• Re: Ubrani wystąp !!!!!!! Autor: ~zzz [79.191.73.*]
    Koniec to jest z toba smutniaku
  • Re: Ubrani wystąp !!!!!!! Autor: ~kit [89.77.59.*]
    czy to już koniec ???
  • Re: Ubrani wystąp !!!!!!! Autor: ~onyx [83.29.34.*]
    J.W
  • Re: Ubrani wystąp !!!!!!! Autor: ~xyx [83.22.64.*]
    J.W
  • Re: Ubrani wystąp !!!!!!! Autor: ~WN [77.222.254.*]
    Jeszcze macie zludzenia?
    Ja tez kiedys mialem na Bomi, i z zludzeniami i nic nie wartym papierem zostalem.
    Szczesliwie jakies 3tys zl w plecy, ale nauka, by omijac bankruty a wchodzic w spolki albo duze z wig20 KGHM , PZU i stabilne inwestowanie, albo w male nieoszlifowane diamenty z NC . Kilka jest , ja stawiam od dawna na Fachowcy.pl , nowe technologie, stabilne fundamenty i mega rozwoj. Kąsek dla duzych inwestorow z branzy Okolo IT.
    Polecam forum i net.
    Kupuj plotki sprzedawaj fakty, nigdy odwrotnie. Pozdrawiam
  • Re: Ubrani wystąp !!!!!!! Autor: ~piotr [77.88.191.*]
    fachowcy.pl??? jesteś pewien?? ja obstawiałbym Nanotel.pl no ale jeśli fachowcy to taka sam nieudana firma jak rubicon co nie potrafi trzymać kursu to znaczy ze bieda w kasie az piszczy. Jakby trzymali to by mirke lepiej sprzedali. Ale jakto mowią każdy orze jak może......i jak kogo stać. Pozdrawiam do przemyslen i dobrych inwestycji
  • Re: Ubrani wystąp !!!!!!! Autor: ~Mira [188.101.234.*]
    Pomyślcie zanim cos napiszecie Fachowcy ludzie nie żartujcie sobie to dopiero jest bankrut .Jak myślicie po co Nowakowska jest z powrotem w firmie .Bo ja wiem do 1 października nie może się wypowiadać bo nie jest jeszcze prezesem ale jej powrót cos oznacza dowiemy się niebawem Grupa która kieruje niedługo może przejąć Mirakulum i powstanie spory podmiot.Wspomnicie to za tydzień czy nie widzicie że ktoś wystawia kupno po 2,60 i jak mu oddadzą akcje to od razu w tym samym momencie jest 2,66 przecież to jeden się bawi by was zniechęcić do trzymania.Powodzenia.
  • Re: Ubrani wystąp !!!!!!! Autor: ~Mat [178.36.14.*]
    Nawet nie odpisuj temu dzieciakowi. Plyta mu sie zaciela w kwietniu i tak chodzi i blebla o fachowcach. Utopic na mirce boli. Utopic na mirce i na fachowcach to dopiero zwieracze sie luzuja :)
[x]
MIRACULUM -0,73% 0,82 2025-09-29 15:55:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.