Znachor a nie kojarzysz do kiedy Piotruś ma zapłacić tą karę , bo też myślę że stąd to przyspieszenie wyprzedaży wszystkiego co przedstawia jeszcze jakąś wartość ?
Jemu i tak już wszystko jedno bo chyba w końcu do dupska mu się dobiorą i to nie tylko US i giełda.
ludziska przecież tu ciągle mielą ten sam papier te 11500 które poszło po 21gr dołożyli na 22 i tak ciągle sytuacja się powtarza ale w jakim celu to robią może wiedzą coś więcej niż my trzeba czekać
Dnia 2013-10-10 o godz. 13:32 ~dark7 napisał(a):
> Znachor a nie kojarzysz do kiedy Piotruś ma zapłacić tą
> karę , bo też myślę że stąd to przyspieszenie wyprzedaży
> wszystkiego co przedstawia jeszcze jakąś wartość ?
Jemu i
> tak już wszystko jedno bo chyba w końcu do dupska mu się
> dobiorą i to nie tylko US i giełda.
Nie wiem kiedy ma zaplacic, ale mysle ze beda go za granica szukac. Skala oszustw Krawcow jest ogromna. Ja juz mam Depka prawie 250 tys. dokupuje sobie ale juz na oparach jade i kasa sie konczy. Szkoda,ze jeszcze nie poczekalem ale jak wczesniej pisalem jestem tu na longa. Bola mnie te spadki ale trzeba je przeczekac, bo sytuacja sie moze zmienic jak w kalejdoskopie.
ps
Pewnosci co do Platinium nie mam ale jak patrze na te pajdy na sile wywalane to odpowiedz nasuwa sie tylko jedna.
To ze złodzieje Krawce wychodzą z giełdy ok ale szkoda, ze naszym kosztem. Tez dokupilem sobie ale dwa tygodnie dzień po dniu spadków jak dla mnie wystarczy. Kluba tez mordę w kubeł wsadzil a widza chyba w spółce co się dzieje.
Celtik ja bym nie powiedział że naszym kosztem tylko że wychodzą bez względu na koszt , dla nas szansa na tanie branie , swoje musimy odczekać ale nikt się nie spodziewał że będzie można kupić w takiej cenie inaczej ni brałbym po 30 i 24 gr a po 20-21 ... trudno jak ruszy w drugą stronę to i te kupione po 30gr zarobią na siebie.
Choć chciałem mieć połowę tego co ma Wariat mam już prawie tyle co on i pewnie jeszcze coś skubnę jak kaskę znajdę , sprzedawać nie mam już niestety co bo został mi tylko Depend i Fluid a obie chciałem mieć na dłużej ;) no i oczywiście DGT ale to i tak na haku i za śmieszną kwotę. Lekcję cierpliwości i pokory przyszło nam tutaj odrobić ale jak to się mówi nie ma tego złego ...
Jesli to Krawce to wedlug mnie wywalili juz jakies 80% towaru. Moge sie jednak mylic. Takich spadkow sie chyba nikt nie spodziewal ale kto wiedzial,ze w takim tempie beda rude ch...papier wywalac.
jak było powyżej 0,50 gr to też niektórzy pisali że Krawce wychodzą a jak siedzą tak siedzą, nie boli was głowa od domysłów, spekuła uwaliła kurs, Kluba co może napisać to że nie wie o co chodzi z kursem i tyle, takie dobre praktyki jak na nie jednej spółce, tylko jaki finał będzie?