w bessie twoje aktywa mci już dwukrotnie spadały ponad 10-krotnie ( raz 19-krotnie, raz 33-krotnie )...a wtedy z twojego miliarda zostanie mniej niż 100 mln przy długach 338 mln
staną się niewypłacalni , jak idm ....... i do widzenia !
właśnie, co ma cena MCI do ropy naftowej raczej naganiajcie na Petroinvest. TUTAJ BEDZIE ALE MEGAWZROST I TO NIEBAWEM. Uważam że to są jedne z ostatnich szans do akumulacji taniochy
Przede wszystkim jest tu niekorzystny układ akcjonariatu:rozczarowana drobnica i zadowolony z siebie dominujący akcjonariusz,który sobie pyka co jakiś czas parę milionów premii na waciki.
A ja wierzę. Trend wzrostowy powstaje w momencie w którym większość inwestorów nie wierzy we wzrosty. ;-) :-) Sprzedałem tylko 42,5% posiadanych akcji MCI tylko te które kupiłem po 4,70 złotych przed dwoma laty a 11500 sztuk jeszcze posiadam. ;-) :-)
Pracowałem jako biały niewolnik u czarnego bossa w USA 5,5 roku w 11 stanach! Nigdy więcej do pracy w USA, nigdy takiego poniżenia nie przeszedłem w życiu nawet za kochanej komuny co mi dała wykształcenie, pracę i mieszkanie oraz dzięki komunie wybudowałem dom dla siebie dla dzieci z pracy, fuch i pożyczkę w Polskim Banku na ....1 % !!!!! Mogę jechać do stanów zwiedzić pozostałe 39 stanów jeśli mi ktoś opłaci wycieczkę z 19 osób z rodziny którzy są tam od 51 lat! Co do Rosji byłem tam kilkaset razy jako kierowca "TIR-a" do czasu aż Polacy podpuszczeni przez CIA zrobili Majdan na Ukrainie i USA zrobiło embargo! W odwecie i Rosja zrobiła to samo z tym że Ukraina od nas nie bierze towaru od 9 lat a my ich wspomagamy na życzenie wuja sama! W 2012 byłem z córką i zięciem i drugą córką 6 tygodni nad Jeziorem Bajkał prywatnie w 6 osób, potem Mongolia i Chiny i do Balic! Tak pięknych i dzikich terenów nie zwiedziłem nigdy w Rosji pracując na eksporcie 2 lata przy budowie "gaz-rury"! Gdy zdrowie pozwoli wybierzemy się prywatnie do Rosji w 10 osób! Życie "na zadupiu" cywilizacji w Rosji jest prawie za darmo! Serdeczność Rosjan zaskakiwała nawet mnie! A wódki za darmo to ni mogliśmy przepić! Czasem, ale to czasem "GAJ" nas "kontrolował patrząc w dokumenty ale im bardziej chodziło o "bakszysz", ale nic na siłę, raczej pogadali i filmy z kompa pooglądali pijąc z nami wódkę! Jeśli miałbym wybór za darmo zwiedzić Rosję i stany ale nie miasta tylko dzikie tereny, to zdecydowanie Rosja! A komu pasują stany to za lizanie d....y USmanom, asfalt da wam wizy za darmo, tylko weźcie sobie worki i grabie aby po przylocie do USA pograbić " DULORY ", które leżą na ulicy do worków! Mógłby opowiadać cały dzień ale to i tak nic nie da bo 95 % dzieci na forach ma mózgi skażone Polsko-czosnkowo-USmańską propagandą i co złego to Rosja a co bombardowanie cywili to dobre bo USA! No to życzę nie zasrywać forów bzdetami z nudów tylko do USA i leżeć wygrzewając się a tata przylą z Polski na życie bo do pracy jesteście i za ciency i za głupi! No może 1-2 na sto którzy wyjada! Pa! Idę na browara i odpisywać na kartki z Rosji! Ps !! A ha! Gdy zabrakło mi kasy na wykończenie wewnątrz domu jednego z dzieci to po 1989 roku w Czosnkowym banku bo Polskie Banki solidaruchy za friko sprzedały czosnkowym i tam od pożyczki zaśpiewano nam.....28 % !!!!! No to razem głośno, wszyscy: Precz z komuną! Alleluja !!
Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/swiat/news-rosja-10-letni-zakaz-wjazdu-dla-miliona-obcokrajowcow,nId,1586937#pst83976870utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox