Olo ? nie wypowiadałem sie do czasu Twojej wypowiedzi !
Czytam ta smieszna dyskusje i veto ma racje info ukazało sie 03.06 kurs ani drgnał przez 3-4 dni az byłem w szoku ze po takim info taka cisza i nagle 6.06 kurs zaczał systematycznie rosnac na sporych obrotach . Biss sie pojawił jako tzw ujadacz / bezrobotnik (takich nie lubie, zero merytoryki a szczekanie) i plecie głupoty.
PS. Akcji nie mam obserwuje ! załujue ze nie wszedłem po 10 gr ale nie bede naganiał i obrzydzał i opluwał spółke z tego powodu bo mam honor mimo wszystko !
Dnia 2013-06-12 o godz. 15:20 ~olo napisał(a):
> to ja też go będę bronił. Co mu się nie sprawdziło?
> Przecież pisał, że kurs spadnie i właśnie leci. Może ci się
> notowania zawiesiły?
Jestescie zalosni na BGE .PMI BYLO TO SAMO a do ile doszly
na BGE obiecywali jeleniom kontrakty na 300 mln. Natomiast tutaj obiecują KREDYT na 30 baniek, czyli 1/10 z tego. Tam był wzrost na 2,50 zł, tutaj na 25 gr, czyli znów 1/10. Tam spadło na 30 gr to i tutaj zjedzie na 1/10 obecnej wartości. Tyle tytułem porównań. Wszystko gra? ;-)
wrzuć na luz, bo ci żyłka pęknie :-D
Tak to już jest, nie zawsze się jest wygranym. Czasem zostaje się ubranym. Chodzi tylko o to, żeby to drugie nie dominowało
a Ty co robisz jak nie naganiasz ??????????// jesteś pierwszym naganiaczem na spadaki tego forum i gadasz ze nie nieładnie naganiac ? pewnie w dobie intetnetu jestes kimś , twarzy nie widac, wstydu nie masz wiec gadasz pierdoły.
Masz chłopie tupet... no ale internet to Twój czas, w dobie internetu jesteś w końcu kimś, mozesz pisac bzdury, mazesz pisac ze "nieładnie naganiac jest" a wyraz dalej pisac ze bedzie 10 gr :D czyżbyś był niedorozwiniety ? jesli tak to powiedz to Cie chociaz zrozumiemy :)
Prześledź forum , mam 50 k ze srednia 9 gr !! DZIEWIĘĆ GROSZY !!!!!!!!! I widzisz jaki Ty jesteś żałosny ? i po co znowu odwracasz w żenujacy sposob kota ogonem ? powidz albo coś mądrego albo nie pisz w ogole bo kazdy łapie Cie za slowa i udowania jak pierdzielisz, pluje na ciebie a potem jeszcze dobijesz samego siebie tekstem "wtopiłeś, denerwujesz sie"
nie pisz podobnie... pisz po prostu prawde a jak ktoś łapie Cie za "mordę" przyjmij swoje brednie z honorem a nie odwracasz kota ogonem. Nie pisze dalej z Toba. Kończe temat. Wyjdz na rower, włacz paystation . pa !
zlewasz bo nie masz honoru :) wszystko Ci sie zlewa nawet jak na ciebie pluja... zlewasz to jak deszcz, a czy spadnie na 5 gr czy pojdzie na 1 zł , to wszystko mi jedno mam mały pakiecik który bede sobie trzymał, i jak zauwazyłem co do kursu sie nie napinam za to Ty jakos bardzo :)
ktoś zbierał od 10 gr do 22 gr.. uznał ze po co ma dalej zbierac jak zniecierpliwieni i tak oddadza.. zobaczcie jaki były wolumeny przy 10 gr, przy 22 gr.. a tak naprawde przy spadku wolumen zaden... no cóż ale i tak niektórzy napisze ze "balon" albo ze ": ubieraja" gdzieś usłyszeli i powtarzaja gamonie. No coż nie szczekaja.
tak, df... podbili i ubieraja :) dzisiaj ubrali w 200 sztuk akcji. Czy wolisz ze napompowali balona ? :) nie wiem czy Ty myslisz. piszesz to po złosci czy jesteś po prostu głupi :) no cóż... ile głow tyle poglądów :)
twoja za to jest powalająca, w stylu; na pewno urośnie, ja trzymam, leszcze wywalają, oddawać groszołapy itd, itp. Sama merytoryka. :)
A jak widać, jest... kaplica. I jakoś to mnie specjalnie nie dziwi.
co cię tak bawi zyga? Napisałem, że wpierw spadnie do 12 gr i spadło. Napisałem też, że ok. 10 gr się ustawię z zakupami, ustawiłem się trochę niżej. Ty zaś pisałeś przy 22 gr, że będzie zaraz po 1 zł. :D
ja tez wolałbym 7 gr :) tam sie ustawiłem ale to taki wariant optymistyczny... wątpie zeby tam było :) ktoś zebrał papier ulica sie podłaczyła i teraz zniecierpliwona oddaje , kto cierpliwy to temu mysle ze wrzuca no chyba ze pojda jakies komunikat ze społki to albo jebnie np na 50 gr albo na 5 gr ale to juz taki czynnik zewnetrzny :D
ja wyczekiwałem moment w którym zleci ma "maksa" po tym info. 10 gr to maks jaki społka zaliczyła odbije teraz . ustawiłem sie po 7 gr ale teraz widze ze odbija. a ze zleci z 22 gr było oczywiste :) w 3 dni 120 % urosło na fixach :) zastanawiam sie tylko... czy juz brac czy jeszcze czekać/... ?
dla kogo było oczywiste, że zleci? Poczytaj sobie wcześniejsze posty. Same up, góra, kosmos, 1 zł itp. A zyga51 chyba nawet się posikał z radości, że już jest 22 gr ;-)