Osiolki , Wy naprawde jestescie osiolkamil jesli nie rozumiecie co to znaczy miec swiatowy patent na tanie , ekologiczne paliwo!
Brak mi na Was klakiery itp slow.
Dnia 2013-11-06 o godz. 16:27 ~ROYAL napisał(a):
cabriopellet , kolejka zamowien na nast. 10 lat
Produkcja wlasnie rusza, otwarcie uroczyste na dniach.
Radze sprawdzic niz rozpisywac sie jak dzieci.
Pajacyki me kochane. Zamiast pisac bzdury dupe w pkp lub auto jak macie i jazda do Staporkowa, skoro Wam fotka od cbr1000 nie wystarczyla
A,ze infa nie ma, widac Prezes ma w tym cel, zapewne korzystny dla akcjonariuszy
Poda jak bedzie pora
Pisalem,ze tez czekalem do Swiat, ale jw napisalem, moze trwaja rozmowy dot wezw,lub duzych kontraktow a tu pospiech nie wskazany
Dnia 2014-01-04 o godz. 11:57 ~Antich napisał(a):
> Kupuje sie akcje pod przyszlosc pacjenjci
jest patent to decydujcie a nie bazgrolicie.
Dokładnie tak. Co więcej patent już produkują, tylko nie wiem dlaczego jeszcze nie ogłaszają! :) Cbr1000 nawet gdzie fotkę kiedyś wrzucił tego produktu!
Wg.mnie okazja do zakupów. Ja jak wiecie już mam, czekam jak SG.
Dokladnie tak jak napisales.
A jak juz wpisalem , sie merytorycznie , z faktami , to odrazu padliniarze drobni, klakiery, cruzy, szybcy , axle itp w jednej postaci usuneli.
Zaluje,ze nie mam wolnych srodkow, a fachowcy tym bardziej przed odjazdem nie sprzedaje.
Czekam.
A Wy , taka wasza "praca" kupujcie po 24 i odsprzedajcie po 32 , i na piwo sie uzbiera!
No i dobrze. Zamilcz trzymaj sobie żuka nawet 100 lat, ale przestań uprawiać propagande na forum. Sprzedaj dom kup bo jest promocja!!! Ale nie pier@@@ o infach i innych bzdetach bajkopisarzu. W woli ścisłości to nie naganiam na spadki. Oceniam sytuacje, a ta biedna jest.
Gdzie infa, bogate święta, odpały, pelleciarki, te super patenty, zamówienia, super wyniki i inne herezje, które tu uprawiałeś?? No gdzie? Gdzie 40,60,100 Gdzie się pytam?
Po co naganiasz po inych forach? Piszesz o balonach , a to Twój balon pęka?
> Dokladnie tak jak napisales.
A jak juz wpisalem , sie
> merytorycznie , z faktami , to odrazu padliniarze drobni,
> klakiery, cruzy, szybcy , axle itp w jednej postaci
> usuneli.
Zaluje,ze nie mam wolnych srodkow, a fachowcy tym
> bardziej przed odjazdem nie sprzedaje.
Czekam.
A Wy ,
> taka wasza "praca" kupujcie po 24 i
> odsprzedajcie po 32 , i na piwo sie uzbiera!
wystarczy przeczytac 1 post w tym temacie, nawet nie byles w stanie napisac idi oto poprawnie nazwy, jestesmy gotowi zebys odszedl na wieki badz zaczal sie leczyc nawet na koszt panstwa czyli nas
hahaha zaczelo sie hahaha WN to ch olerny glupi naganiaczu- jak mi ciebie zal! jaki ty musisz byc chory na umysle, mam nadzieje ze nie masz rodziny ktora przez ciebie cierpi
WN spada kurs o 50%, a Ty nadal piszesz te głupoty. Najśmieszniejsze w tym jest fakt, że chodzisz po wątkach EEX cieszysz, że kurs im spadł robisz z siebie wróżbite, który to przewidział. Szkoda, że nie przewidziałeś, że ZUK walnie na ryj i że to wydmucha bez perspektyw. Prawda jest taka, że na EEX spada przez Putina, a tu spada od roku więc nie tłumacz się Putinem ok? I co pisałem, że spadnie poniżej 20 i co łyso CI!!
> cabriopellet , kolejka zamowien na nast. 10 lat
Produkcja
> wlasnie rusza, otwarcie uroczyste na dniach.
Radze
> sprawdzic niz rozpisywac sie jak dzieci.
I co? Nie jest tak ?
Durnie i naganiacze na spadki!
Mam wam wkleic pismo ,list Prezesa. Jest prosty , czytac ze zrozumieniem.
To Wy mnie przepraszac , bo w Spolce wszystko dziala, produkcja idzie , odbiorcy czekaja!
> cabriopellet , kolejka zamowien na nast. 10 lat
Produkcja
> wlasnie rusza, otwarcie uroczyste na dniach.
Radze
> sprawdzic niz rozpisywac sie jak dzieci.