wszyscy wiemy, że AT raz się sprawdza, a innym razem już nie.
tutaj po prostu brakuje siły.
ale nie dotyczy to tylko MIT-ka.
dobre jest to, że spółka na "plusie", więc nie ma obaw takich jak na wydmuszkach.
nic nie wskazywało do góry, w czwartek mała biała świeczka a w piątek doji ale nie możesz zapominać że to wszystko działo się wewnątrz trójkąta zniżkującego a w poniedziałek ppłk. Putin nas z tego trójkąta wyrzucił dołem. Pozytywna rzecz która mogłaby się zdarzyć to to że ten trójkąt będzie formacją spaloną!
Dzisiejszy spadek, przy niezbyt wysokich, skąd inąd, obrotach, to efekt obaw wywołanych nieprzewidywalnością nadchodzącego weekend'u w sferze najbardziej nurtującej cały świat, tj. poczynaniom cara putina (z małej litery, ponieważ jego zachowanie wybitnie wskazuje na charakteryzujący go ogromny kompleks niższości). Ten sam efekt odbija się na większości notowań, nie tylko na naszej giełdzie!!
No i dobrze. Szykowałem się z większymi zakupami na 50 groszy ale widzę, że to za wcześnie będzie. Trendy długo i krótkoterminowe ewidentnie spadkowe. No i najważniejsze ta ohydna persona jako główny akcjonariusz na pokładzie.
MIT i MNI ciągłe spadki. Od dobrze poinformowanej osoby wiem, że w Radomiu (przejęli Telefonie Pilicką) MNI ma na serwisie 2 osoby bo resztę pozwalniali.
Nie ma się co oszukiwać p. nie umie robić interesów, gdyby nie koledzy z OP spałby dzisiaj pod mostem.