• Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~kk [95.40.19.*]
    Witam,
    ja będę trzymał, bo mi dzisiaj odjechała Lubawa.
    Tutaj ff tylko 20 mln akcji.
    Połowa tego przemielona przez 3 dni.

poz
    kk
  • Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~Zenek [217.212.230.*]
    Kijowa sprzedaz w lutym i kurs takze byl beznadziejny mamy marzec wiecej umow przedwstepnych swietne wyniki i ciekawe plany na przyszlosc co ma odzwierciedlenie w obecnym kursie i trendzie wzrostowym.
  • Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~azxxx [79.175.213.*]
    padaka?
  • Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~smutek [94.254.144.*]
    Jak tam ubrane leszcze? tak sie robi popmki , pułpki na leszcza. Na monnari to samo maja.
    A od dzis w Solara ubranka ubieraja.
    Szkoda was
  • Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~klm [83.22.114.*]
    nie bredź synu dobra bo bredzisz jakbys się nawalił,takich filozofów tu nie trzeba
  • Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~paweł [212.180.168.*]
    ja na monnari miałem duuuuuuuuuuuużą stopę zwrotu , a ty?
  • Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~animal [95.49.5.*]
    Cierpliwość to cnota.Szybko można tylko stracić,na takich podbitkach zarabiają tylko ci co je robią.Raz ci się uda a 2 razy nie.To są fakty panowie.
  • Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~1973 [95.40.92.*]
    Smutek czy jak ci tam-jak bardzo przypominasz znanych mi smętuchów.Taki jeden tu bywał
    Artudit się zwal (ten sam pijar w twoim wydaniu )A znam takich z niejednej spółki.
    Na kolejnym poziomie wzrostowym gdzie później papier się zatrzyma(bo oczywiście poczekam sobie na nowa falę-najpóźniej po wynikach za I kwartał ) pojawią się kolejne pierdoły o ubieraniu.Mała różnica będzie taka że cena będzie o wiele wyższa.
    Ciekawe czy ktoś tu też bierze pod uwagę spadające stopy procentowe które będa miały
    duży wpływ na korzyść w całej branży(niższe koszty odsetkowe dla spółki)
    Do zobaczenia kilka pięterek wyżej smutasie.

• Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~widmo [89.228.2.*]
    przy takich stopach deweloperzy będą mieć żniwa, a zwłaszcza ci ze stabilnym bilansem i RZIS. JHM spełnia definicję stabilnej inwestycji na 2 lata
  • Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~1973 [77.115.113.*]
    A dzisiaj odpowiedź dla tej osoby którą 13 marca ostrzegałem przed dziadostwem takim jak GANT(Powinna dostrzec wreszcie róznicę w funkcjonowaniu JHM i Ganta z chorym bilansem)
  • Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~WN [77.222.254.*]
    Dzis to po pol godz zero obrotu, a to oznacza jedno. Nikt juz nie kupuje po tej cenie, ubrani po tej cenie czekaja na spektakularne wzrosty i mamy klasyke. Nast krok,to oddawanie ze strata coraz taniej.
    czekamy i patrzymy.
  • UBRANI w Ursus WYSTĄP Autor: ~Ewakuator [164.126.15.*]
    Dnia 2013-03-12 o godz. 10:51 ~So good napisał(a):
    > Pieknie Was ubrali i zarobili na Was. Pamietajcie,kupuje
    > sie wtedy jak nikt nie kupuje,na nizynach,oczywiscie spolki
    > zdrowe fundamentalnie.
    Zaraz pkc i dolne widly.
    To samo
    > zaraz na Monnari itp cudownym potencjalnym bankrutom.

MACIE NASTEPNY PRZYKLAD DZIS, PO RAPORCIE , URSUS TOTALNA WYPRZEDAZ ,A TAKI LIDER UB ROKU BYL , po 5ZL , I CO ?
    Tu bedzie to samo, tak samo na MONNARI ITD

WN wam o tym pisal.
  • Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~so good [94.254.144.*]
    Dnia 2013-03-12 o godz. 10:51 ~So good napisał(a):
    > Pieknie Was ubrali i zarobili na Was. Pamietajcie,kupuje
    > sie wtedy jak nikt nie kupuje,na nizynach,oczywiscie spolki
    > zdrowe fundamentalnie.
    Zaraz pkc i dolne widly.
    To samo
    > zaraz na Monnari itp cudownym potencjalnym bankrutom.

A co ponad tydz temu pisalem? i co? jedziecie na stare poziomy. Zaraz Monnari.

Kazdy sie czegos ciagle uczy nieraz przerabialem rozmaite sytuacje chocby gieldowe jest to dobra lekcja pokory!
    Kazdy sie czegos ciagle uczy nieraz przerabialem rozmaite sytuacje chocby gieldowe sa to dobre lekcje pokory!
  • Re: UBRANI WYSTĄP ! Autor: ~Nowy [89.229.148.*]
    Nie wiem, dlatego wszyscy tak boją się o JHM Development.

Mirbud mając słabe wyniki spadł dzisiaj o 4,3%, a JHM prezentując super wyniki spadł o 9,3%. Nie wiem kto tak bezmyślnie sprzedaje akcje.

W zeszłym roku w I kwartale na sprzedaż mieszkań i garaży wyniosła 3 281 tys. zł.

W tym roku w I kwartale sprzedano już 23 mieszkania i domy (nie licząc garaży), co powinno przynieść około 5 750 tys. zł a przecież pierwszy kwartał się jeszcze nie skończył.
    Dla 19 mieszkań podpisane są umowy deweloperskie, a następnych 34 mieszkań jest zarezerwowanych.

Kurs w zeszłym roku o tej porze wynosił około 1 zł. Dodatkowo rekordowe niskie stopy procentowe powinny spowodować większą dostępność kredytów hipotecznych i to bez programu rodzina na swoim. To jest tylko moje skromne zdanie.

Ja tam dzisiaj kupiłem sporo akcji i zamierzam jest sprzedać dopiero powyżej 1 zł:)

Pozdrawiam
    Nowy
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.