• Re: Przypomnę Autor: ~Olo [194.153.119.*]
    Martin, podaj zarobek na demolen !
  • Re: Przypomnę Autor: ~martin0 [46.112.223.*]
    Witaj  olo- jeżeli już tak nalegasz[piszesz już po raz drugi ]to ci odpowiadam-kupione akcje za 12-13 groszy w drugiej turze[PISAŁEM JUŻ O TYM TOBIE ] sprzedałem na podbitce za 18 groszy.A teraz odpowiedz właściwa na twoje zapytanie -ile zarobiłem-obliczmy razem-13 groszy to 100 procent,18 groszy to x procent.Równanie-18 razy 100 dzielone przez 13 to wychodzi 138,46.Od tej wyniku 138,46 odejmuję 100,00 to się równa-38,46-to znaczy ,że m ó j   z y s k   b r u t t o   wyniósł 38 procent !!!!Oczywiście-zysk nie powala !!!
    Masz jeszcze jakieś zapytania do mnie?-  pisz !1!  Pozdrawiam-Martin EWP.
  • Re: Przypomnę Autor: ~Olo [194.153.119.*]
    Martin, niezły z Ciebie bajkopisarz...
    Kupowałeś na początku lutego po 22 gr ponad 90 tyś szt. chwaląc się tym na forum , następnie dobierałeś po 20 gr pisząc: moim zdaniem teraz będą wzrosty. Miałeś pochwalić się (sam tak pisałeś) na koniec miesiąca swoim zarobkiem. Na koniec lutego Demolen kosztował 17 gr, czyli ile jesteś zarobiony?
    Proponuje przestań pisać takie dyrdymały, bo chyba Tylko Ty w nie wierzysz...

• Re: Przypomnę Autor: ~martin0 [46.112.223.*]
    Witaj olo-jeszcze raz i po raz ostatni-pierwszy zakup w przedziale 22-20 groszy-sprzedaż za 24 grosze.Drugi zakup w przedziale-12-13 groszy-sprzedaż za 18 groszy [ walor notowany za 19 groszy]Depend wskazał,że nie wolno się żenić ze spółką-lecz realizować prostą zasadę giełdową -jeżeli jest rzeczywisty zysk netto ,to go zrealizować-wirtualne ,przyszłe,większe zyski mnie nie interesują-dlaczego-bo zawsze jest dobry czas na zakup tych akcji.Pozdrawiam-Martin EWP.
  • Re: Przypomnę Autor: ~Henio [93.105.187.*]
    Dnia 2015-03-21 o godz. 21:58 ~Ktoś napisał(a):
    > Bank of America zapłaci 17 miliardów dolarów za swoje nieetyczne działania.
    > Chodzi o sprzedaż swoim klientom papierów wartościowych zabezpieczonych kredytami hipotecznymi wysokiego ryzyka. 
    >
    > Pytam więc (oczywiście retorycznie):
    > Czy to nie ten sam bank który podobno od dwóch lat obiecuje całkiem etycznie kredyt Dependowi i na dodatek półtora roku temu podobno przesłał do Kluby "....formalne potwierdzenie przyznania tego kredytu..."?
    >
    > Te "nieetyczne działania" to subtelne określenie zwykłego oszustwa którego ten Bank się dopuścił. 
    >
    > Pozdrawiam myślących i tych naiwnych, wierzących w ten kredyt też, tak ze zwykłego ludzkiego odruchu.

Żeby wszystko było jasne to należy dodać, że 17 miliardów dolarów kary zapłaci Bank of Ameryka za dokładnie takie właśnie kredyty jaki miał od tego Banku otrzymać Depend. 

A jeszcze bardziej komiczne jest to, że Bank of Ameryka został ukarany za nielegalne praktyki z okresu do 2008 roku a Depend swój kredyt ogłosił w marcu 2012 roku a to oznacza, że albo Bank of Ameryka nie zaprzestał do tej pory tych nielegalnych praktyk albo po prostu nic o działaniach AITI czyli Palmeriniego oraz Prometheus Capital Group nic nie wie. 
  • Re: Przypomnę Autor: ~4-5-procent [82.139.164.*]
    Nadal piszecie o kredycie, którego nie ma i nie będzie?
  • TAKIE CUDA TYLKO W POLSCE ! Autor: ~ANOMALIA [83.19.68.*]
    ANOMALIA i to nie pogodowe
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.