• Re: do lego i lorga Autor: ~~lego [37.109.84.* [77.223.216.*]
    adzę obserwować bacznie banki. Jak zaczna się tam negatywne ruchy to będzie oznaczało powrót kupy na rynku rynku :). Ale na razie bal trwa.
    TPH obserwowałem kiedyś , Lorg, a tam przypadkiem nie ma jakiegoś lock upu do końca roku?
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [194.187.200.*]
    Koledzy-Interbud do analiz jeszcze porzadnie sie za niego nie wzieli ale do czasu.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.109.120.*]
    oj siędzę na tym już od dawna i nawet zapomniałem o tym szczycie marazmatyczności , choć już nawet przyzwoitość nakazuje żeby to ruszyło.
    Zanosi sie tez na jazdę na ALS
    pozdrawiam kolegów
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.109.42.*]
    Als ladnie poszła i MGM. Czekamy na JHM :)
  • Re: do lego i lorga Autor: ~taki tam [31.63.61.*]
    CWPE chyba zaczyna pyrkać:)

pozdro...
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [95.41.46.*]
    Po Interbudzie z podstawowego niebawem na małym( NC) północnieruchomości odlicza czas na wystrzał i pogoń za wartością godziwą-tam już nikt nie oddaje taki klasyk przed konkretnym zwrotem.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~taki tam [188.47.172.*]
    a co powiesz o LSTC jestem tam od 0,80?
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [195.3.233.*]
    Lorg -fajnie też na ten moment przedstawia się sytuacja na Pylonie gdzie udziały przejęto po 14 gr i oczywiście daje to możliwość podbicia kursu choćby w okolice 15 gr a co potem to się zobaczy.Z sektora związanego z nieruchomościami na NC nie rozbujali jeszcze wspomnianej wcześniej Północ/nieruchomości(muszą to podciągnąć choćby sektorowo jak zrobili z Interbudem tkzw niewidzialna ręka rynku zrobi swoje jak zwykle) Pozdrawiam życząc udanych żniw.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [62.89.102.*]
    Ja polecam dlugofalowo Elementala, lorg chyba tez go ma.W zw z plasowaniem emisji mozna spokojnie obserwowac sytuacje i ustalac pozycje. Moim zdaniem jezeli ktos z nc ma podzielic los eex to oni. 1973 polnoc nieruchomosci - gratuluje niezawodnego nosa!
    Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [77.114.92.*]
    Widzisz lego na potwierdzenie obserwacji co do Pylona mamy dziś kolejne dobre info.
    Papier da zarobić chyba więcej niż za pierwszym razem.

http://www.newconnect.pl/index.php?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=PYL&id=55989&id_tr=1
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.109.46.*]
    Wlasnie chcialem Ci oficjalnie pogratulowac. Chyle czola. Gratuluje instynktu! Kilka sztuk wlozylem do portfela. Zerknij jutro na sloneczna spolke, wyniki moga rozczarowac gorace glowy wiec moze nadarzyc sie czas do zajmowania pozycji. Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [46.76.91.*]
    Lego nie wiem czy obserwujesz ale powolny odjazd na Pylonie staje się od wczoraj faktem.
    Widać że prognozy zysku będą realizowane a spółka poprzez nowego udziałowca poszerza
    kanał dystrybucji produktu.Teraz wzrost ma charakter fundamentalny,w sierpniu mieliśmy spekulacyjną zabawę.Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [5.60.23.*]
    Panowie do obserwacji Minox podejrzewam odreagowanie ostatnich miesięcy.
    Jak rozpocznie się ruch to raczej konkretny.
    Cześć 1973, zerknę. Jestem ciekaw czy ktoś przytulił MGM od 1 i 1,4 jak pisałem. Radzę ponownie przyjrzeć się telgamowi pod spokojny zbiór.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [5.60.101.*]
    kolego lego Minox jednak odpala.Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [5.60.101.*]
    CWPE też dało ładnie czadu - pewnie i CDE ruszą niebawem bo też zasługuje na zabawę.
    Obserwować.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [194.187.200.*]
    No i CDE startuje-faza wstepu
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.109.136.*]
    1973, gratuluje ponownie idealnego timingu. No i 01cybaton poszedł na fali dzisiejszego infa abolicyjnego. Cóz za piękny koniec tygodnia :)
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [46.76.63.*]
    Wszystko ponownie wypaliło ) Cwpe(zrealizowałem) raczej przystanek-przegrzanie,Minox do góry,01Cybaton do góry, nie zdążyłem tyle ile chciałem CDE kupić ,ktoś za szybko ściągnął towar,obserwowałem i liczyłem na łagodny podbiór ale dobre i to.Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~We're [77.223.216.*]
    Happy people,happy people, happy people.................
  • Re: do lego i lorga Autor: ~slades [77.223.216.*]
    cum un lego..
  • Re: do lego i lorga Autor: ~Noise=OK [77.223.216.*]
    Cum On Feel the Noize - by SLADE, ..
  • Re: do lego i lorga Autor: ~do lego ,lorgo,1973 [77.223.216.*]
    TO FORUM JEST JUS SKONCZONE I ZAMKNIENTE AMEN
  • Re: do lego i lorga Autor: ~m2 [213.158.217.*]
    Jus? Nie ty będziesz błaźnie decydować co tu się będzie pojawiać
    masz przebicie jak oszust adas
  • Re: do lego i lorga Autor: ~cimniku [77.223.216.*]
    a ty bedzies , badziewiu, strózu dzienny i nocny..do nocnika lapke wloz
  • Re: do lego i lorga Autor: ~analityk [83.22.113.*]
    pampers ci się poluzował?
  • Re: do lego i lorga Autor: ~rafik [95.40.237.*]
    to powinno byc wyceniane na okolo 2 zł i bedzie niedlugo
    Cześć 1973. Piękny dzeń mamy :). Zerkinj sobie na Cube ITG na dłuższe przytulenie i powolny zbiór. Spółka sezonuje jak Suntech czyli znów IV kw zysku, fajna, perspektywiczna.
    Dzięki za typy lego-zlustrujemy.CDE ładnie też zapodaje a wygląda na preludium do większych wzrostów bo akcyjek niewiele.Załapałeś się na rajd CDE ?
    Załapałem, nie dużo i oczywiście żałuję ;), jak widzisz dalej Minoxa?
    Spółka, którą polecam pójdzie za jakiś czas i wcale mi się nie spieszy, bo płynność i obrót słaby - do czasu. Fundamentalnie rozwój i prawdziwa działalność ;), a nie powietrze.
    Minox sprzedałem dzisiaj.Za dużo akcji w obrocie jak na zyski.Odreagowanie było dla mnie oczywiste ale potencjał według mnie już niewielki.CDE mimo wzrostu ma nadal większy zakres możliwości akcji licho co i rozwój wszystko sprzyja pompowaniu.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [77.114.111.*]
    Z obserwacji to nowa fala na Pylonie się rozpoczyna, akumulowanie i atak.
    IV kwartał powinien przynieść spółce żniwa.
    Lego chyba coś się stało z lorgiem nie zagląda na wspólną wymianę poglądów na wątku.
    Twój Suntech też zrobił dziś postęp. Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.109.16.*]
    Je też wywaliłem minoxa z rańca, i tak dał zarobić - dziekuję ;). Co do pylona chyba warto tam zajrzeć. Ja zacząłem tez oglądac Presto ostatnimi. Warto rzucić okiem na Telgam, dziś nie wróciliśmy do bazy, może byc ciekawie i w ogole ta spółka zaczęła mi się podobać rozwojowo. Suntech mam w przysłowiowej szufladzie, na magiczny IV - tymczasem czekam cierpliwie na niecierpliwców/zarobionych. Widziałem tam też lorga ;), ale on głównie udziela się na fluidzie. Na Cubeitg dziś większy obrót, podbieram cierpliwie. Pozdrawiam.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~xxx [89.229.83.*]
    JHM będzie królem najbliższych dni.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [46.76.15.*]
    Tak jak widzisz kolego lego Pylon realizuje scenariusz.Podejrzewam ze przebicie w 2014 siegnie grubo powyzej 100%,zaczyna grac fundament i niska baza.Kapitalizacja okolo miliona a szanse na przebicie 200 tys zysku za 2013 spore.Nieskromnie uwazam ze w 2014
    bedzie to w granicach 300-400 tys dzieki obnizeniu kosztow po przeniesieniu do nowego zakladu i rozwojowi kanalu dystrybucji w powiazaniu z nowym udzialowcem wiekszosciowym.Inwestorzy tez tak wnioskuja a karnet na sprzedazy pustoszeje.Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.109.115.*]
    Podebrałem Pylona, przy takim ff moga stac się rzeczy conajmniej pozytywne - jak na MGMie o którym pisałem jak chodził po 1zł, Telgam też ładnie ruszył. Cybaton książkowo i przewidywalnie. Jhm gra niecierpliwym na nerwach.. Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [95.40.80.*]
    Pylon Pylonem tam raczej stabilny wzrost.Znasz już kolejne info z 01Cybatona?
    Drobnicę wycykali z akcyjek aż miło.Ciekawe jaki kurs po nowym infie i jaka rakieta
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.109.115.*]
    ja miałem tam stety niestety tktyke wyskakiwania na wzrostach, ale wczoraj powpadało do koszyka więc liczę na ciekawa sesję jutro, oczywiście ta spólka to spekuła na maxa :)
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [5.60.36.*]
    Ale dzieki temu takie spolki jak 01Cybaton daja kosmiczne zwroty i adrenalina jakiej nie ma na stabilnych firmach jak jhm bo tu wymagana jest konsekwencja i cierpliwosc ale tez inwestuje sie wieksze pieniadze.Pozdrawiam cie lego i do zobaczenia jutro na 01 cybaton lub Pylonie i wielu innych
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [31.0.34.*]
    1973 - dziś chyba mieliśmy wybitnie udane sesje na naszych typach. 01 pięknie, szkoda, że miałem tak mało, ale i tak nie narzekam. Telgam, nie wiem czy skosztowałeś po 0,31, ale dziś też pięknie poleciał. Pylon jako Twój typ - potwierdzam bardzo ładnie to wygląda i nabyłem z opcją dalszego. Oczywiście cierpiwie i na spokojnie podgryzam Cube. Gle na którym robię kółka (bez żadnej wiary w moc i fundament), też poszło, ale tam raczej będę się keszował (choć jeszcze przeanalizuję) i pakował w .... JHM, a jak.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [5.60.104.*]
    Masz racje sesja dala wiele radochy,co do Telgama to akurat do niego nie mialem przekonania na tym poziomie -jak pamietasz pisalem ci ze nie zlapalem go w przedziale 18-20 gr i odpuscilem co do 01 cybaton i Pylon to dadza chyba dopiero konkretne zyski.
    Na pylonie tworzy sie fajny fundament a 01 sporo newsa spekulacyjnego przed nami jak sadze-tak czy siak zysk.Pozdrawiam i do poniedzialku
    Lego do obserwacji ponownie CDE pod ponowne branie.Są też nowe komunikaty.Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [62.89.102.*]
    Witaj kolego. W Cde wskoczyłem ponownie w zeszłym tygodniu, 0,5 powinno spokojnie przebić. A Ty jak to oceniasz?
    omyłkowo wpisałam sobie twojego nicka w poprzednim poście, miało być witaj 1973 - przepraszam :)
    Uważam że przebicie 50 gr nastąpi w ciągu najbliższych sesji i jest szansa na coś większego nadzieje na to dają powoli i fundamenty jak i wykres.Czas nas zweryfikuje.
    Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973. [195.3.233.*]
    Uważam że przebicie 50 gr na CDE nastąpi w ciągu najbliższych sesji i jest szansa na coś większego nadzieje na to dają powoli i fundamenty jak i wykres.Czas nas zweryfikuje.
    Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~do 1973 [78.8.176.*]
    a co sądzisz o Pylonie pójdzie wyżej ?

pozdro...
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [5.174.19.*]
    Coraz bardziej fundament przemawia na Pylonie za wiekszym poziomem cen.Po wynikach
    30 gr a jesli firma nadal pojdzie dobra droga rozwoju zwiekszajac przychody to i pewnie 1 zl za rok nie bedzie absurdem-zakladajac ze nic zlego sie nie trafi.Przy 1 zeta za akcje kapitalizacja ok 7 baniek a ja szacuje ze mozliwosci spolki na 2014 to okolo 400 tys zysku.
    Czas to zweryfikuje a decyzje podejmij jak uznasz.Ja widze potencjal a inny ci napisze odwrotnie.Dodatkowo oprocz fundamentu masz tam pole spekulacji ogromne ze wzgledu na niewielka ilosc akcji przy jednoczesnym dynamicznym rozwoju.Taka niska baza wyjsciowa czyni duze pole manewru.Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: potworoid [149.156.28.*]
    1973 pojawiałeś się też na forum Interbudu. Zauważyłeś tam potencjał. Przez jakiś czas wolumen był imponujący co sugerowało że dno już uklepane. dodam że cena /wk to jakieś 0,20. Ale ostatnio popyt znów siadł. Korekta czy kolejny rok lub wiecej kiszenia na niskich obrotach?
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lorg [212.182.118.*]
    Brawo 1973! Jest pierwsza fajna umowa i Cybaton ruszył. Myślę, że na dzisiejszym wzroście się nie skończy.
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.