trzeba byłoby prezesa zapytać, ska my mamy to wiedzieć? Według mnie akcje są warte tyle, za ile ktoś chce je kupić, a dziś widzę, że są oferty zakupu po 0,48 zł nawet.
Dzisiaj trochę się posypało.Powód jest prosty i ja osobiście odczytałem go tak: Pan Zbigniew P. zaskarżył uchwałe z majowego NWZ, która odwoływała go ze składu rady nadzorczej.Panu Zbigniewowi nie podoba się też ,że powołano Pana Pawła D. do rady nadzorczej.Nie wiem czy jest to powód do trzydziestoprocentowego spadku?Rozumiem, że jeśli jest sporo tekstu do przeczytania w pozycji poziomoskrętnej to nie zadajecie z tym rady.A ja uparcie zakładam, że oczyszczający był ten dzisiejszy spadek.Nie byłem nigdy na NWZ tej spółki, ale nie jest dla mnie nowością,,że mniejszościowi głosują razem.Mniejszościowi tzn.R&D property,Top Consulting,Pani Ewa i Zbigniew,Pani Małgorzata i Pani Anna.No to CDE dobrze zatytułował wątek.Bo tutaj jeszcze wiele się bedzie działo.W tym momencie muszę skończyć.
Naprawdę chcesz wyciągać takie wnioski po takiej błahostce? Gość złożył jakieś pisma, udało mu się, bo ktoś pewnie przekroczył jakiś termin, no i nie odwołają go z Rady Nadzorczej na najbliższym ZZW to odwołają na specjalnie do tego zwołanym NZW. I będzie po kłopocie.
No nie wiem, jakoś tak mi nie jasno do końca.Kurs 0,60 i więcej jest już mocno zawyżony. Cały czas w okolicy 0,30 zł , a 10 lipca baba z zarządu sprzedała wszystkie na zwyżce wyciągniętej na 0,49 zł, później znów w dół. Teraz zwykłe info i taka podbitka? Niedługo zebrania i rozwodnienie akcji na potęgę.... Jakos to mi sie nie podoba
Są komunikaty R&Property bez akcji jak i akcjonariuszka Anna sprzedali 10.07.2014 po 55 gr.Jak to mówią no women no cry lub jak kto woli koniom lżej.Wczoraj ktoś sypnął po 60 więc będzie kolejne info.Ciekawe po ile zrównoważy na otwarciu.