• Re: To co ? w przyszłym tygodniu 1.70-1.80 zł ???? Autor: ~brrrr [77.115.94.*]
    zapomnij o tym naganiaczu
  • Re: To co ? w przyszłym tygodniu 1.70-1.80 zł ???? Autor: ~kleks [188.146.72.*]
    To powiedz mi dlaczego to ma rosnąć ?? Bo jest niepewna sytuacja w firmie ? Bo jest duża szansa ,że za chwilę dodrukuja akcje i rozwodnią kapitał ? Bo nie jesteśmy obecni na sklepowych półkach ? ( nie mówcie mi tylko ,że widzieliście gdzieś tam w kiosku ruchu ..krem wars oraz jakiś pojedyńczy zestaw świąteczny  realu) Bo firma ma niesamowitą konkurencję na rynku z którą sobie ewidentnie nie radzi  ? Wreszcie ,że dziwne są rządy są w firmie... np. Pani Pierzchała będąca właścicielem spólki Allverne , która prowadzi działalnosć konkurencyjną do Miraculum  ( kosmetyki tego samego asortymentu...mydła, kremy do rąk , twarzy itp ) Myślicie ,że Pani Pierzchale zależy na Miraculum czy na swojej firmie ? Rozumiem gdyby to był inny asortyment ,ale nie ten SAM !!!
    Być może jest tutaj głębszy plan..wydojenie akcjonariatu mniejszościowego  na ile się da...później ogłoszenie upadłośći likwidacyjnej i wyprowadzenie wartościowych marek do Allverne??? Byc może ?? GPW  zna nie takie przekręty ...wszak to jeszcze mimo zapowiedzi wielu polityków, bananowa giełda.
    Nie widze szans na wzrosty. Wiele niejasności...zbyt wiele...

Ps. Sam posiadam akcje Miraculum, bo kiedyś uwierzyłem, naiwność to się nazywa??...Świat nigdy nie był i nie bedzie sprawiedliwy..niestety.
  • Re: To co ? w przyszłym tygodniu 1.70-1.80 zł ???? Autor: ~suka [178.36.19.*]
    co to znaczy ze wierzyles w akcje?Jestes spekulantem i masz kupowac na dolkach i sprzedawac wyzej,wiara ma tu niewiele wspolnego.Mowimy o dwoch roznych kwestiach 1 inwestycji To co robi Nowakowska jest inwestycja w ktora angazuje swoj kapital nie tak wiele znowu przy okazji ryzykujac.Jesli projekt sie nie powiedzie prezes nie poniesie zadnych konsekwencji,konsekwencje ponosi spolka jako podmiot prawny za akcje zaplaci drobnica,kredyt da bank,obligacje ktos tam zawsze obejmie.Miraculum ma szanse przetrwac tak jak przetrwala marka frugo ale to jest walka na lata walka w ktorej nasze czytaj wasze{nie mam tych akcji} interesy sa obojetne w duzej mierze chodz powinny byc jako ze jestemy dawcami kapitału.
    2
    Spekulacja to co innego,mozesz zarobic pieniadze i na upadajacyh truchlach jesli umiesz.Napisalem pare postow do tylu co mysle o kursie i sie zrealizowalo .Czy warto bylo sprzedawac po 3 zl jesli jestes spekulantem i brales tanio odpowiedz brzmi tak!
    Czy warto trzymac te akcje?Jesli jestes inwestorem insiderem znasz spolke od podstaw i wiesz ze bedzie ok odpowiedz brzmi Tak,warto je zatrzymac.Point of your viev tats the clue.
  • Re: To co ? w przyszłym tygodniu 1.70-1.80 zł ???? Autor: ~suka [178.36.153.*]
    zaczyna schodzic na ziemię
  • Do Zarządu.Czy ktoś działa na szkode firmy ?? Autor: ~kpinaZakcjonariatu [89.78.129.*]
    Czy Pani Nowakowska z Panią Pierzchałą nie działają na szkode firmy ???? Pytam się ????  Co to za firma Allverne ???Firma konkurencyjna do firmy Miraculum , której Prezesem jest Pani Pierzchała....reszte dopowiedzcie sobie sami.
    Dlaczego w zestawach swiątecznych JOKO była wkładane produkty Allverne???? Pytam się i oczekuje odpowiedzi.

Akcjonariusz.

• Re: Do Zarządu.Czy ktoś działa na szkode firmy ?? Autor: ~kpinaZakcjonariatu [89.78.129.*]
    Zobacz wątki dotyczące Miraculum Zobacz profil Miraculum
    Autor: ~kleks [188.146.72.*] 2015-12-12 14:15
    Opublikowano przy kursie:  2,27 zł , zmiana od tamtej pory: -16,30%
    Re: To co ? w przyszłym tygodniu 1.70-1.80 zł ????

To powiedz mi dlaczego to ma rosnąć ?? Bo jest niepewna sytuacja w firmie ? Bo jest duża szansa ,że za chwilę dodrukuja akcje i rozwodnią kapitał ? Bo nie jesteśmy obecni na sklepowych półkach ? ( nie mówcie mi tylko ,że widzieliście gdzieś tam w kiosku ruchu ..krem wars oraz jakiś pojedyńczy zestaw świąteczny  realu) Bo firma ma niesamowitą konkurencję na rynku z którą sobie ewidentnie nie radzi  ? Wreszcie ,że dziwne są rządy są w firmie... np. Pani Pierzchała będąca właścicielem spólki Allverne , która prowadzi działalnosć konkurencyjną do Miraculum  ( kosmetyki tego samego asortymentu...mydła, kremy do rąk , twarzy itp ) Myślicie ,że Pani Pierzchale zależy na Miraculum czy na swojej firmie ? Rozumiem gdyby to był inny asortyment ,ale nie ten SAM !!!
    Być może jest tutaj głębszy plan..wydojenie akcjonariatu mniejszościowego  na ile się da...później ogłoszenie upadłośći likwidacyjnej i wyprowadzenie wartościowych marek do Allverne??? Byc może ?? GPW  zna nie takie przekręty ...wszak to jeszcze mimo zapowiedzi wielu polityków, bananowa giełda.
    Nie widze szans na wzrosty. Wiele niejasności...zbyt wiele...

Ps. Sam posiadam akcje Miraculum, bo kiedyś uwierzyłem, naiwność to się nazywa??...Świat nigdy nie był i nie bedzie sprawiedliwy..niestety.
  • Przychody z eksportu mają rosnąć.Dobry czas Miraculum. Autor: ~hiena [89.78.129.*]
    Zapraszam do lektury ciekawego wywiadu w "Parkiecie".

http://www.parkiet.com/artykul/1463074-Miraculum--Przychody-z-eksportu-maja-rosnac.html
[x]
MIRACULUM -0,30% 0,66 2026-04-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.