Kijowa sprzedaz w lutym i kurs takze byl beznadziejny mamy marzec wiecej umow przedwstepnych swietne wyniki i ciekawe plany na przyszlosc co ma odzwierciedlenie w obecnym kursie i trendzie wzrostowym.
Smutek czy jak ci tam-jak bardzo przypominasz znanych mi smętuchów.Taki jeden tu bywał
Artudit się zwal (ten sam pijar w twoim wydaniu )A znam takich z niejednej spółki.
Na kolejnym poziomie wzrostowym gdzie później papier się zatrzyma(bo oczywiście poczekam sobie na nowa falę-najpóźniej po wynikach za I kwartał ) pojawią się kolejne pierdoły o ubieraniu.Mała różnica będzie taka że cena będzie o wiele wyższa.
Ciekawe czy ktoś tu też bierze pod uwagę spadające stopy procentowe które będa miały
duży wpływ na korzyść w całej branży(niższe koszty odsetkowe dla spółki)
Do zobaczenia kilka pięterek wyżej smutasie.
A dzisiaj odpowiedź dla tej osoby którą 13 marca ostrzegałem przed dziadostwem takim jak GANT(Powinna dostrzec wreszcie róznicę w funkcjonowaniu JHM i Ganta z chorym bilansem)
Dzis to po pol godz zero obrotu, a to oznacza jedno. Nikt juz nie kupuje po tej cenie, ubrani po tej cenie czekaja na spektakularne wzrosty i mamy klasyke. Nast krok,to oddawanie ze strata coraz taniej.
czekamy i patrzymy.
Dnia 2013-03-12 o godz. 10:51 ~So good napisał(a):
> Pieknie Was ubrali i zarobili na Was. Pamietajcie,kupuje
> sie wtedy jak nikt nie kupuje,na nizynach,oczywiscie spolki
> zdrowe fundamentalnie.
Zaraz pkc i dolne widly.
To samo
> zaraz na Monnari itp cudownym potencjalnym bankrutom.
MACIE NASTEPNY PRZYKLAD DZIS, PO RAPORCIE , URSUS TOTALNA WYPRZEDAZ ,A TAKI LIDER UB ROKU BYL , po 5ZL , I CO ?
Tu bedzie to samo, tak samo na MONNARI ITD
Dnia 2013-03-12 o godz. 10:51 ~So good napisał(a):
> Pieknie Was ubrali i zarobili na Was. Pamietajcie,kupuje
> sie wtedy jak nikt nie kupuje,na nizynach,oczywiscie spolki
> zdrowe fundamentalnie.
Zaraz pkc i dolne widly.
To samo
> zaraz na Monnari itp cudownym potencjalnym bankrutom.
A co ponad tydz temu pisalem? i co? jedziecie na stare poziomy. Zaraz Monnari.
Nie wiem, dlatego wszyscy tak boją się o JHM Development.
Mirbud mając słabe wyniki spadł dzisiaj o 4,3%, a JHM prezentując super wyniki spadł o 9,3%. Nie wiem kto tak bezmyślnie sprzedaje akcje.
W zeszłym roku w I kwartale na sprzedaż mieszkań i garaży wyniosła 3 281 tys. zł.
W tym roku w I kwartale sprzedano już 23 mieszkania i domy (nie licząc garaży), co powinno przynieść około 5 750 tys. zł a przecież pierwszy kwartał się jeszcze nie skończył.
Dla 19 mieszkań podpisane są umowy deweloperskie, a następnych 34 mieszkań jest zarezerwowanych.
Kurs w zeszłym roku o tej porze wynosił około 1 zł. Dodatkowo rekordowe niskie stopy procentowe powinny spowodować większą dostępność kredytów hipotecznych i to bez programu rodzina na swoim. To jest tylko moje skromne zdanie.
Ja tam dzisiaj kupiłem sporo akcji i zamierzam jest sprzedać dopiero powyżej 1 zł:)