Póki co wygląda na to, że dobrze jest zbierać MOSTALEX. To co prawda nie ten wątek, ale pozwoliłem sobie na taki mały wpis.
A co dalej z PSW - zobaczymy.
to teraz wzrosty są wtedy kiedy zdecydują o tym akcjonariusze? Ja jestem za tym, żeby jutro kurs otworzył się na 10 zł, kto jest za? ;-)
Krawczyk, skończ tą zabawę i wywal resztą śmiecia który ci jeszcze został. Nie bój żaby, zanim dowalą ci następne 10 mln kary upłynie parę miesięcy, a jak będziesz miał farta jak ostatnio to może i kilka lat.
Uff, to prawda - taka strata to jest właśnie to, o czym marzy większość akcjonariuszy PSW. A pomyśleć, że już chciałem sprzedać w swoim czasie te akcje (byłem lekko do przodu) i właśnie wtedy podali komunikat o dywidendzie której nigdy nie było.
Pomyślałem raz wypłacili, co tam - poczekam, załapię się jeszcze raz. No i teraz mam stratę > 1200zł.
Teraz można spokojnie dobrać po 2 grosiki. Za 1000zł można mieć 50000 akcji, ale jazda, kiedyś za tą ilość trzeba było dać 50000zł, a teraz proszę jak za darmo :)
zobaczymy - od jutra znowu można zacząć zbieranie, nawet nie zdążyło za bardzo powisieć i już wznowienie :)
Cena dobra, spadać już nie będzie :)
Tylko nie mówcie, że resplit.