ty dorotka i tomek odwalcie się od Lennox'a - On jest mój !!!! a metale strategiczne to wsadź se w d..pe - ceny rosły od wielu lat , a to oznacza tylko jedno , teraz 2-3 lata korekty, więc nie dadzą zarobić szukaj dorotko frajerów na innych forach - Lennox jest mój !
wolność Tomku w swoim domku ! - jeśli Lennox wybierze moją propozycję , to nic ci do tego cwaniaczku - na pewno dam mu więcej niż ty ! 727 900 221 Dorota
właśnie zainwestowałem w złoto na mforex.pl, rzeczywiście jak ktoś wcześniej napisał na ECN-ie zarobisz najlepiej, ale musisz mieć troche pojęcie o inwestowaniu
uważam że najlepiej rozbić pieniądze na kilka wariantów, sam mam dużo mniejsze finanse i zarabiam nieźle na walutach na forexie , ale trzeba przy tym posiedzieć trochę się znać, ja działam na mforex.pl bo maja teraz najniższe spready, ale chyba takich pieniędzy bym w całości nie ryzykował.
Kupa hajsu. Znasz się na inwestowaniu? Jak nie masz doświadczenia to raczej polecam doradce finansowego. Najlepiej kogoś z doświadczeniem w tej branży i niezależnego finansistę, który nie pracuje dla żadnej spółki. Jeśli chodzi o inwestowanie w TFI to polecam p. Piotra Bralczyka. Doradzi, wytłumaczy i będzie działał dla Twojego zysku, a nie dla zysku jakiejś korporacji. Pozdrawiam i życze sukcesów
no właśnie ja się zastanawiam nad zainwestowaniem jednej sumki ale nie mam doświadczenia zbyt dużego. muszę sprawdzić tego Bralczyka bo właśnie czytałam całkiem sporo o nim i to całkiem dobrze:)
Ja bym zastanowiła się poważnie nad inwestycją w działki nad jeziorem - są relatywnie tanie, a za 500 000 PLN idzie znaleźć piękne działki w ciekawej lokalizacji, np. tutaj - http://moje-miejsce.net.pl/18/lokalizacja.html
Na początek polecałbym inwestowanie w fundusze. Jeśli nie ma pan doświadczenia to zawsze można zatrudnić doradcę. Mnie pomaga specjalista od finansów pan Bralczyk. Pozdrawiam
Gdybyś szukał inwestycji długoterminowej, pozwalającej jednocześnie zmienić styl życia - polecam inwestycje w nieruchomości na Krecie. W Polsce działają już pośrednicy w obrocie greckimi nieruchomościami, znający doskonale ten rynek: www.zamieszkajnakrecie.pl. www.creteproperty.eu ; Kupujesz, wynajmujesz, sam korzystasz kiedy zechcesz z greckiego słońca. Pozdrawiam Mateusz
jesli nie masz doswiadczenia, to polecam pomnazanie pieniedzy na gełdzie, ale z pomocą (np debarex). Ewentualnie nieruchomości (ale to nie rzynosi szybkich zysków tylko raczej stałe).