• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Giełda
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forex
    • Forum
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Forex powrót do głównego postu
  • Re: forex Autor: ~BAX [89.65.62.*] 2017-01-15 22:11
    wredny bo my tu tyramy a on szaleje na stokuuuuuuuu
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~joasia8set [91.235.160.*] 2017-01-16 21:48
    Ze statystyk wynika, że coraz więcej osób zarabia. Ważne to jak zarządza się kapitałem. Napisz to samo na normalnym forum, tu ciężko będzie ten temat poważnie rozwinąć, ale bardzo ciekawe spojrzenie. Polecam forum forexkonieistajnie tam jest dużo prawdy, chociaż moim zdaniem nie jest to aż tak czarne jak tam piszą, a przy okazji jak już piszę to dodam ze korzystam z brokera hotforex i tam wyplacaja mi zawsze na nastepny dzien zlecone srodki
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 9 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~punk77 [94.254.163.*] 2017-02-05 14:34
    aby osiągnąć długoterminowy zysk na rynkach terminowych, gdzie występuje wysoka dźwignia finansowa należy otworzyć własny współczesny bucket-shop...

https://zrozumiec.wordpress.com/2016/06/26/ryzykowniejsze-niz-hazard/
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~gawron [78.8.128.*] 2017-02-05 18:46
    na forexie mozna sie na pewno dorobić

GARBA i MOCNIEJSZYCH OKULARÓW od kompa.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 6
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Firme [91.241.62.*] 2021-09-23 10:34
    Silna psychika to taka, która potrafi podnieść się po kryzysie, których na drodze tradera na forex jest sporo. Co do 5000 USD czy 1 USD - trudno mi oceniać nie znając zasobności portfela - najważniejsze aby dana osoba grała kasą, którą może stracić i nie spowoduje to u niej problemów natury finansowej czy też właśnie psychicznej.

Jeśli jednak nie macie odpowiednich nerwów, polecam inwestowanie w bezpieczniejsze formy. Jak konta oszczędnościowe:
    https://www.tanie-konto.pl/ranking-kont-oszczednosciowych/

Co można porownać sobie w tym rankingu.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~matian [91.241.62.*] 2021-09-23 10:35
    Silna psychika to taka, która potrafi podnieść się po kryzysie, których na drodze tradera na forex jest sporo. Co do 5000 USD czy 1 USD - trudno mi oceniać nie znając zasobności portfela - najważniejsze aby dana osoba grała kasą, którą może stracić i nie spowoduje to u niej problemów natury finansowej czy też właśnie psychicznej.

Jeśli jednak nie macie odpowiednich nerwów, polecam inwestowanie w bezpieczniejsze formy. Jak konta oszczędnościowe:
    https://www.tanie-konto.pl/ranking-kont-oszczednosciowych/ 

Co można porownać sobie w tym rankingu.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: sabineyamamoto [185.223.234.*] 2021-09-24 10:02
    Musisz tylko znaleźć brokera z łatwymi zasadami wypłat pieniędzy, więc nie musisz czekać tygodniami na swoje środki. A potem, jeśli masz umiejętności i doświadczenie, zarabianie pieniędzy na rynku Forex jest prawdziwe.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: geraldotremblay [185.223.234.*] 2021-09-25 06:13

Masz całkowitą rację ze swoimi obserwacjami, ludzie handlują lekkomyślnie na swoich rachunkach rzeczywistych, tak jakby handlowali na rachunkach demo. Chociaż ze strony brokera nie spotkałem się z takim problemem. Moje wpłaty i wypłaty są szybkie, bez opóźnień.

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: juanitawaters [5.180.150.*] 2021-09-28 14:11
    Tak, kilka razy udało mi się osiągnąć niewielkie zyski. Rynek nie zawsze nam sprzyja, konsekwentne zarabianie wymaga czasu.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: georgerussell [122.173.61.*] 2021-10-22 15:25
    Tak, znam wiele osób, które osiągnęły zyski na handlu forex, w tym ja, ale to nie znaczy, że ci ludzie nigdy nie przegrywają. Wygrywanie i przegrywanie jest częścią gry.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~zbieracz [93.190.39.*] 2021-10-23 03:41
    nie odpowiedziałeś na pytanie. Osiągać zyski potrafiłem na zbieraniu butelek. Pytanie było o ludzi, którzy się dorobili.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 4
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Shadook [31.183.208.*] 2021-10-24 11:52
    Nie, znam tylko ludzi, którzy stracili mnóstwo pieniędzy z powodu lewara.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 3
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: georgerussell [191.101.110.*] 2021-10-29 06:00
    Ludzie osiągają zyski w handlu na rynku Forex. W przeciwnym razie tak wielu ludzi nie handlowałoby.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 4 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: mirekfranek [5.173.251.*] 2021-10-29 16:43
    Przeciętny inwestor indywidualny, według badań amerykańskiej Commodity Futures Trading Commission, traci na Foreksie średnio 15000 dolarów, po czym rezygnuje[9]. Według danych polskich biur maklerskich 78,9% inwestorów na rynku Forex poniosło w 2018 roku stratę[10], a początkujący inwestor traci cały zainwestowany kapitał po okresie od dwóch miesięcy do pół roku[11]. 
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 11
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: sabineyamamoto [172.70.85.*] 2022-01-19 05:19
    Jeśli ktoś chce zarabiać na rynku forex, ważne jest, aby znać podstawy handlu na rynku forex. Istnieje wiele strategii handlu na rynku Forex. Pierwszym krokiem do nauki forex jest rozmowa o podstawach.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 6 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: chanellbarnhill [172.70.91.*] 2022-01-20 05:49
    Podstawowa wiedza na temat rynku Forex jest najważniejsza w Twojej karierze handlowej. Może istnieć tak wiele strategii handlowych, które pomagają traderom zarabiać pieniądze. Ale zawsze znajdzie się taki, który będzie dla ciebie pracował.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~ryba [83.22.120.*] 2022-02-25 08:11
    Śmieszne... Zarabia garstka mająca dojście do informacji rynkowych ciut wcześniej niz inni a cała reszta jest mięsem armatnim do straty swojej kasy. Wszyscy ci co zachęcaja i pouczają jak grać na forexie to naciągasze naiwnych a cel jest jeden - oskubać ich z ich kasy.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 10
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~pit [149.156.62.*] 2022-02-25 08:52
    tak skarb państwa i Forex
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: henriettatownsend [192.3.143.*] 2021-10-29 07:46
    Tak, znam wielu, którzy zarobili pieniądze na rynku Forex. Jedyną rzeczą, którą śledzą, a nawet ja wolę, jest ciągłe aktualizowanie wiedzy poprzez wiadomości i ocenianie przyczyn strat.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 5 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~JohnyBravo [46.134.86.*] 2022-12-29 12:47
    teraz duzo osob inwestuje kapital na forex. czasem uda sie zarobic czasem nie. ale zeby cos zarobic trzeba miec jakas wiedze na temat forex. taka wiedze zdobylem na seminarium u Roberta Gawędy.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 9 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Tedi [83.28.235.*] 2023-02-12 20:54
    Są inni lepsi nie polecam R.G
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Bonkard [194.15.120.*] 2023-08-29 15:19
    A kogo polecasz?
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: kaplun [188.146.110.*] 2024-04-06 07:53
    Otwórz youtube i wpis The Inner circle trader.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: andrzej112 [31.0.57.*] 2023-01-28 11:42
    zeby zaczac swoja przygode z zarabianiem na forexie warto wybrac sie na seminarium do Roberta Gawędy. on ma wielka wiedze na temat zarabiania pieniedzy na giełdzie. podobał mi się kurs wiedze w jaki sposob zostaje przekazana czyli konkretnie i zrozumiale
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 10 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: stachsgh [188.146.244.*] 2021-10-29 22:33
    Ja nikogo nie znam. Znam dużo co stracili...
    Dalej to My gramy !! i wygramy !!
    https://www.youtube.com/watch?v=GKSmsvWXuKA
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~ziggy [83.26.162.*] 2021-10-31 10:40
    Odniosę się do paru kwestii.
    Wcale mnie nie dziwi, że handel instrumentami pochodnymi nie jest uważany za hazard sensu stricto. Bo dla większości uczestników tego (ogromnego) rynku faktycznie nim nie jest. Rynki te powstały dla czegoś dokładnie przeciwnego! Dla zabezpieczania pozycji (walutowych i innych). Oczywiście używa się go również do spekulacji i wówczas jest typowym hazardem. Nie podejmuję się oceniać, jaki odsetek rynku to (różnej wielkości) spekulanci, ale bez nich ten rynek by nie istniał (!) bo to oni głównie biorą na siebie ryzyko, a więc są niezbędni i dostarczają płynności.
    Czy będąc drobnym graczem (spekulantem), da się regularnie wygrywać? Nie wiem, ale wciąż wierzę, że jest to możliwe. Jestem na Forex od 21 lat (pamiętam dokładnie, bo zakładałem pierwszy rachunek w okrągłym roku). W ciągu tych dwóch dekad najpierw straciłem ok. 40 tys zł w kilka lat, potem w kolejnych mniej lub bardziej regularnie odrabiałem straty i jestem w tej chwili kilka tysięcy zł na plusie. Nie wiem, czy jestem już na stabilnej ścieżce wzrostu, czy to tylko "chwilowa" dobra passa. Grę bardziej traktuję jako źródło adrenaliny (być może jestem już uzależniony) niż dodatkowego dochodu. Gram oczywiście tylko na bazie własnych strategii (opartych na analizie technicznej).
    Nigdy nie miałem problemów z wypłatą środków, być może dlatego, że starałem się ostrożnie dobierać brokerów (obecny jest drugi).
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 6
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: shortfig [172.245.75.*] 2021-11-23 07:22
    Tak, zarabianie pieniędzy na rynku Forex jest prawdziwe. Ale potrzebujesz dobrej strategii. Skorzystaj z konta demo, aby zwiększyć swoje szanse na zarabianie pieniędzy.

• Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: gimcrack [195.234.125.*] 2021-12-21 07:01
    Tak, zostałem zainspirowany do wejścia na rynek tylko dlatego, że jeden z moich znajomych zarabiał niezłe pieniądze na handlu walutami. Nawet ja wiele razy zarobiłem pieniądze na rynku forex, ale straciłem też z powodu złych decyzji.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: kaczdzonjar [188.147.101.*] 2021-12-21 19:07
    ja sporo zarobiłem kupowałem kontakjty na ropę z lotem 0,1 po 24$ - kiedy juz nie wytzrymalem to sprzedałem po39$ - policz sobie ile zarobiłem, zainwestowałem tylko 50k
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: proctor [172.70.85.*] 2021-12-23 07:25
    Zarabianie pieniędzy poprzez handel na rynku Forex jest tak samo realne, jak utrata pieniędzy poprzez handel na rynku Forex. Zbuduj dobry plan handlowy i trzymaj się go, aby zobaczyć tylko jego pozytywną stronę.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: gongoozle [196.245.159.*] 2021-12-28 07:35
    To tak samo realne, jak zarabianie pieniędzy na jakiejkolwiek innej firmie. Po prostu pozostań wierny swojemu celowi, a zaczniesz widzieć wyniki.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: flanerie [196.245.159.*] 2022-01-04 06:20
    Jeśli tylko o tym czytasz, może to brzmieć jak sen na jawie. Ale kiedy zaczniesz handlować na własną rękę, będziesz wiedział, jak prawdziwe jest zarabianie pieniędzy poprzez handel na rynku Forex.

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: chanellbarnhill [122.173.28.*] 2022-01-06 10:19
    Zarabianie pieniędzy na rynku forex jest realne, ale nie łatwe. Musisz się uczyć i podejmować ryzyko, aby osiągać zyski.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: lfshammuhaft [122.173.28.*] 2022-01-07 10:13
    Nie każdy może zarabiać na handlu forex. To zależy od tego, co robisz na rynku i jak dobrze radzisz sobie ze stratami.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~najarany [162.158.102.*] 2022-01-07 10:42
    Nie zrozumiałeś pytania. Jak się będą pytać czy ktoś nie zna, to dopiero się odezwiesz. Teraz siedź spokojnie i się nie odzywaj.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~erwin [89.77.31.*] 2022-01-07 12:04
    Jo rzech sie dorobioł biegunki i jusz mie styko tego foreksu .
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: typhoon [172.70.90.*] 2022-01-20 08:32
    Tak, na handlu forex można zarabiać, ale liczba osób, które zarabiają, jest bardzo niska. Handel na rynku Forex wymaga długoterminowego zaangażowania. 
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: reldatargosy [172.70.162.*] 2022-01-20 08:40
    Handel na rynku Forex jest tak realny, jak praca, którą prawdopodobnie obecnie wykonujesz. Aby odnieść sukces w handlu na rynku Forex, musisz się tego nauczyć i ćwiczyć. Ci, którzy pomijają tę część, tracą pieniądze, a robi to ogromna większość.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: dithere [122.173.25.*] 2022-01-21 06:07
    Możesz nie być w stanie dotrzeć do wielu osób, które faktycznie zarobiły pieniądze na rynku forex. Ponieważ jest ich bardzo niewielu. Ale zarobienie na rynku Forex jest całkowicie możliwe
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: autotomy [122.173.25.*] 2022-01-21 06:14
    Rynek Forex ma dzienny wolumen transakcji przekraczający 6 bilionów dolarów, więc rynek nie jest oszustwem. Większość ludzi nie handluje we właściwy sposób, przez co tracą i narzekają.

• Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: bovicide [196.245.244.*] 2022-01-21 06:51
    Na rynku jest wielu traderów, ale tylko kilku z nich zarabia. Ponoszą porażkę z powodu złej psychologii handlu. Aby odnieść sukces jako trader, powinieneś wiedzieć, jak kontrolować swoje emocje.

• Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Olo [31.0.83.*] 2022-01-21 15:37
    Strzepać konia? W końcu to są emocje?!!??
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: zymurgy [196.245.184.*] 2022-01-24 06:04
    Tak, są traderzy, którzy zarabiają pieniądze, ale tylko 1-2% traderów zarabia. Najtrudniejsze jest wypracowanie spójności.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: isabellemoussa [196.245.161.*] 2022-01-25 08:25
    Tak, jest wielu traderów, którzy zarabiają na rynku forex, w tym ja. Radziłbym zacząć od małego ryzyka i nie ryzykować więcej, niż możesz stracić. I nie handluj bez stop lossa.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: anemonee [122.173.28.*] 2022-01-31 06:07
    Tak, są ludzie, którzy zarobili pieniądze, ale prędzej czy później je stracili. Tylko nielicznym udało się go utrzymać i jeśli chcesz być jednym z nich, powinieneś popracować nad zarządzaniem pieniędzmi.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: mestizo [23.106.56.*] 2022-02-07 07:45
    Oczywiście są ludzie, którzy zarabiają na rynku forex, choć liczba ta jest niewielka. Aby odnieść sukces jako trader, musisz mieć silną analizę techniczną i fundamentalną, a także psychologię handlu.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Aliex [197.221.205.*] 2022-02-14 07:32
    Branża e-commerce zawsze miała sie dobrze  https://itwiz.pl/polskie-firmy-z-branzy-e-commerce-stawiaja-na-bezpieczenstwo-swoich-klientow/ Przeczytałam taki właśnie artykuł i on pokazuje dlaczego są dobrzy? Bo stawiają na bezpieczeństwo. 
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.205.252.*] 2022-02-14 08:10
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: cubiform [196.245.161.*] 2022-02-25 07:32
    Nie mam żadnych przyjaciół ani członków rodziny, którzy zajmują się handlem. Nauczę się tego tylko z własnego, osobistego doświadczenia. Póki co jestem na progu rentowności, co samo w sobie jest dla mnie świetną sprawą. Zobaczmy, co stanie się w przyszłości!
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: thermograph [165.231.105.*] 2022-02-25 07:49
    Jestem traderem forex, który handluje od ponad 1,5 roku. Mogę powiedzieć, że jest to możliwe na handlu forex. Ale na pewno nie jest to łatwe. Musisz ciągle się uczyć i handlować. To, ile zarabiasz, zależy od Twoich umiejętności i inwestycji.
Poprzednia
1 2 3 4 5
Następna
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
  • Zarządzanie zgodami
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |