• Re: Ruszamy... Autor: ~Jan [77.255.200.*]
    Mądrze skupuje.I już.
  • Re: Ruszamy... Autor: ~diabelski_mlyn [193.59.32.*]
    to moze wielki ekonomisto wytlumacz dorbnym leszczom zapakowanym w borute po 2-4zl dlaczego kurs tej perly jest po 47gr a nie jak to swojego czasu piales z zachwytu nad spolka po 5zl i wiecej?
  • Re: Ruszamy... Autor: ATS [46.169.110.*]
    Daj kolego email to Ci napisze bo nie jestem biurem informacji aby na forum pisac
    nie tak dawno calymi dniami naganiales jak to zaraz urosnie i nie przeszkadzlo ci, ze to ogolne forum, to moze teraz cos napisz wszystkim, w koncu sporo osob ktore nagoniles po 2,3 czy 4zl tez byloby zainteresowanych wyjasnieniem nie tylko ja.
  • Re: Ruszamy... Autor: ~1916 [89.228.21.*]
    na ksero brałes ?
  • Re: Ruszamy... Autor: ATS [46.169.110.*]
    Nie koleszko, ja nikogo nie naganialem na zakup to raz, zawsze pisalem, ze akcje dojda do wartosci 4 zl to dwa, rowniez pisalem ze w tym roku spodziewany minimalny zasieg ok 5 zl to trzy.

Po pierwsze nikomu entera nie naciskalem i nie wypisywalem tekstow typu dzida, jedziemy etc, wypowiadalem sie zawsze odnosnie przyszlosci spolki i zdania nie zmienilem.
    Po drugie, kurs byl na poziomach 4 zl jak pisalem juz przy cenie 1,20-1,50 nikt nikomu nie bronil wowczas wyjsc, zachlannosc nie poplaca.
    Po trzecie jak pisalem kurs w tym roku bedzie chodzil po 5-7 zl i nadal podtrzymuje.

Tak wiem, smiejcie sie, piszcie jaki to leszcz ze mnie. Macie do tego prawo.

A odnosnie spadku i mojej opinii nie podales adresu email tylko wolisz sie popisac na forum takie Twoje prawo, oferta nieaktualna.

Nie bede wiecej polemizowal na temat Boruty. Jak zapewne zauwazyles na forum boruty tez przestalem sie wypowiadac, nie kopie sie z koniem, tam juz zakonczylem akumulacje i zadko nawet tam zagladam, akcji mam nawet wiecej jak sobie zakladalem i tyle.
    Moja kasa, moje decyzje, moje straty, moje zyski.

hahaha tak jak myslalem
  • Re: Ruszamy... Autor: ~zagubiony [213.158.221.*]
    - A dokąd?
  • Re: Ruszamy... Autor: ~mak [77.254.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ruszamy... Autor: ~kukuknf [212.106.29.*]
    ładnie was gość załatwił
    hehe
    siedzi już?
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00