jak pisałem dawno, lukę zamkniwemy na 30-32 groszach a wtedy zobaczymy odbicie, więc prędzej czy później 30 gr będzie, spółka nie ma kasy, biomasa się nie sprzedaje, biogazownie w tym roku nieruszą, więc zero pozytywów, oby jeszcze wynik za Ikw nie był ujemny bo jak będzie to 20 gr będzie
BGE SA zawarcie istotnego porozumienia
Raport Bieżący nr 13/2013
Zarząd BGE S.A. z siedzibą w Katowicach ("Emitent", "Spółka") informuje, iż w dniu 8 kwietnia 2013 r. zawarte zostało porozumienie, zakładające zakup nieruchomości dla celów budowy biogazowni oraz budowy instalacji fotowoltaicznej w miejscowości Zawiercie.
Porozumienie zakłada ustalenie szczegółów transakcyjnych oraz realizację transakcji w terminie do 12 miesięcy.
Podstawa prawna: §3 ust. 2 pkt 2 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu - "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Więcej na: http://biznes.pap.pl i http://biznes.pap.pl/espi
kom ebi mra
Depesza pochodzi z biznes.pap.pl z 10.04.2013 13:01
awe akurat to info nic ciekawego nie wnosi - zakłada tylko porozumienie, znaczy się kasy brak aby kupić...no i samo kupno w terminie 12 miesięcy, oczywiście za 11 mogą się rozmyślić ;) ale zawsze to jakiś pretekst by troszkę wyżej kurs popchnąć :D
wnosi nie wnosi, kto by się tym przejmował
grunt, że mamy widły i kolejne infa w drodze. No i dziękuję za papier :)\
kuźwa, dobry jestem w te klocki :D
vvu - ale o co Ci chodzi??
wszyscy się podniecili, że podpisali porozumienie więc napisałem, że w sumie to nie ma się czym podniecać i tyle..to, że wreszcie zaczęli informować to chwała im...mam nadzieje tylko, że zaczną podawać jakieś dobre wieści;)
bo to jest w stylu dogadaliśmy się, że raczej w przeciągu roku coś kupimy ale szczegółów jeszcze nikt nie ustalił...widać na razie nic lepszego podać nie mogą...a gdzie informacje - które miały być na bieżąco podawane co z kontraktem z wratislawą??
przez tyle czasu nie było żadnych rozmów i uzgodnień?!
pewno nie uwierzysz, ale nie mam założonej skrzynki. Jestem już wiekowy ;)
Muszę poprosić w końcu syna żeby coś z tym zrobił. W sumie zawsze korzystałem z jego adresu email. Nie wiem jednak czy sobie życzy aby go udostępniać innym. No cóż, trochę wstyd ale jakoś nigdy mi to specjalnie nie przeszkadzało :)
A co mi tam dla tych co wierza w spolke to inwestorzy ustalili juz cene na ten rok po ile szacunkowo maja byc akcje spolki i bedzie przebita maxymalna cena tej spolki
Co z ta informacja zrobicie to wasza sprawa dostaliscie ja na tacy
Tak jest nie zważajcie na moje komentarze. Kierujcie się tylko tym co pisze awe-Pinokio a wyjdziecie na tym tak jak ci co go posłuchali i zapakowali się w MTC i MDEV. Niczym się nie sugerujcie ale pewne rzeczy możecie zweryfikować.