Skonwertowałem te jego transakcje do arkusza kalkulacyjnego. Faktycznie traci prawie 25% transakcji. Zadowala sie małym zyskiem. Ale jak widać z perspektywy czasu skutecznie. Co do powiększania pozycji to brokerzy w miare przyrostu konta zmniejszają dżwignię. Ale nie eceny
Można wrzucić 1000 a nawet i 100 000 tyś. Nie ma ograniczeń jest tylko ryzyko! Ja na poczatku grałem bonusem! Teraz wpłaciłem więcej! Mój blog www.terazforex.blogspot.com
Gościu pisze, że nie jest system na sprzedaż. Ja tam swojego robota mogę sprzedać nawet za 100 zł :) czemu inni nie maja zarabiać. Może ktoś usprawni jego działanie nowymi parametrami i będzie działać jeszcze lepiej :)
Od wczoraj rozpocząłem testy - chcę zarabiiać 100 zł dziennie. Nie więcej.
Jeżeli przez miesiąc tak będzie (lub około tego) to puszczam go na reala.
http://www.mql5.com/en/signals/10195
Wyrosłem już z mitycznycgh duzych procentów na Foreksie.
Kaszub co oznacza że wyrosles z duztych procentów to że ty dużo nie zarabiasz nie oznacza że inni tego nie robią. Forex to ciężką praca. Ale jak masz samodyscypline, cierpliwość i system to krzywa kapitału ma szansemwygladac jak u tego tradera . Co do dźwigni i mm w pełni się zgadzam
Ponad 500 % w miesiąc,pełni nieźle,się nieźle.mniejszymi co raz mniej pachnie przypadkowoscia. Wrzucam do obserwowanych.dźwigni pipsow też nieźle uzbieral
PAMM to wiadomo tylko za granicą ale social jak najbardziej w aktualnych uwarunkowaniach. Za pierwszy miesiąc niech bierze po 10 dolcow a w kolejnych po 30. Najlepsi mają podjętych kilkaset osób więc miesięcznie robi się spory pieniądz.
W pełni zgadzam się z tłumem. Chwilą wytchnienia zawsze się przydaje.ale stawiam że w wolnych chwilach będzie grał bo robi tł na małym time frame więc okazji nie powinno mu brakować. A regularność już złapał. Kolejny zarabiający. Jeszcze kilka lat i odsetek stale zarabiających n Rrynku forex
Winien sięgnąć 30%
Próbujcie się dostać do Maximus Trading, jeśli się uda to inwestujecie ich kasą, w zasadzie bez ryzyka. Najpierw przechodzicie szkolenie, a dalej okres próbny, gdzie musicie zarobić 2 tysiące dolarów. Czy jest trudno? Tak, ale wszystko jest do zrobienia...
Właśnie zaczynam szkolenie w maximus trading, bardzo jestem ciekawy jak to wygląda. Szczególnie pod względem perspektyw pracy u nich na forexie. Poznałem dwie osoby, które twierdzą, że się dostały, wyglądało to całkiem realnie - mam doświadczenie. Komuś z forum udało się dostać?
Maximus Trading robi kolejną rekrutację, zainteresujcie się tematem, o ile faktycznie macie jakieś podstawy - szkolenie robili mi za darmo, później już próbny mieć i sprawdzenie wyników. O ile się do tego nadajecie, to realnie można zarabiać fajną kasę.