nie mam nic konkretnego co by można było polecić ja obserwuję kkherbal, grjaguar,softblue,jwa,boa, jak spadnie kupuje jeśli akcje nie spadają mamy problem z zakupami
softblue średnio to wygląda ale obecna wycena tyle co dotacja , emisja po 70 gr nie wprowadzona jeszcze do obrotu moim zdaniem spółka będzie jeszcze grana i spodziewam się wzrostu na 80 gr
Mi też nie, napisałem na blogu (nie potrafię tam swojego nicka umieścić i napisałem jako anonimowy) ale wyciągu archiwalnego nie wkleił (u mnie działa)
Dokupiłem jeszcze 500 FKD i sprzedałem 893 CWPE. Z Bomedią znowu miałeś rację tak jak z Inventi (tylko co z tego skoro tak jak i ja sprzedaliśmy kolejny raz przed największym wzrostem). Swoją drogą pewnie przewalają między sobą
sprzedałem 1000 jwa po 79 kupiłem dzis 2 tys po 77 i nie chcę mieć za dużo akcji tej spółki , wystawiłem reszte boa po 48 tylko 1402 akcję więc może spadać dalej w okolicach 40 gr kupie tak 10 tys dobrze że sprzedałem większość po 50
nie odkupiłem dopiero się ustawiłem na 41 , kupiłem 2 tys akcji polinwestycję żeby mieć pp i zapisać sie na dodatkowe , po odcięciu tym razem kupie z rynku nawet po 5 gr