• Re: Kredyt Dependa Autor: ~stoik [193.59.32.*]
    Dnia 2014-05-18 o godz. 19:56 ~ok napisał(a):
    > wszyscy dobrze wiemy o tym, że jeżeli finał tego kredytu
    > będzie coraz dłuższy to nikt tego nie kupi a z panem
    > Prezesem nikt nie będzie chciał gadać , straci zaufanie w
    > świecie w którym się obraca.
    My stracimy po kilaka set
    > złotych a ten który posiada największe udziały w tej spółce
    > trochę więcej, giełda to ryzyko, Ja postawiłem i jestem
    > tego świadomy.
    Kto ma więcej do stracenia Ja czy Prezes ?

moglbys konkretniej o jakim piszesz swiecie w ktorym obraca sie pan prezes?? ja wiem tylko tyle, ze jest prezesem w spoleczce jakich tysiace w Polsce i chyba nawet nie pobiera pensji
    Kilkaset zl to zadna strata ale kilkadziesiat tys jak deklarowali niektorzy to juz strata
  • Re: Kredyt Dependa Autor: ~Henio [79.141.160.*]
    Kolego "stoik" ty nie rozmawiasz z normalnym akcjonariuszem tylko zapewne autorem lub współautorem tych raportów bo poziom jego argumentacji jednoznacznie na to wskazuje.
    ja mysle, ze chlopak zapakowal akcje pod ktorys z raportow o "finalizacji" i teraz jest troche spanikowany czemu sie wcale nie dziwie. Sam przezywalem tu czasem trudne chwile wiec troche go rozumiem.
    No jeżeli myśli, że zaklinanie rzeczywistości coś mu da to może i masz rację. Rzeczywistość jest w tym przypadku bezlitosna.
  • Re: Kredyt Dependa Autor: ~Fifarafa [89.70.15.*]
    widzę dzieciaki że nieźle Wam niedzielę zająłem...pozyjcie trochę w realnym świecie;))))
  • Re: Kredyt Dependa Autor: ~ok [83.168.66.*]
    stoik - pisałeś o normalnej wymianie zdań, a poziomem dołączyłeś do Henia, jaki z tego wniosek...
    Finał tuż tuż .
    ktory moj wpis uwazasz za "nienormalna" wymiane zdan? to, ze powarzany od roku slogan "final tuz, tuz" przestal robic na mnie jakiekolwiek wrazenie?
    Zycze Ci kolego (i wielu innym wiszacym) zeby kurs przebil 2z a nawet i 5zl, sobie zebym zdazyl wejsc w rozsadnej cenie jesli sen o kredycie sie spelni. Poki co nie widze zadnych przeslanek - po za ogromna wiara zapakowanych - zeby final jak to piszesz byl tuz, tuz
    Kolego "stoik" on nie jest tylko akcjonariuszem. To autor albo współautor tych raportów i dlatego ich tak ślepo broni. Wbrew faktom i logice.
    dobrali się razem- ,,stoik" i ,,Henio" , my stoimy z boku, nie mamy akcji, tylko wam doradzamy na forum, jak coś to kupimy....
    Tak trzymać chłopaki.
    A ty zostałeś już tu sam ze swoją chorą wiarą w gruszki na wierzbie.
    Gratulacje dla Zarządu za dziecięcą naiwność.
    ok nie mam zadnego interesu zeby kogos zachecac czy zniechcac do inwestycji w dependa. Jak pisalem na dzien dzisiejszy nie interesuja mnie te akcje bo warte sa dla mnie 0zl wiec nawet jak spadnie do 20 czy 10gr nie ma to dla mnie znaczenia a jak bedzie w przyszlosci to zobaczymy. Przedstawiam swoja opinie i tyle. Jeszcze rok temu o tej porze co rano z wypiekami na twarzy bieglem do kompa z nadzieja, ze to wlasnie juz...dzis podchodze do takich rewelacji typu kretyd 200mln$, chinczycy z inveti czy kopalnie z PSW itp. z duza z rezerwa.
    pzdr.
    a teraz siedzisz z wypiekami na twarzy i od rana do wieczora opisujesz na forum spółki, która Cię nie interesuje jak jest źle,
    bylem wczesniej zanim sie pojawiles i teraz tu jestem bo ciekawi mnie bardzo jak to wszystko sie zakonczy, a predzej czy pozniej musi sie to wszystko wyjasnic.
    "stoik" on tu jest od zawsze. To jest ktoś z Depend. Próbuje zneutralizować napięcie wokół sprawy kredytu, tylko robi to w najgłupszy z możliwych sposobów. On takimi tekstami tylko wkurza pozostałych, oszukiwanych od dwóch lat akcjonariuszy.
  • Re: Kredyt Dependa Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Henryk Prawda ps. Pesymista - 24 godzinny dyzur na forum Dependa. Konkretow zero, konfabulacje nonstop.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.141.160.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    skonczyly sie argumenty zaczyna pyskowka tak wiec znikam. Oczywiscie caly czas obserwuje i czekam na zakonczenie tematu "kredyt" jakie kolwiek by ono nie bylo.
    pzrd dla stojacych z boki i tych zapakowanych
[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.