Dnia 2014-08-18 o godz. 15:55 ~DrKingSchultz napisał(a): > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:50 ~mruczek napisał(a): > > No proszę..ale ten Neptis ma power :) fajna spółka nie dała się > > zdolować na maksa :)) > ba :):):) > myślę ,że najlepsze przed nami ;):) > to była dopiero "gra wstępna" takie powolne "schodzenie języczkiem ,od uszka ,aż po koniuszki palców u stóp" a teraz znowu do ........... do celu-nazwijmy to łagodnie-młodzież ma wakacje :):):)
Dnia 2014-08-18 o godz. 15:57 ~DrKingSchultz napisał(a): > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:55 ~DrKingSchultz napisał(a): > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:50 ~mruczek napisał(a): > > > No proszę..ale ten Neptis ma power :) fajna spółka nie dała > się > > > zdolować na maksa :)) > > ba :):):) > > myślę ,że najlepsze przed nami ;):) > > to była dopiero "gra wstępna" > takie powolne "schodzenie języczkiem ,od uszka ,aż po koniuszki > palców u stóp" > a teraz znowu do ........... > do celu-nazwijmy to łagodnie-młodzież ma wakacje :):):)
nie dała się zdołować? aha to z 75 na 25 to nie jest na maxa? no nie jest - bo dopiero będzie akie powolne "schodzenie języczkiem ,od uszka ,aż po koniuszki > palców u stóp" > a teraz znowu do ...........
no dokąd - do łona- wykrztuś to wreszcie jełopie pisałem ci - do 29 max - i po piłkarsku wychodzić bo potem zjedziemy poniżej łona:) naganiaj dalej - ale nie chciałbym być w twojej skórze i to jeszcze w tym tygodniu powodzenia:)
Dnia 2014-08-18 o godz. 17:30 ~maniolek napisał(a): > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:57 ~DrKingSchultz napisał(a): > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:55 ~DrKingSchultz napisał(a): > > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:50 ~mruczek napisał(a): > > > > No proszę..ale ten Neptis ma power :) fajna spółka nie > dała > > się > > > > zdolować na maksa :)) > > > ba :):):) > > > myślę ,że najlepsze przed nami ;):) > > > to była dopiero "gra wstępna" > > takie powolne "schodzenie języczkiem ,od uszka ,aż po > koniuszki > > palców u stóp" > > a teraz znowu do ........... > > do celu-nazwijmy to łagodnie-młodzież ma wakacje :):):) > > nie dała się zdołować? > aha to z 75 na 25 to nie jest na maxa? > no nie jest - bo dopiero będzie > akie powolne "schodzenie języczkiem ,od uszka ,aż po > koniuszki > > palców u stóp" > > a teraz znowu do ........... > > no dokąd - do łona- wykrztuś to wreszcie jełopie > pisałem ci - do 29 max - i po piłkarsku wychodzić bo potem > zjedziemy poniżej łona:) > naganiaj dalej - ale nie chciałbym być w twojej skórze i to jeszcze w > tym tygodniu > powodzenia:) > > ps - darmowe mapy - tak ? > to tu masz darmową : > > http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Straz-pozarna-korzysta-z-mapy-Polski-tw > orzonej-przez-internautow,wid,16821625,wiadomosc.html > > i co - to nie jest konkurencja dla YAN? tutaj tylko północ gul ci chodzi ponieważ na fluidzie spadło z 2,60 na 1 ? 35 lat poczekasz i może dojdzie:):) taka perełka nie trafia się często :):)
Dnia 2014-08-18 o godz. 18:28 ~pati napisał(a): > Dnia 2014-08-18 o godz. 17:30 ~maniolek napisał(a): > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:57 ~DrKingSchultz napisał(a): > > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:55 ~DrKingSchultz napisał(a): > > > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:50 ~mruczek napisał(a): > > > > > No proszę..ale ten Neptis ma power :) fajna spółka > nie > > dała > > > się > > > > > zdolować na maksa :)) > > > > ba :):):) > > > > myślę ,że najlepsze przed nami ;):) > > > > to była dopiero "gra > wstępna" > > > takie powolne "schodzenie języczkiem ,od uszka > ,aż po > > koniuszki > > > palców u stóp" > > > a teraz znowu do ........... > > > do celu-nazwijmy to łagodnie-młodzież ma wakacje :):):) > > > > nie dała się zdołować? > > aha to z 75 na 25 to nie jest na maxa? > > no nie jest - bo dopiero będzie > > akie powolne "schodzenie języczkiem ,od uszka ,aż > po > > koniuszki > > > palców u stóp" > > > a teraz znowu do ........... > > > > no dokąd - do łona- wykrztuś to wreszcie jełopie > > pisałem ci - do 29 max - i po piłkarsku wychodzić bo potem > > zjedziemy poniżej łona:) > > naganiaj dalej - ale nie chciałbym być w twojej skórze i to jeszcze > w > > tym tygodniu > > powodzenia:) > > > > ps - darmowe mapy - tak ? > > to tu masz darmową : > > > > > http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Straz-pozarna-korzysta-z-mapy-Polski-tw > > orzonej-przez-internautow,wid,16821625,wiadomosc.html > > > > i co - to nie jest konkurencja dla YAN? > tutaj tylko północ > gul ci chodzi ponieważ na fluidzie spadło z 2,60 na 1 ? > 35 lat poczekasz i może dojdzie:):) > taka perełka nie trafia się często :):) polityka zarządu jest klarowna,nikomu akcji za darmoszkę nie oddają jak na fluidzie :):) tylko 30 złociszy musisz mieć ,ups 35 z prowizją ,na jedną akcję :):) masz dwa IP do zbanowania-ale tamtego guana nie idzie czytać ':):):) sami sobie obciągacie wzajemnie tfuj i te emotikonki-jak w gimnazjum:):) ha,ha,ha,ha,ha
Dnia 2014-08-18 o godz. 18:28 ~pati napisał(a): > Dnia 2014-08-18 o godz. 17:30 ~maniolek napisał(a): > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:57 ~DrKingSchultz napisał(a): > > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:55 ~DrKingSchultz napisał(a): > > > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:50 ~mruczek napisał(a): > > > > > No proszę..ale ten Neptis ma power :) fajna spółka > nie > > dała > > > się > > > > > zdolować na maksa :)) > > > > ba :):):) > > > > myślę ,że najlepsze przed nami ;):) > > > > to była dopiero "gra > wstępna" > > > takie powolne "schodzenie języczkiem ,od uszka > ,aż po > > koniuszki > > > palców u stóp" > > > a teraz znowu do ........... > > > do celu-nazwijmy to łagodnie-młodzież ma wakacje :):):) > > > > nie dała się zdołować? > > aha to z 75 na 25 to nie jest na maxa? > > no nie jest - bo dopiero będzie > > akie powolne "schodzenie języczkiem ,od uszka ,aż > po > > koniuszki > > > palców u stóp" > > > a teraz znowu do ........... > > > > no dokąd - do łona- wykrztuś to wreszcie jełopie > > pisałem ci - do 29 max - i po piłkarsku wychodzić bo potem > > zjedziemy poniżej łona:) > > naganiaj dalej - ale nie chciałbym być w twojej skórze i to jeszcze > w > > tym tygodniu > > powodzenia:) > > > > ps - darmowe mapy - tak ? > > to tu masz darmową : > > > > > http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Straz-pozarna-korzysta-z-mapy-Polski-tw > > orzonej-przez-internautow,wid,16821625,wiadomosc.html > > > > i co - to nie jest konkurencja dla YAN? > tutaj tylko północ > gul ci chodzi ponieważ na fluidzie spadło z 2,60 na 1 ? > 35 lat poczekasz i może dojdzie:):) > taka perełka nie trafia się często :):)
Dnia 2014-08-18 o godz. 23:13 ~DZIAD napisał(a): > Dnia 2014-08-18 o godz. 18:28 ~pati napisał(a): > > Dnia 2014-08-18 o godz. 17:30 ~maniolek napisał(a): > > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:57 ~DrKingSchultz napisał(a): > > > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:55 ~DrKingSchultz napisał(a): > > > > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:50 ~mruczek napisał(a): > > > > > > No proszę..ale ten Neptis ma power :) fajna > spółka > > nie > > > dała > > > > się > > > > > > zdolować na maksa :)) > > > > > ba :):):) > > > > > myślę ,że najlepsze przed nami ;):) > > > > > to była dopiero "gra > > wstępna" > > > > takie powolne "schodzenie języczkiem > ,od uszka > > ,aż po > > > koniuszki > > > > palców u stóp" > > > > a teraz znowu do ........... > > > > do celu-nazwijmy to łagodnie-młodzież ma wakacje :):):) > > > > > > nie dała się zdołować? > > > aha to z 75 na 25 to nie jest na maxa? > > > no nie jest - bo dopiero będzie > > > akie powolne "schodzenie języczkiem ,od > uszka ,aż > > po > > > koniuszki > > > > palców u stóp" > > > > a teraz znowu do ........... > > > > > > no dokąd - do łona- wykrztuś to wreszcie jełopie > > > pisałem ci - do 29 max - i po piłkarsku wychodzić bo potem > > > zjedziemy poniżej łona:) > > > naganiaj dalej - ale nie chciałbym być w twojej skórze i to > jeszcze > > w > > > tym tygodniu > > > powodzenia:) > > > > > > ps - darmowe mapy - tak ? > > > to tu masz darmową : > > > > > > > > > http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Straz-pozarna-korzysta-z-mapy-Polski-tw > > > orzonej-przez-internautow,wid,16821625,wiadomosc.html > > > > > > i co - to nie jest konkurencja dla YAN? > > tutaj tylko północ > > gul ci chodzi ponieważ na fluidzie spadło z 2,60 na 1 ? > > 35 lat poczekasz i może dojdzie:):) > > taka perełka nie trafia się często :):)
Dnia 2014-08-18 o godz. 23:13 ~maniu napisał(a): > Dnia 2014-08-18 o godz. 23:13 ~DZIAD napisał(a): > > Dnia 2014-08-18 o godz. 18:28 ~pati napisał(a): > > > Dnia 2014-08-18 o godz. 17:30 ~maniolek napisał(a): > > > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:57 ~DrKingSchultz napisał(a): > > > > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:55 ~DrKingSchultz > napisał(a): > > > > > > Dnia 2014-08-18 o godz. 15:50 ~mruczek > napisał(a): > > > > > > > No proszę..ale ten Neptis ma power :) fajna > > spółka > > > nie > > > > dała > > > > > się > > > > > > > zdolować na maksa :)) > > > > > > ba :):):) > > > > > > myślę ,że najlepsze przed nami ;):) > > > > > > to była dopiero "gra > > > wstępna" > > > > > takie powolne "schodzenie > języczkiem > > ,od uszka > > > ,aż po > > > > koniuszki > > > > > palców u stóp" > > > > > a teraz znowu do ........... > > > > > do celu-nazwijmy to łagodnie-młodzież ma wakacje > :):):) > > > > > > > > nie dała się zdołować? > > > > aha to z 75 na 25 to nie jest na maxa? > > > > no nie jest - bo dopiero będzie > > > > akie powolne "schodzenie > języczkiem ,od > > uszka ,aż > > > po > > > > koniuszki > > > > > palców u stóp" > > > > > a teraz znowu do ........... > > > > > > > > no dokąd - do łona- wykrztuś to wreszcie jełopie > > > > pisałem ci - do 29 max - i po piłkarsku wychodzić bo > potem > > > > zjedziemy poniżej łona:) > > > > naganiaj dalej - ale nie chciałbym być w twojej skórze i > to > > jeszcze > > > w > > > > tym tygodniu > > > > powodzenia:) > > > > > > > > ps - darmowe mapy - tak ? > > > > to tu masz darmową : > > > > > > > > > > > > > > http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Straz-pozarna-korzysta-z-mapy-Polski-tw > > > > orzonej-przez-internautow,wid,16821625,wiadomosc.html > > > > > > > > i co - to nie jest konkurencja dla YAN? > > > tutaj tylko północ > > > gul ci chodzi ponieważ na fluidzie spadło z 2,60 na 1 ? > > > 35 lat poczekasz i może dojdzie:):) > > > taka perełka nie trafia się często :):)