• Re: Kupuj Autor: ~Franek_Chicago [73.168.73.*]
    CK , to jest człowiek większej wiary , akurat drożej kupić zaś taniej w ogóle sprzedać :)
  • Re: Kupuj Autor: ~antychodzik [77.254.90.*]
    CK to miał łeb nie od parady :)
  • Re: Kupuj Autor: ~JSW [70.194.163.*]
    Ten C K - Kamerdyner profesora to ma głowę do inwestowania , zakupić akcje JSW na promocji po 48,70 złotych za sztukę , przecież nie każdy tak potrafi perfekt operować GPW . Ha hi ha hi
  • Re: Kupuj Autor: ~mircia [83.26.37.*]
    wy teraz kupujecie tanie bezwartościowe akcje a ck vel kamerdyner kupował wartościowe po 50 on to prawdziwy geniusz

• Re: Kupuj Autor: ~Franek_Chicago [73.168.73.*]
    Poczytajcie wątki tego wręcz arogańckiego gracza giełdowego C K & Kamerdyner profesora :)
  • Re: Niech ten oszust C K & Kamerdyner oddaje kasiorę >> Autor: ~Franek_Chicago [73.168.73.*]
    Oczywiście tym , co akurat wcześniej potracili cały rodzinny majątek w związku z jego wręcz arogańckimi rekomendacjami :)
  • Re: Niech ten oszust C K & Kamerdyner oddaje kasiorę >> Autor: ~Franek_Chicago [73.168.73.*]
    Słowa C K & Kamerdyner profesora z forum PKN - u :

Od siebie natomiast dodam jedynie , że niebawem zobaczycie tu DWA z przodu .
    Nie podaję adresu sklepów , gdzie macie zaopatrzyć się w spadochrony , ale listę znajdziecie bez problemów w sieci .

Pozdrawiam , życząć miękkiego lądowania

Chodzik Księżycowy

======================
    PS . Proszę tylko sprawdzić forum PKN - u , przecież ten wyjątkowy niedorajda giełdowy ostatnich lat , akurat wyrażnie sugerował na forum Bankiera Pl. następujące ceny docelowe na niektórych spółkach :

GTC >>>> cena docelowa 12 zł .
    Netia >>>> cena docelowa 30 zł .
    TPSA >>>> cena docelowa 5 zł .
    TVN >>>> cena docelowa 5 zł .
    JSW >>>> kupuj 48,70. zł .
    PKN >>>> DWA z przodu

Tylko wybrałem ułamek spółek , po prostu wręcz totalna porażka tego nieudolnego gracza giełdowego na forum Bankiera Pl. i bardzo jestem zdziwiony , że ten typowy oszust społeczny C K miał swoją prywatną stronę internetową . .......

Śmiech na drugiej sali :)
  • Re: Niech ten oszust C K & Kamerdyner oddaje kasiorę >> Autor: ~Lesz-czyński [87.206.96.*]
    Każdy orze jak może, a słuchać każdej rady może tylko idiota. Przy okazji, kto sprzedaje teraz JSW poniżej 25 zł. oprócz spekuły (wolno im), durniów (wolno im) oraz mającym głód w rodzinie (współczuję im) ? Przecież ani PO ani tym bardziej PIS nie dopuszczą do zawalenia całego górnictwa, bo zostałaby tylko PRYWATNA i dobrze zarządzana Bogdanka, gdzie ich związki mądrze cicho siedzą !!!
  • Re: Skutek _Uboczny Autor: ~Franek_Chicago [73.168.73.*]
    J W :)
  • Re: Skutek _Uboczny Autor: ~antychodzik [87.205.70.*]
    do kolekcji dodaj jeszcze Sfinksa , tam prognozował chyba 20 , ale nie jestem pewien , Szybki będzie pamiętał . A swoją drogą zobaczcie czym kończy się obecność CK na danej spółce , to jest normalnie chodzące fatum ...
  • Re: Skutek _Uboczny Autor: ~Leszcz-yński [87.206.96.*]
    Ciekawe jaki inteligentny człowiek sprzedaje teraz JSW poniżej 25 zł. oprócz spekuły (wolno im), durniów (wolno im) oraz mających głód w rodzinie (współczuję im) ? Przecież ani PO ani tym bardziej PIS nie dopuszczą do zawalenia całego górnictwa, bo zostałaby tylko PRYWATNA i dobrze zarządzana Bogdanka, gdzie związki mądrze i cicho siedzą !

• kamerdyner (CK) SPRZEDAJ SFINKSA po 1,32 .... : ) GRATULACJE : ) Autor: ~rozbawiony-bałdyga [89.228.248.*]
    chodzik wiele tam na Sfinksie wypisywal. On sam się pogubił... A finał znacie ; )
    Ostatnia rekomendacja - (24.11.2014 godz 10): PBG = 1,90 zł, SFINKS = 1,32 zł
    Obecnie ..............................................................PBG = 1,65 zł, SFINKS = 4,28 zł

prorocze słowa 
    Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*] 2014-11-24 09:59
    Dzisiaj w poniedziałek 24 listopada 2014 roku, mogę już wam pokazać, co mnie interesowało w ostatnich tygodniach i dlaczego tu do was na frytki zaglądać nie chciałem.
    Ponieważ teraz możecie jedynie wspierać kupione i bezpieczne już akcje, moje akcje oczywiście więc podam wam ponownie na srebrnej tacy, cacy rodacy, to co warte jest zainteresowania, a nie tam jakiś przypalony kotlet.
    Motto na nadchodzące tygodnie brzmi:
    Sprzedaj Sfinksa, nawet ze stratą
    kup... PBG
    Jak zwykle pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
    bez wątpienia najlepszy analityk techniczny na forum bankiera
  • Re: Skutek _ Uboczny . ..... Autor: ~Franek_Chicago [70.194.128.*]

Nieźle ten C K & Kamerdyner przejechał się na akcjach JSW , przecież ktoś musi być adekwatnym dawcą kapitału :)
  • Re: Skutek _ Uboczny . ..... Autor: ~Franek_Chicago [73.168.73.*]

48,70 zł. - 12,47 zł. = aż tyle 36,23 zł. ten niedorajda giełdowy jest diametralnie stratny na każdej akcji JSW :)

PS. Śmiech na drugiej sali . .....
  • Re: Skutek _ Uboczny . ..... Autor: ~Franek [73.168.73.*]
    JW.

__________________ Akurat , nie inaczej . ......
  • Re: Skutek _ Uboczny . ..... Autor: ~Franek_Chicago [70.194.105.*]
    C K ty niedorajdo giełdowy , w końcu oddawaj ludziom te pieniądze .
    Dosłownie , akurat jak dokładnie nie przeczytacie dwóch lektur tego wręcz niedorajdy giełdowego C K &. Kamerdynera wątki pt : Kupuj i apropo pt : Wczoraj , to z całą niezbitą pewnością nie otrzymacie promocjii do następnej edukacyjnej klasy :)
    Polska właśnie takich inwestorów potrzebuje , co akurat 48,70 złotych płacili za akcje JSW :)

TRA LA LA ~ ~ ~

PS . Nieprawdaż C K ??? . ......
  • Re: Skutek _ Uboczny . ..... Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Trzeba przyznać, że do ciebie Franko z Chicago trzeba mieć cierpliwość. No cóż poświęcę ci trochę czasu niech mnie to kosztuje.
    Siadaj wygodnie, odpręż się i przeczytaj jeszcze raz mój wpis. Abyś go nie szukał i nie tracił wigoru tu ci pod nos go zacytuje.

,,Kupuj, krótkoterminowo obecnie po cenie 48.70
    Chodzik Księżycowy,,

A teraz gębę rozdziaw, wypluj tą gumę ( to nie czas i miejsce do dziamgania ) i przesylabuj razem ze mną wyraz
    krót  ko  ter  mi  no  wo.

A teraz wysil swoje komórki mózgowe i pomyśl co też to oznacza ?
    A teraz zmęczony, prześpij się odrobinę. Wszak wysiłek prawie cię nie zabił.
    A potem. pocałuj mnie..................wiesz gdzie
  • Re: Skutek _ Uboczny . ..... Autor: ~Franek_Chicago [70.194.162.*]
    Dnia 2015-06-22 o godz. 12:45 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Trzeba przyznać, że do ciebie Franko z Chicago trzeba mieć cierpliwość. No cóż poświęcę ci trochę czasu niech mnie to kosztuje.
    > Siadaj wygodnie, odpręż się i przeczytaj jeszcze raz mój wpis. Abyś go nie szukał i nie tracił wigoru tu ci pod nos go zacytuje.
    >
    > ,,Kupuj, krótkoterminowo obecnie po cenie 48.70
    > Chodzik Księżycowy,,
    >
    > A teraz gębę rozdziaw, wypluj tą gumę ( to nie czas i miejsce do dziamgania ) i przesylabuj razem ze mną wyraz
    > krót  ko  ter  mi  no  wo.
    >
    > A teraz wysil swoje komórki mózgowe i pomyśl co też to oznacza ?
    > A teraz zmęczony, prześpij się odrobinę. Wszak wysiłek prawie cię nie zabił.
    > A potem. pocałuj mnie..................wiesz gdzie

Typowy wiejski bajkopisarzu , nawet uciekasz przed swoimi własnymi napisanymi wątkami , ani za grosz nie masz odrobinę należytej ludzkiej kultury :)
  • Re: Skutek_Uboczny . ..... Autor: ~Franek_Chicago [73.168.73.*]

C K , ty oszuscie społeczny , w końcu oddawaj ludziom te pieniądze :)
  • Re: Skutek_Uboczny . ..... Autor: ~Franek_Chicago [70.194.133.*]
    J W.
  • Re: Skutek_Uboczny . ..... Autor: ~Franek_Chicago [70.194.135.*]
    Ten facet zarabia od kursu 48,70 złotych :)

Brawo Kamerdyner :)
  • Re: Skutek_Uboczny . ..... Autor: franek_chicago [70.194.135.*]
    Forum GTC :

Tytuł : Trzymać spokojnie idzie mini hossa Autor : kamerdyner - profesora [ 89.68.99.*] 2015-05-09 godz. 14:09

Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
    ====================
    PS. Dobre , zamiast tej zaplanowanej przez tego niedorajdy mini hossy , to od tego czasu mamy na giełdzie
    prawdziwy drastyczny spadek całego warszawskiego Wig - u :)
    Widać , że ten inwestorek zna się na inwestowaniu na GPW . ..... Tra ~ la ~ la ~
  • Re: Skutek_Uboczny . .... Autor: ~Franek_Chicago [73.168.73.*]

Pewnie ten nasz księżycowy niedorajda , akurat te swoje wcześniejsze zakupione akcje JSW po 48,70 złotych , oczywiście jak najbardziej zapisze w testamencie swoim przyszłym wnukom i zarazem kiedyś one sobie w duchu tak powiedzą : Ale ten nasz kochany dziadzio był bardzo mądrym człowiekiem :-) Tra ~ la ~ la ~
  • Re: Skutek_Uboczny . .... Autor: ~Franek_Chicago [73.168.73.*]
    Macie tego swojego geniusza giełdowego , który nakupował akcji JSW po 48,70 złotych :)

PS . Ten niedorajda księżycowy , nawet wręcz wypiera się własnego swojego IP - a identyfikacyjnego :)
  • Re: Skutek_Uboczny . .... Autor: ~Franek_Chicago [70.194.164.*]
    Teraz ten niedorajda giełdowy Chodzik Księżycowy & Kamerdyner
    Profesora , zamienił swojego nicka na Kolorowy Wiatr i dalej
    trzyma swoje ukochane akcje JSW zakupione po 48,70 złotych . ..... Tra la la
  • Re: Skutek_Uboczny . ....♻️♣️♥️♠️♦️♻️ Autor: ~Franek_Chicago [70.194.164.*]
    Akurat przewidziałem wszystkie diametralne spadki od 70 złotych :)
    ⭐️♻️♣️❤️♠️♦️♻️⭐️

PS. Pozdrowienia dla myślących . ......
    Wyższa kultura spadków . .....

________________ Akurat , nie inaczej . .....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [70.194.164.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Skutek_Uboczny . ....♻️♣️♥️♠️♦️♻️ Autor: ~Le [217.99.163.*]
    Miałeś łatwiej bo w "Chikago" akcje spółek węglowych od dawna wiszą w toaletach i bębniono o tym wszem i wobec ,że będzie taka akcja żeby Rosji dokopać i ceny ropy obniżyć to i węgla ,a u nas trochę się broniły i "fachowcy" nie wróżyli aż takiej klapy.
  • Re: Skutek_Uboczny . ....♻️♣️♥️♠️♦️♻️ Autor: ~Wiesław [79.124.126.*]
    ten gość podszywa się pod prawdziwego Chodzika ... sprawdźcie IP
    Niech ten typowy oszust społeczny Kolorowy Wiatr , oddaje ludziom pieniądze za całkiem nie trafione inwestycje giełdowe :)))))
  • Re: Skutek_Uboczny . ....♻️♣️♥️♠️♦️♻️ Autor: ~Franek_Chicago [73.168.73.*]
    A gdzie ten niedorajda życiowy
    Chodzik Księżycowy & Kamerdyner Profesora & Kolorowy
    Wiatr , co tak ostro nalegał z skupowaniem kopalnianej spółki JSW po 48,90 złotych za 1 walor ⁉️⁉️⁉️⁉️ . ......
    PS . Typowy niedorajdo giełdowy , teraz oddawaj ludziom pieniądze za twoje wręcz adekwatne naleganie do kupowania akcji JSW po 48,90 złotych . ..... OSZUŚCIE SPOŁECZNY , ciągle ludzie czekają na twoje pieniądze :)))
[x]
JSW -2,66% 25,28 2025-09-29 17:03:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.