• Re: i kolejne pół miliona pożegnali Autor: ~df [79.191.209.*]
    zbieraj kasę, smarku. Zapłacisz na Caritas oraz księdzu, którego oczerniasz, lewacka łachudro.
  • Re: i kolejne pół miliona pożegnali Autor: ~sonny red [37.109.94.*]
    nie pracuję dla Albańczyka żebym musiał coś zbierać, Caritas i księży mam w dupie, chyba mogę? w końcu wolny kraj, nie mam zamiaru utrzymywać biznesmenów w sutannach, którzy głównie patrzą ile na tacy i łapy pchają w kierunku dzieci, nawet przez głowę mi nie przechodzi myśl że taki klecha mógłby dotykać moje dzieci, zastanów się koleżko nad swoimi bredniami które wypisujesz, nie jestem też żydem ani lewakiem jak Ci się wydaje, sam się zastanawiam czemu odpowiadam na te twoje durne wpisy, dlatego kończę temat z tobą raz że mi się znudziło dwa że niechcący zniżyłem się do twojego poziomu tocząc dialog, który nie ma nic wspólnego z tym forum, mimo wszystko życzę Ci zysków, które będziesz obficie przeznaczał na tacę
  • Re: i kolejne pół miliona pożegnali Autor: ~df [79.191.209.*]
    trzeba było wpierw pomyśleć, zanim oczerniłeś bezpodstawnie tego kapłana. Bóg, którego tak nienawidzisz, wybacza. JA NIGDY!!!
    Ja z tobą smarku nie muszę gadać. Porozmawiasz sobie z moim adwokatem. Zaręczam ci, nie będziesz się musiał zniżać do jego poziomu
  • Re: i kolejne pół miliona pożegnali Autor: ~sonny red [31.0.87.*]
    w jego chałupie zostały znalezione dowody pajacu i został oczerniony nie przeze mnie a przez cały świat a twojego adwokacinę mam w d.pie i twoje zastraszanie jeszcze głębiej, zresztą widać że głupi jesteś, chcesz mnie pozwać a sam wypisywałeś gorsze brednie na mój temat, no mam polewkę z ciebie, jeszcze twierdzisz że Boga nienawidzę, to obraza moich uczuć religijnych, czy mam cię pozwać za to, jeszcze to "JA NIGDY!!!" powiało grozą, albo komedią, nara moher, więcej nie komentuje, MTC jutro 20 groszy :D PS. streszczaj się moher bo niedługo wyjeżdżam, taka praca
  • Re: i kolejne pół miliona pożegnali Autor: ~Prześmiewca [78.8.248.*]
    Sonny to całkiem możliwe że df pozwie Cię za obraze uczuć religijnych, w końcu tyle tu wtopił kasy że musi się jakoś ratować, i mieć na kolejne nieudane inwestycje:)
    jak pójdzie do adwokata to go wyśmieje, chyba że on z urzędu jest, to oni tak samo kumaci jak df
    kończę już ten temat bo na wymioty mi się zbiera jak widzę samo df
    jeszcze jeden przykład że jesteś forumowym błaznem bankiera to taki że na ten temat, na różnych forach internetowych dyskutują miliony osób, jedni mają poglądy twoje a inni takie jak moje, czy to oznacza że będzie tysiące procesów? jest wolność słowa i każdy może pisać co chce, ty tylko piszesz, nic nie myślisz, powodzenia w trudnym prostym życiu
    jak to powiedział Miller do Ziobry jesteś zerem dla mnie i tu zakończę z tobą dyskusję
    makao i po makale
  • Re: no i jak milionerzy? Autor: ~df [83.10.143.*]
    miesiąc od pierwszego wpisu i tylko minus 50% ;-)
  • Re: no i jak milionerzy? Autor: ~region [178.159.173.*]
    obserwujcie lepiej spółkę DORADCY24
  • Re: no i jak milionerzy? Autor: ~df [83.7.58.*]
    tak to się kończy gdy się nie słucha mądrzejszych ;-)
    Większości z polemizujacych wówczas ze mną, dzisiaj już tutaj nie ma. :-)
  • Re: no i jak milionerzy? Autor: ~czesiek [37.108.177.*]
    Ja jestem, no miałeś racje rozgryzles spółkę, zdolowala zdrowo
    .a co teraz sadzisz? Warto poznać Twoja spostrzeżenia, zgodzisz się zemna ze może zacząć się coś dźwigać.a po tym scalaniu może być dalsza podróż w góry.tak myślę bo wiadomo to scalanie to wymóg GPW by spółka dalej funkcjonowała na NC.
[x]
PRIME 3,41% 0,91 2026-03-12 11:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.