Bzdety? Kto tu pisze bzdety to dobrze wiemy. Jak moge stracic przez kogos kto jest dla mnie niewiarygodny? Poza tym gram na swoich wykresach i od lat każdemu to radze. Nie mam nic do ciebie BAX. Ale zbyt wielu ludzi tu stracilo przez ciebie kase. Taka jest niestety prawda. Tylko wstydzą sie do tego przyznac, że byli tacy naiwni i głupi
a generalnie to ludzie tracą mnóóóóóśtwo kasy i zdrowia na FX a przyczyn jest wiele.... próby śledzenia innych wcale nie są główną przyczyną. A w tym koszyku Bax jest w czołówce jeśli chodzi i o sensowność analiz i wiarygodność (bo nie nagania)... tak więc, opisujesz mechanizm typu "ktoś traci na FX bo wykorzystuje za dużą dźwignię i ryzyko, bo nie zna się na AT, bo nie miał SL, bo odszedł od kompa, bo miał przerwę w dostawie do internetu, bo miał problemy w pracy etc... i potem mówi "to przez Baxa"... hehe nie czarujmy się. Jak mówię, jeśli założyć, że czytelnicy starają się naśladować czy słuchać piszących, co samo w sobie jest niedojrzałe, to .... jest wielu piszących, którzy znacznie bardziej ogłupiają, naganiaję etc. Ale tak, jeśli ktoś jest początkujący, to się sparzy i nie wróci - w sumie dobrze dla niego. Jak wróci, to nabierze doświadczenia i do trejdingu i dystancu fo opinii na forach. Więc szkodliwość wpisów Pana XYZ jest pomijalnie mała. Dużo bardziej szkodzą pracownicy broków na różnych szkoleniach i pokacujących przykądy jak to ktoś zarobił złote góry w miesiąc.
A mało to razy czytałem text "kto posłuchał ten zarobił'? Jak chcesz sie przekonac ile są warte analizy od BAXat to zagrajmy przez miesiac na jego analizach. Zaczniemy od jutra. Przypomne sie
ok przypomnij sie bo wielu o tym marzy lubie kontrolerow twego typu ha ha ha a to ze zaklocasz watek i nie dajesz normalnym ludziom poczytac bo musza przeskakiwac twe bzdety to nie uwazasz ze przez ciebie traca??????/
co ty piszesz???? kto gra wg analiz jakichkolwiek????? analizy na fx to tylko hipotezy!!! przecież NIKT NIKT nie ma 100% sprawdzalności, a nawet 80%. To, że Bax czy ktoś narysował jakąś linię trendu czy oporu to nie znaczy że powinno się wchodzić na niej w ciemno na odbicie czy też przebicie!!!!! To zależy od wielu rzeczy, od zmienności, wykupienia, sentymentu, danych, pory dnia etc... a samo wejście też może być na szybko, bierzesz 20-50p i wychodzisz... co ma sens bo po większym ruchu intra po dojściu do ważniejszej kreski w 90% przypadków jest odbicie. I teraz jak wejdziesz też zależy jakim depo, czy ze SL, czy weżmiesz choćby mały profit czy będziesz uparcie mieć nadzieję, że to może zmiana trendu i wtedy pewnie w końcu Cię wywali na stracie etc... Analizy a trejd to DWIE inne rzeczy!!!
nie zauwazyles ze to kolejny teoretyk gawedziarz pogadac bzdety i udawadniac jaki on madry tyle umie wiecej nic nawet pojecia jak wejsc i wyjsc z pozycji bo kilka razy mi tlumaczyl ze bez tp nie ma grania buchachavcha
Widzisz Gość ja to wiem i Ty to wiesz. Ale zdecydowana większość co tu wchodzi to zwykli leszcze. Kilka osób poznałem osobiście z forum i przyznali, czemu wchodzili w pozycje. Zadałem sobie trud tak z czystej ciekawości. To jak to BAX z ta tajemniczą platforma i tymi 900 kontraktami na DAXa hahaha
wstydzil bys sie 7lat grasz niby na fx i nie umiesz odroznic 900k od 0.9 k to nawet potoczny matol pojmuje ale twa wyobraznia nie szkoda mi ciebie chyba dalej stoisz obok tych 10k i nie umiesz to pojac tylko widzisz miliardy
To mam rozumieć że już nie otwietałeś 900 kontaktów?. Dopiero co pisałeś, że często otwierasz 100 kontraktów. To w koncu co jest prawda BAX hehe. A 0,9 k to potocznie jest 900. I DAX to nie jest forex tylko CFD :)
Zacytuje kolege BAXa bo może juz nie pamieta "pare miesięcy temu otwierałem 10 pozycji po 300 ktr i co z tego? No no 3000ktr to niezły wynik :). Ale jak to pisał to jeszzce nie wiedział jaką to ma wartość :)
a tak swoja droga to zarobiles realnie ze 100 k czy tylko na razie doksztalcasz sie na bankierze bo jesli sie boisz to moze zacznij uczyc leszczy co 2gi z nich to speeecccc wyzszej klasy
Prawda? tym bardziej, że internet przyjmie wszyskie bzdety jak papier :). Sam widzisz juz chyba jakie bzdury tu wypisujesz, które wynikają z prostej przyczyny. Nieznajomości rynku. Wiedza którą sie nabiera inwestując na nim. Jaki wniosek? Chyba oczywisty dla każdego ;). Teraz jak to zniesie ego kolegi BAXa :)
Coś nasz gawedziarz o rynkach wspominał i o kontraktach hehe To prosze poczytać :D Troche to trwało zanim znalazłem ale baaardzo ciekawy dialog :) To te czasy gdy jeszcze konta nie miał żadnego (nawet demo) a wykresy pokazywał na .... stooq hehehe
Oj tam.Wtedy po prostu bax nie byl jeszcze doswiadczony,wiec bral wykres ze stooq i sobie zapisywal w zeszycie,tu otworzylem ze sto a co mi tam,300kontraktow,o tu zamknalem i po godzince,jak juz wiadomo,gdzie byl dolek,gdzie gorka,to opisywal to na forum.Ale teraz juz jest inaczej,opanowal demo i robi to samo,gorka-dolek-kazda pozycja otwarta-zamknieta,oczywiscie nie wiecej niz 3pipsy od gorki-dolka.Widac wyraznie,ze chlop sie uczy i robi postepy.juz zakupy realnych usd i transakcje na stooqu poszly do lamusa.
Dnia 2019-01-21 o godz. 16:39 ~rafal napisał(a): > Oj tam.Wtedy po prostu bax nie byl jeszcze doswiadczony,wiec bral wykres ze stooq i sobie zapisywal w zeszycie,tu otworzylem ze sto a co mi tam,300kontraktow,o tu zamknalem i po godzince,jak juz wiadomo,gdzie byl dolek,gdzie gorka,to opisywal to na forum.Ale teraz juz jest inaczej,opanowal demo i robi to samo,gorka-dolek-kazda pozycja otwarta-zamknieta,oczywiscie nie wiecej niz 3pipsy od gorki-dolka.Widac wyraznie,ze chlop sie uczy i robi postepy.juz zakupy realnych usd i transakcje na stooqu poszly do lamusa.
Ktoś kto grając nawet na demo CHOCIAZ RAZ otworzył pozycje CFD DAX na 1 lub kilka kontraktów to by wiedział, że kilkaset a tym bardziej kilka tysięcy kontraktów to przeogromna pozycja :) I niejedno demo nie pozwoliłoby takiej pozycji otworzyć z powodu braku środków na zabezpieczenie depozytu. Ala jak ktos całe życie (wtedy) rysował wej/wyj na stooq do tego setki wydumanycj kresek to nie zdawał sobie sprawy o czym pisze. A że chciał innym zaimponowac ... no cóż :) Tym bardziej, że żadna platforma nie wymaga w wielkości "wolumen" wpisywać wielkość 0,9k. To każdy kto troche na rynkach pogra o tym wie. Ale nie dotyczy tych co platformy na oczy nie widzieli hehehe