Mnie sie wydaje ,ze się połączą...takie mam przeczucie. Nowakowska cały czas jest właścicielem Allverne, więc innej drogi nie widzę. To ,że Allverne fajnie wygląda dobrze wróży dla Miraculum. Pierzchała z Nowakowską jednak potrafią. Szkoda tylko straconego czasu pod rządami RP
Zgłoś do moderatora Obserwuj wątek Odpowiedz 1 0 Sortowanie: Pokaż treść wszystkich Najstarsza Najnowsza Póki co radzę się tym zainteresować. Od wcz.widły i tak do 7ego lub dłużej. Bo zarabia się tu www.bankier.pl/forum/temat_sumup-i-netia-s-a-rozpoczyna-wspolprace-z-fachowcypl,15775917.html Kupuj plotki , sprzedawaj fakty. 18gr to cena emisyjna pod inwwestora, pomyśleć jaka może być docelowa? Poza tym poczytać , co 7listopada pod sejmem organizuje Prezes Fachowcy. Wtedy rozpocznie się walka o akcje.
Blokują kurs tą paczką, gdyby chcieli to sprzedac po tym kursie ...,to raczej z ukrytego. Teraz klienta na to nie znajdą , chyba ,że za chwilę pojawi się super info.
Napisałem maila na inwestor@miraculum.pl , zapytałem o stronę. Dostałem szybką informację zwrotna ,że strona będzie miała nową odsłonę za ok 2-3 tygodnie. Na razie zaktualizowali zakładkę serwis inwestorski oraz joko.
na mój nos, dno mamy uklepane teraz konsolidacja, jak długa ? może być krótko, za chwilę wyniki, a może być dłuższa (do końca roku) wczorajszy komunikat mówi nam, że Rubicon raczej do końca roku z nami
Nie dopatrujmy się teori spiskowych moi drodzy. Gdyby papier był coś wart nie było by takich ruchów , bo popyt zrobił by swoje.Po prostu to śmieć i takie zabawy się zdarzają. Celowe zaniżanie papiera, wyleszczenie z akcji.... nie tłumaczmy tego w ten sposób - te akcje nie są nic warte.
po woli tez mam takie zdanie .Brak komunikatów ze strony spółki co do spłaty obligacji robi swoje .Ile można odkładac w czasie spłatę .Czyżby Nowakowska wróciła tylko po to by oczyścić się z zarzutów i zamknąć sprawę sądową? To by bardzo źle wróżyło spółcea przy korycie zawsze może odzyskać swoje
Oczyści się to raz , kontrakt menedzarski może ma na ok 2 mln. rocznie. Nachapać na koniec zabrać co najlepsze ze spółki i adios . Tak to widzę. Zero kontktu z inwestorami nic a nic, myślicie ,że spłacili obligacje....pewnie nic z tego, inaczej by się tym od razu pochwalili.
Patałachy z "R" wywalały akcje wiedząc o zmianie prognozy...ładna restrukturyzacja....patałachy. Od poniedziałku mamy ostry zjazd , myślę ,że zatrzymamy się na 1,00...Żenujący ,czeski film z tą firmą. A Rubicon powinien zająć się...niczym :) , może to im wyjdzie :)))))
O czym ty piszesz? Wyniki calkiem niezle, rewelacji nie ma ale jest poprawa. Rubicon do konca roku chce sprzedac caly pakiet jednemu inwestorowi. Gdyby to R wywalalo akcje byla by o tym informacja, takie przepisy. Nowa strategia lepsza od poprzedniej, wczesniej chcieli ciac koszta a teraz ida w marketing i reklame co by pobudzic sprzedaz.
spółka niestety idzie do piachu.Zmieniłem zdanie jak można emitować następne obligacje płaca tak wysokie odsetki Ciekawe z czego oni spłaca te odsetki jak nie mogą zarobić.Szkoda miałem nadzieje że nowa stara pani prezes coś zdziała a poszło niestety tylko po to by oczyścić się z zarzutów i to wszystko kosztem akcjonariuszy. Jak spadnie do złotówki to odkupie jak będzie perspektywa jakaś
To co, straciliśmy tylko czas pod rządami Rubiconu...żenujące. Uważam ,że strategia Nowakowskiej jest ok ,albo wóz albo przewóz..niestety. Musi zaryzykować , zwiększyć sprzedaż...dostępność produktów ,a to wiąże się z kosztami ,a skad niby ma wziąść kasę??????? Strategia Rubiconu polegała na zwolnieniu wszystkich, wycofaniu wszystkich produktów...i mówieniu jak pięknie ograniczyli koszty :))) żenujące ,a przypominam ,że my mamy handlować.Przy tej strategii w ogóle najlepiej napisać wniosek o upadłość likwidacyjną.
otóż po bardzooooo dłuuuuuuugiej przerwie, wrócił do nas sternik, który najwyraźniej się zdenerwował na sypaczy z Rubiconu i za chwilę pozabiera im zabawki i wygoni z piaskownicy.
Już było tu parę historycznych momentów pamiętam pierwszy przy złotówce... jaki tu może być sternik?? Jak pojawi sie post " Avanti Miraculum cz 8" przy jakiejs złotówce ( oczywiscie tej po scaleniu) to wtedy pomysle o usrednieniu oczywiscie jezeli ta wspaniala firemka do tej pory nie wyzionie ducha...