobaczymy dolec tez ciekawy jest ale o dolcach ty duzo wiecej wiesz niz ja ... tylko tyle z czytania
Bax zazdroszcze cii tego ze tak potrafisz trzymac ale dobrze oby dwoje wiemy ze te 20 groszy to jest sie w stanie zlapac ale 50?? to raz na 2-3-5 lat chodzi mi o\dokladnie o to ze dolec np podejdzie z 3 na 3.5 a nie to co robisz w trakcie bo te 50 mozesz zlapac kup+ i Sprzedaj .. to raz a Dwa zalezy jakie L trzymasz na 20.50 groszy? bo pol lot jest do wytrzymania ale juz 3-5 czy 10 lotow to trzeba byc specem takim jak ty a tu mi brakuje do tego duzoooo badz wiele lat i wytrwałosci... zdrowia i psychika czy sie nie poddam ... odnosnie daxa duze te S masz ...?? u mnie 0.1 locika przy 100 pkt =100 euro jeszcze odnosnie zwariowania... myslisz ze zarobiac przy pol locie i trzymajac na 20 groszy pozycje zwariujesz?? nie sadze:P
napisze ci jak zaczynalem bo pewnie tego nie czytales tu sprzedalem kawalerke za to kupilem po 2,10 --57 kola baksow 7poszlo na zycie a sprzedalem wszystkie po 3,85- zeta w ciagu 1 roku i patrzylem jak rosnie jeszcze do ok 4 taki byl moj poczatek i z taka kasa zaczalemhe he he bo zaczalem wtedy zerkac na forex zycie to spore zmiany i cuda czasem sie zdazaja
nie nie czytalem jeszcze mnie w tedy nie było :P tutaj :) czytam cie odkąd jestem tutaj i prawie kazdy wpis w watku czasami moge nie przeczytac ... No to Ci powiem Ze pełen szacun za to ze tak przetrzymales no i ze pozniej nie tracilłes jej na forexie bo majac nawwt te 400 kola na koncie forex mozna udupic to i to az bys nie poczul kiedy a ty zarobiles i sie nauczyłes... Ja ci napisze tak ,,, moje poczatki są ciężkie bo nie mam czego sprzedac to raz a dwa mam wiecznie pod gorke... :D wiec ciekawa osoba nie jestem :P sataram sie to jakoś zmienić ale nie wychodzi mi ... ale tez sie nie poddaje
I powiem ci Ze Tak słysze jak ktos na forexie 200k baksow zarobil w ciagu roku to dla mnie ;O to trzeba miec łeb tak patrzac duzo to jest 2000 tys a tu ktos szarpnął tyle dolcow to juz w ogole masakra .. nie wiem czy nie doroslem do zarabiania czy sie nie nadaje:P nowy rok zweryfikuje... przede wszystkim chce tak to umieć wszystko zeby nie trafić na takiego cudaka jak ... np ty trafiles ze ja kupie a to spadnie mi 1.5 zl... ja juz odczulem to na CHF ale tutaj udalo mi sie zarobic dosc sporo ale co z tego jak zabrali mi :(
ja wtedy baksy kupilem na rynku takze grozilo mi tylko ze bede mial mnie zlotowek bo dolary mialem te same trzymalem na koncie i czekalem rok pracujac i robiac co innego wiec ryzyka wielkiego nie bylo a jak zaczal rosnac to zalozylem rok i sprzedam tak robi tricskter i tez dlugo czeka
tylko ze on robi na Euro :) Wiesz moze uda mi sie cos w zyciu i złapie sie na Euro jak bd kolo 3 zł :) a bd mial zlotowki to tez zaryzkuje :) kupujać i trzymajac :) aaz zaczna stopy podnosic w euro ale mysle ze do 2017 nic nie zrobia