tu nie ma co pakowac panie szanowny nie ma co pakowac tu sie trzeba faktom przyjrzec a jakie sa fakty widac na tym wlasnie wykresie.Jka ktos chce niech kupuje jego kasa.Takie spolki jak solar mnie moga zainteresowac" na poziomie c/z 3 tutaj 30 grosze.Nie widze po prostu sensu kupowania tych akcji,nie znajduje powodow
aha aha raport palce lizac,tylko czy to cos z niego naprawde rozumiesz? Powiem tak inwestowanie swej kasy w solar w konsekwencji może byc bardziej ryzykowne niz wizyta w burdelu bez prezerwatywy..... nawet przy tej cenie
z tego co licze na przeplywach Od poczatku istnienia firmy wyplynelo z niej 14,5 bańki.Biznes radar podaje 17 baniek byc moze moj kalkulator zle dodaje.... Ale skąd inwestio podaje strate na poziomie -90 mln zl z lat ubieglych tego jak mi Bog mily nie wiem...Marko ty wiesz wszytsko tej spolce,,oswieć mnie
no widzisz kupiles troche i juz 2 % +,jeszcze troche zaskurniakow pojdzie i 2 ka gotowa z przodu. Nikt nie odpowiedzial na pytanie ,nikt nie wie szkoda.
póki co jeszcze bez rewelacji i pewnie dlatego więksi wiedząc "ze nie jest różowo" od wczoraj stawiali klocki żeby mniejsi kupowali w górę, a więksi mogli się wyzbywać. Nawet chwyt im wyszedł bo upchnęli trochę bohemie akcji. No ale takie prawa natury - większy/silniejszy wygrywa.Szkoda ze mniejsi jakoś dziwnie zbyt późno zawsze sie orientują, albo rozpoznają podpuchy i takie tam... znow dali sie nabrać pod "pseudo info"
Nie dać się ogłupiać dalej i ubierać.
Niezmiennie społka nadal w obserwatorium na przyszłość, ale żadnych pozytywnych śladów inwestycyjnych na ten moment. Miernota której dodatkowo fundy się wyzbywają wszelkimi możliwymi sposobami.
marko, przepraszam, ze Cie uraziłem tym ze obiektywnie patrzę na sprawę. Rozumiem, ze kupiles duuuuzo wyżej i teraz chciałbyś 10zł (tez kiedys pare razy tak umoczylem d...), ale rzeczywistości nie można zaklinać... niestety.
Póki co, jak pisalem to miernota do obserwacji. I tylko wieksi wykorzystują momenty do wciskania innym akcji, a potem tylko żale i rozgoryczenie malych dlaczego?. Najpierw czytać o branży , wnikliwie o spolce, analizować fundamenty, historyczne info ciążące zdarzenia itd. a potem zabierać się za kupowanie. Będzie dużo więcej trafniejszych inwestycji.
A jeszcze są klasyczne zagrania pod pseudo informacje, których nawet tutaj na tej spolce było już paręnaście razy, więc już w ogóle nei ma o czym mówić, że ludzie dlalej się nabierają.