No i wszystko co chciała kupić ulica to dzisiaj dostali, chyba ślepi widzą na czym można zrobić jedyny obrót. No to teraz możecie się zastanawiać ile stracice
Tak mówicie i mówicie a każdy kto teraz wchodzi w WDM to na stratach nie jest, dodatkowo przy każdych waszych nagonkach kurs zaraz skacze o kilka groszy w górę. Wszystko wygląda to tak jakbyście specjalnie naganiali do sprzedaży innych, żeby zaraz coś samemu dokupić
Roterdam to że chcesz przynieść straty drobnym inwestorom to jasne, ale dlaczego mówisz że teraz można kupić i zarobić jeżeli nikt nie wystawia zleceń kupna powyżej. Kłamiesz kolego
Kolego, jeżeli chciałbym naciągać kogoś na lewe inwestycje w akcje to zachęcałbym wszystkich kupujących do innych spółek ale nie będę podawał głośno nazw ponieważ nie mam w zamiarze nikogo obrażać. Ja do tej pory nie odnotowałem u siebie żadnych strat ponieważ podchodziłem do akcji WDM z głową. Jeśli twierdzicie, że jest inaczej to proszę o konkrety zamiast wymijających odpowiedzi lub zarzucania mi że kłamię
Jeżeli nie odnotowałeś do tej pory na WDM strat to znaczy, że nie masz ich akcji. WDM jest najniżej w historii, nigdy wcześniej kurs nie znajdował się na takim poziomie, żaden z obecnych akcjonariuszy nie może się pochwalić zyskiem. Spada non stop od debiutu. Jesteś oderwanym od rzeczywistości, cholernym naganiaczem. Masz jakiś interes w tym, żeby pisać te bzdury? To Ty podaj jakiś konkret dlaczego miałoby to rosnąć.
Kurs jest najniższy w historii WDM ? Kolego, zamiast wypisywać takie bzdury to zobacz jaki kurs był rok temu. Rok temu mieliśmy kurs na 20gr, teraz mamy 60gr wiec zamiast wprowadzać w błąd to lepiej przejrzyj zapiski :) Jeśli chcesz podać wątpliwości to co napisałem to zajrzyj lepiej tutaj https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=DMWDM
To że nie straciłem to jest wynik mojego prawidłowego podejścia do inwestowania w ich akcje. Zachęcam do opublikowania konkretów wszystkich tych, którzy stwierdzają, że mają straty na nich bo to tylko pokazuje, że nie podchodzicie z głową do inwestycji
Właśnie, kurs rok temu wynosił dokładnie 21gr. Na dzień dzisiejszy wynosi 58gr co daje nam ponad 100% większego kursu od tamtego pomysłu. Jakim prawem możesz zarzucać, że obecny kurs jest najniższy w historii jeśli oficjalnie wiemy, że rok temu był mniejszy ?
Widzę że tutaj oszustów jest więcej . Kamil jakbyś był troszkę uczciwy to nie pisałbyś że był niższy, przecież było scalenie akcji. Gdyby nie to byli byśmy poniżej 0,10 gr. Widzę że tylko czychają na kupno od ulicy ale już chyba KONIEC. Teraz jedynie mogą pokazać to co zauwazylem dawno temu będzie 0,01 gr
Aha, czyli idąc twoim tokiem rozumowania, jeżeli odwołuję się to wykresów z przed roku to znaczy, że jestem nie uczciwy ? Czyli gdybym miał takie samo zdanie o WDM jak ty to wtedy byłbym uczciwy ? Może to właśnie ty jesteś tym nie uczciwym skoro na siłę próbujesz przekonać innych do swojego zdania mimo, że WDM publikuje w swoich raportach pozytywne wyniki
Z tego co pamiętam tutaj zawsze pojawiały się tylko super pozytywne infa a mimi to spółka leci na dno jak mało która. COŚ JEST NIE TAK- nawet te spółki co bankrutowały nie leciały tak szybko na dno. A to że akcje są sprzedawane a nie kupowane widać jak na dłoni
Leci kurs to widać ale dla tego bo niema za interesowania spółkom i ktoś go sukcesywnie zbija przy niskim wolumen obrotu.Jednym słowem te spadki to spekulacja .Pozdrawiam
Mam podobne zdanie. Spadający kurs, w większości spółek i tutaj tak samo, nie wynika z tego że ze spółką jest coś nie tak lub kombinują ale z braku dobre zainteresowania nią. Czy spółka w ostatnich 2-3 miesiącach zrobiła coś nie tak ? Oczywiście że nie, ostatnio podejmują właściwe decyzje bo ich zarząd ma głowę do inwestycji ale zainteresowanie mimo tego nie rośnie bo nadal patrzycie na spółkę tak jak dawniej było
Uważajcie na tego Roterdama, bo to ten sam krętacz co Przemek. Zawsze mydlą oczy aby naciągnąć inwestorów. DOBRA RADA! PATRZCIE NA WYKRESY DZIENNE ŻEBY WAM NIE WYWALILI BO ZOSTANIECIE Z NICZYM!!! takie podbitki jak ta kończyły się zjazdem na większym obrocie i drobni oczywiście umoczyli. JEŻELI TO JEST TAK DOBRA SPÓŁKA JAK PISZĄ, TO NA DZIENNYM POWINNO BYĆ WIDAĆ KUPNO A TO PRAWIE ŻE NIE ISTNIEJE
Przepraszam ale się niesgodze z tobą Ewo, każdy zjast jet na mniejszych obrotach niż odreagowanie co oznacza w brew pozorą że ktoś dokupuje przy odragowniu kursu.Co jest logiczne przy niskim wolmencie obrotów gdy ktoś chce kupić jak najwięcej za ktanie pieńadze.Nie zapominaj że to firma brokerska która ma powiązania z innymi podmiotami które chcą wykożystać dekońunkture do skupywania walorów które będą mogli oddać rynkowi gdy przyjdzie poprawa wyników i wzrośnie kurs akcj.
Ruch na papierze jest, może nie wielki ale jest. Wyniki w raporcie mamy pozytywne i dodatkowo odsyłam do dzisiejszego kursu, który jest obecnie na 75gr czyli mamy wzrost. Dobrze kolega/koleżanka wyżej wspomniał/wspomniała, że spółka uzależniona jest od innych podmiotów na giełdzie w tym od Everestu z którym zaczęli obecnie działać. Zamiast skupiać się na oszczerstwach bez obecnie powodów to polecam analizowanie dokładnie kwartalnego raportu z którego wynika, że spółka idzie na lepszą stronę
Tutaj zawsze był sam miód - a pod tym wszystkim zawsze kryje się sprzedaż pustego papiera. Lepiej uwaga na wystawianie zleceń kupna bo was ubiorą i zostaniecie z niczym Tutaj już zjazd sę zaczyna
Hej Hej. Od dawna czytam wasze opinie, że szykuje się zjazd. Kiedy to nastąpi według was ? Póki co na wykresach kursu widzę wzrosty kursu więc nic mi nie wskazuje na wasze teorie. Na czym je w ogóle opieracie ?
Opieramy je na obserwacji wykresów. Jeśli spojrzysz na wykres od początku notowań link , w horyzoncie 5 letnim link , 3 letnim link lub za ostatni rok link to widać tylko spadki. Przeanalizuj sobie te wykresy a dojdziesz do wniosku że to co widzisz to są tylko podskoki.
Dziwi mnie jedno Alfredzie. Mówisz jemu o porównaniu z wykresami z poprzednich lat podając tutaj wykres z przed 5 lat gdzie sytuacja wtedy była znacznie gorsza nie mówiąc już o niskim kursie. Trochę nie trzyma to się kupy z twoimi teoriami
5 miesięcy temu faktycznie kurs wykazuje lepsze warunki ale w marcu mamy podnoszący się wykres. Chyba każdy z nas zdaje sobie sprawę, że jeżeli tendencja pozostanie to jest szansa na powrót do tego z przed 5 miesięcy