czesc masej, chyba kazda spolka NC, jak nie wiekszosc przezywa swoj tzwn odpal. Wydaje mi sie, ze depend jest blisko, choc solidonoscia ta spolka nie grzeszy.
Pasza1 już pisał, że prezes nie będzie odpowiadał na maile. Twój mail to nic innego jak atak na na niego.Lista postulatów do spełnienia. Czy naprawdę myślisz że przestraszy się tego napisałeś że jak nie odpisze napiszesz do GPW??? Pytałeś o przybliżone daty... Przecież DEPEND nie ma na nie najmniejszego wpływu! Postaram podjechać się do nich ''z buta" w tym tygodniu, zobaczymy czego się dowiem.
czyli co ? mamy czekać do 13 lutego czy do 14 maja ? :-) Jeżeli nic nie ma do napisania to też należy sie informacja że: nie mam nic do napisania bo: leje na akcjonariat lub: nie doszła odpowiedź ze stanów !!!
Oczekiwane przeze mnie pismo Prezesa: "Szanowni Panstwo, milo mi doniesc, ze po dlugich staraniach o linie kredytowa Depend SA otrzymal od aranzera naszego wniosku firmy Prometheus Capital Management informacje, ze z dniem 01.02.2014 zostana przelane na rachunek techniczny srodki niezbedne do realizacji zamierzen biznesowych spolki. Rozpoczynamy zatem nowy etap funkcjonowania tak oczekiwany zarowno przez zarzad Depend SA jak i akcjonariuszy, ktorym serdecznie dziekuje za cierpliwosc, wytrwalosc i wiare w nasza firme. Henryk Kluba, prezes Depend S.A.