A tu nie ma problemu - przyślą kurierem lu jeśli większa ilość śmiało opłaca się odwiedzić Zurich - w punkcie obsługi znają Polski polecam http://krispek.myintergold.com
Mennica W sprzedaje wam zloto a ja kupuje akcje spolki ,ktora ma pakiet kontrolny MW:) i jak MW wejdzie w 2016 r na gielde ,to akcje beda kosztowac 50zl a nie 5 zl.Jedyny problem ,ze ciezko kupic wieksza ilosc;(
Jeśli chodzi o zloto to wybór jest spory. Reklamowana powyżej mennica skarbowa, mennica24, zolta-uncja.pl. Trochę tego jest! Przejrzyj najlepiej kilka i wybierz te, ktora a)ma to, czego potrzebujesz b) ma dobre opinie w internecie i wsrod uzytkownikow c)ma fajna cene.
Kolega z pracy opowiadał mi coś kiedyś o planie na emeryture sporzadzonym przez zlotatarcza.com - inwestujesz w zloto lub srebro i mozesz na jakis czas zamrozic oszczednosci i oczywiscie, dochodzac do emerytury je sprzedac i wtedy mozesz na tym zyskac. Mi to sie wydalo calkiem sensowne
Koniecznie musisz sprawdzić firmę IDF metale ze Śląska. Mają naprawdę dobre podejście do tematu inwestowania w metale szlachetne. Są specjalsitami w swoim fachu. Polecam zajrzeć na ich stronę internetową link :)
Zgadzam się, niby są w Katowicach filie większych 'mennic' ale kompleksową obsługę spotkałem tylko w IDFmetale Plus odbiór złota - nie jak w jakimś kantorze, tylko kulturalnie, dyskretnie - można napić się kawy, porozmawiać o sytuacji na rynku. O biurach już nie wspominam - przepiękne. No ale jak ktoś patrzy tylko i wyłącznie na cenę to porównywarki na pewno wyrzucą coś tańszego w mennicy skarbowej albo metalach lokacyjnych etc. To już zależy od priorytetów
Gdzie teraz handluje się zlotem, chodzi mi o bezpieczne zakupy i oczywiście na niskim spreadzie jak trzeba to mogę jechać do Wiednia i Zurychu a najlepiej ogarnolbym w kraju może być stacjonarnie przez neta przesyłki ostatecznie tez,
Dnia 2021-10-06 o godz. 17:45 robur1 napisał(a): > Gdzie teraz handluje się zlotem, chodzi mi o bezpieczne zakupy i oczywiście na niskim spreadzie > jak trzeba to mogę jechać do Wiednia i Zurychu > a najlepiej ogarnolbym w kraju > może być stacjonarnie przez neta przesyłki ostatecznie tez,
Nie wiem jaką ilość planujesz kupić, ale skoro wchodzi w grę wycieczka za granicę, to polecam goldenmark.com / mennica wrocławska.
Przy większych ilościach, jeśli akceptujesz opóźnienie realizacji, są niskie marże
Złoto zawsze kupuję w Mennicy Skarbowej, dla mnie tutaj oferta okazała się korzystna i przede wszystkim podoba mi się, że realizacja zamówienia jest tak szybka. Dostawa jest praktycznie od ręki, więc bardzo mi się to podoba
Jak bezpiecznie lokować oszczędności to zdecydowanie w mennicy skarbowej, odnośnie wyboru formy to według mnie zdecydowanie złote monety uncjowe i sztabki
Mennica Skarbowa? Wydaje mi się że to chyba takie najlepsze miejsce w interencie, może cen nie mają najlepszych ale są na szczęście pewnym, sprawdzonym miejscem co dla mnie w takim przypadku jest najważniejsze.
Złoto najlepiej jest kupić w Mennicy Skarbowej. Szczerze mówiąc to oferte mają bardzo korzystną. Kilka razy zamawiałem tutaj sztabki i nie żałuję, dodatkowo też na dostawę nie trzeba długo czekać
Ja mogę polecić Mennicę Skarbową. Co prawda nie mam jakiegoś wielkiego doświadczenia jeśli chodzi o inwestowanie, ale mają bardzo miłą i kompetentną obsługę. Ogółem nie ma się do czego przyczepić ;)
Mennica skarbowa ma ofertę bardzo atrakcyjną i przede wszystkim to sprawdzone źródło, więc chyba najlepiej tam po prostu kupować za każdym razem złoto :)
Złoto można upić w wielu miejscach. Jednak najlepiej kupić w miejscu zaufanym, który ma dobre ceny raz który ma na stanie sztabki złota. Dlatego polecam Miennica Skarbowa
W mojej opinii zdecydowanie warto stawiać na złote inwestycje w najlepszej formie czyli złotych monet bulionowych 1 uncjowych gdzie spread jest najniższy jak chcesz kupić od ręki to skonatktuj się z mennicą skarbową
Jeżeli chodzi o złote monety bulionowe to na pewno warto sprawdzić mennice skarbową, akurat jedna z nielicznych mennic z krótkim terminem realizacji i profesjonalną obsługą.
Mogę zaproponować ci Mennicę Skarbową. Sama nie tak dawno robiłam tutaj zamówienie i jak dla mnie to był dobry wybór, ogólnie też wybór jest tutaj dosyć duży