Jeszcze macie zludzenia? Ja tez kiedys mialem na Bomi, i z zludzeniami i nic nie wartym papierem zostalem. Szczesliwie jakies 3tys zl w plecy, ale nauka, by omijac bankruty a wchodzic w spolki albo duze z wig20 KGHM , PZU i stabilne inwestowanie, albo w male nieoszlifowane diamenty z NC . Kilka jest , ja stawiam od dawna na Fachowcy.pl , nowe technologie, stabilne fundamenty i mega rozwoj. Kąsek dla duzych inwestorow z branzy Okolo IT. Polecam forum i net. Kupuj plotki sprzedawaj fakty, nigdy odwrotnie. Pozdrawiam
fachowcy.pl??? jesteś pewien?? ja obstawiałbym Nanotel.pl no ale jeśli fachowcy to taka sam nieudana firma jak rubicon co nie potrafi trzymać kursu to znaczy ze bieda w kasie az piszczy. Jakby trzymali to by mirke lepiej sprzedali. Ale jakto mowią każdy orze jak może......i jak kogo stać. Pozdrawiam do przemyslen i dobrych inwestycji
Pomyślcie zanim cos napiszecie Fachowcy ludzie nie żartujcie sobie to dopiero jest bankrut .Jak myślicie po co Nowakowska jest z powrotem w firmie .Bo ja wiem do 1 października nie może się wypowiadać bo nie jest jeszcze prezesem ale jej powrót cos oznacza dowiemy się niebawem Grupa która kieruje niedługo może przejąć Mirakulum i powstanie spory podmiot.Wspomnicie to za tydzień czy nie widzicie że ktoś wystawia kupno po 2,60 i jak mu oddadzą akcje to od razu w tym samym momencie jest 2,66 przecież to jeden się bawi by was zniechęcić do trzymania.Powodzenia.
Nawet nie odpisuj temu dzieciakowi. Plyta mu sie zaciela w kwietniu i tak chodzi i blebla o fachowcach. Utopic na mirce boli. Utopic na mirce i na fachowcach to dopiero zwieracze sie luzuja :)