Forposta w tej cenie wartość rynkowa poniżej 800 tyś a wskaźnik Altmana 7.97 przychody 2x wyższe r/r wydaje się że jest pod co grać zwłaszcza że akcji w wolnym obrocie jest tylko 455 tyś
A wiesz może po ile był Jaguar w dzień pp ? Ustawiłem profilaktycznie na kupno po 0.18 i sprzedałem jeszcze 533 FKD po 0.8 obawiam się że to tylko wzrost jednodniowy pod info i tak jeszcze mam ponad 10k na różnych kontach
na inventi ładna cena szkoda że się nie zapisałem na jaguar pewnie nie przejdzie ta emisja po 30 gr ma być przydzielona do 15 grudnia jest też emisja 1 miliona akcji menadżerskich po 10 gr sumując będzie około 10 mln akcji wiec kapitalizacja 2 mln
tak sprzedałem w tej chwili mam 6 tys akcji sprzedam po 26 gr chyba że kupie po 22,23 gr to potrzymam dłużej powinna być podbitka przed wynikami które moim zdaniem beda słabe
tak leonidas zarobiłem tu już z 6 razy tak po 10 gr na akcji , znów wpadł present teraz to już nie uda sie tak szybko sprzedać po 7 może jeszcze po 5 dokupię
na jaguar próbuje obniżyć średnią sprzedałem część akcji po 20 odkupiłem teraz po 18 dalej kupie na 17 ,16 mam średnia 21 gr 20 tys akcji więc spora strata
sprzedałem dase 3 tys po 26 gr wiem że gram straszną drobnicą ale gotówka mi się kończy jesli nie uda się wyjść z żadnej długoterminowej inwestycji nie będę miał za co grać ;)
kupiłem fabrykad po 70 gr , novina po 40 mam 12 tys akcji średnia 0,47 spora starata , sprzedałem 10 tys present po 6 gr na fix reszta stoi na sprzedaży na początku kolejki jutro pewnie się sprzeda , ustawiłem też kupno na 5 gr , dokupiłem dase po 20 gr mam 10 tys akcji średnia 21 gr . Jeśli jutro moje spółki nie odbiją bedzie słabo :)
Nie było mnie od 14.30, Było jakieś info na FKD ? weszły mi 2 zlecenia na K: 3422 po 0.31, 3000 po 0.39 i na dodatek 43 po 0.67 S: Loyd 3633 po 0.27 i 485 po 0.28 ,InwestPL 2000 po 0.12,
jeśli chodzi o trophy to nie mam pojęcia liczyłem na odbicie od 20 gr odbiło od 21 teraz trzeba czekać na jakies info ja nie kupuje , spółka wydaję sie tania jednak wolę polskie spółki
fkd dla mnie poniżej 70 gr to zakupy powyżej 75 sprzedaż ważne aby nie spadło poniżej 62 gr . jak dla mnie spółka ma dużą kapitalizację by na dłużej inwestować . ciekawe jak jutro zachowa się jaguar mam zamiar dokupić po 18,17 gr dokupie też dase myślę że będzie tu bujało kupno poniżej 20 gr małe ryzyko . za wcześnie wszedłem w novina ale poniżej 40 gr jeszcze dokupię na tej spółce licze jeszcze na jedną większą podbitkę pod info o sprzedaży spółki zależnej
Oni Present sprzedali i już z nią nic wspólnego nie mają ?, gdybyś ty nie kupił po 0.4 może mi by wpadło po 0.39. A FKD napisz po ile ustawisz sprzedaż to też niżej nie będę sprzedawał a Ci wszyscy piewcy na forum FKD o perspektywach zleceń nie ustawili bo 0.67 0.65 0.62 0.61 i 0.6 tam mam długoterminowe zlecenia kupna (zobaczę rano może te z 0.67 zmodyfikuję niżej)
fkd zależy po ile jutro dokupię jak nie to sprzedaż 78 gr . novina sprzedała present w całkiem dobrej cenie , obecnie mają jakiś hotel w Zakopanym wyceniają to na 4 mln i mają już podpisaną umowę z potencjalnym kupującym jeśli sprzedadzą to kurs nam urośnie jeśli nie to i tak tanio z tego co pamiętam mają też złoto za około 500 tys prezes to krętacz i będzie tu wałek ale powinni jeszcze podbić dobrymi info itp.