Ty klakier nawet dowcipu i ironii nie lapiesz ! I jak Cie nie nazywac odpowiednimi slowami?
On napisal , zartem,ze na pewno Klakier z kumplami swoje 100szt sprzedal!
Bo taki pakiecik byl grany. Poki co kurs wraca na sciezke wzrostowa. Udanego dnia Kolegom :)
Kolejny raz udowadniasz takimi wpisami i nowym watkim na Zuk o krachu na gieldzie,ze jestes spamerem,naganiaczem,drobnym spekulantem chcacym kupic ZUK za 20 a sprzedac po 30.
Zapomnij,juz nie uda sie,a takie wpisy Cie nty raz osmieszaja!
Zakoncze stwierdzeniem
TRZYMAC .
Jak tak Klakier stwierdzasz to bierz zabawki i wracaj do piaskownicy , albo na hale , ns akord pracować lub przy zbiorze truskawek , tam krachu nie ma oszołomie ,hehehe.
A Mlody , zobaczymy jak na tym Globalu wyjdziesz , jest to pomysł,ale czy kosztem ZUKa , tu bym nie był taki zgodny:-)
klakier nie nakręcaj sie i gdzie ty tu widzisz spadki? to normalna korekta przed wybiciem na szczyty ale ty masz ptasi mozdzek wiec nigdy tego nie zrozumiesz:)))))))
Miales trzymac klakier,nie oddac.
teraz placz i wpisy o ofe,bialorusi itp,ale tym razem po 20nie kupisz,nawet po 26nie. bierze te pare sztuk po 28,tez zarobisz.
niecierpliwcy nie oddawac akcji ze bezcen czy nie widzicie ze wszystko zbieraj po 27,5 potem bedziecie beczec ze giełda do d..p.Cierpliwosci trosze jak nie dzisiaj to jutro wybicie do górya a dokąd to wiadomo.pozdrawiam gwardie trzymaczy
Dnia 2013-07-02 o godz. 15:20 ~wlodek06 napisał(a):
> niecierpliwcy nie oddawac akcji ze bezcen czy nie widzicie
> ze wszystko zbieraj po 27,5 potem bedziecie beczec ze
> giełda do d..p.Cierpliwosci trosze jak nie dzisiaj to jutro
> wybicie do górya a dokąd to wiadomo.pozdrawiam gwardie
> trzymaczy
Wlodek,apele nie pomoga ;-) dopiero jak im oddamy od 40 zl to sie zleca i uaktywnoa na forum :-)
Pozdrowienia , impreza wkrotce !
Moze i zainteresowanie akcjami ZUKa jest niewielkie, ale mimo to ktos ciagle kupuje bez podbijania ceny. Obawiam sie,ze mozemy jeszcze tak stac dosc dlugo.... przynajmniej kurs nie spada ;)
Klakier trzymaj,nie daj się wyleszczyć,tym bardziej , że Rafako w grze i news o przejęciu lada chwila,a Prezes ZUK zapewniał,że tanio nie odda,więc wizja 60zł całkiem realna.
Ci ci po parę sztuk oddają po 27zł to naprawdę zbłądzone leszcze
Spamerze jestem i mam sie dobrze, a Ty od rana smiecisz,wpisujac nic nie wnoszace teksty.
Trzymam i tobie tez radze,jak cos tam masz.
Zreszta sam tak radziles w tytule.
Wyodrębniłem spółki które mają najbardziej atrakcyjną cenę i wśród spółek z przedziału P/BV < 0,4 (te dane aktualizują się codziennie) wybrałem te które moim zdaniem mają perspektywę największych wzrostów w 2013 roku. Usunąłem te które mają skomplikowaną lub niejasną sytuację, ryzykowne i groszówki rzecz jasna również.
Zdecydowanym faworytem wydaje się być KOMPUTRONIK, którym ktoś się najwyraźniej zainteresował. Opublikowane wyniki i perspektywy rozwoju są bardzo optymistyczne a obecna cena to absolutna promocja. Spółka jest warta 3 x więcej na chwilę obecną a po wynikach w 2013 roku wartość ta wzrośnie o kolejne złotówki.
A zatem zalecam KOMPUTRONIKA w portfelu trzeba mieć zwłaszcza że w piątek dał pokaz siły i chyba dziś szykuje się grubszy lot.
Dnia 2013-07-10 o godz. 14:57 ~Si Senior napisał(a):
> Kto tam swoje sztuki ze stratą oddaje?
Śmiech. Chyba sprzedam coś i skupię od leszczy resztówki w promo.
Mnie też to trochę irytuje,ale patrząc na brak obrotu jestem spokojny o swoje bogactwo :-)
Nie bez powodu od dawna jest mowa w mediach i na forach,że ZUK spółką 2013 , zakładam,że 2 poł roku będzie popis. :-)
Widzisz klakier itp jakos nie spadamy,Ty zas spadasz na dno swych wpisow o bialorusi,spoldzielni itd, a jak kupisz upragnione pare sztuk to wtedy piszesz trzymac jak w tytule.
Ale to na duzych i twardych nie dziala :)
Duzi sluchaja fachowcow z DM BZ WBK itp oraz Prezesa, jezdza na WZA i do Staporkowa, a Ty zalosnie spamujesz i taua menda do konca swych klakierskich dni zostaniesz.
Ament jak mawial kiedys nasz Benedykt.
Dnia 2013-07-15 o godz. 17:12 ~WN napisał(a):
> Widzisz klakier itp jakos nie spadamy,Ty zas spadasz na dno swych wpisow o bialorusi,spoldzielni itd, a jak kupisz
upragnione pare sztuk to wtedy piszesz trzymac jak w tytule.
Ale to na duzych i twardych nie dziala :)
Duzi sluchaja fachowcow z DM BZ WBK itp oraz Prezesa, jezdza na WZA i do Staporkowa, a Ty zalosnie spamujesz i taua menda do konca swych klakierskich dni zostaniesz.
Ament jak mawial kiedys nasz Benedykt.
Si Senior WN :-) Bdb odpisałeś. Do końca tyg podam jak termin spotkania i grilla w Stąporkowie.