• Re: Bariera 8,30 Autor: ~PiotrGtc [176.111.228.*]
    Czekam na to tylko :)
  • znów zapowiadają stratę przez odpisy.... Autor: ~herh [85.202.153.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/474029,gtc-w-iv-kw--znow-pokaze-strate-przez-odpisy-na-aktywach-w-europie-pld-wsch--%28analiza%29;jsessionid=QZxbRM6dnhJAbXaZzUSoxtMa.undefined
  • Re: znów zapowiadają stratę przez odpisy.... Autor: ~SKIN [87.204.109.*]
    Cieniutko
  • Re: znów zapowiadają stratę przez odpisy.... Autor: ~pablo [37.225.77.*]
    Jak skomentuja to ci ktorzy pisali ze wyniki beda bardzo dobre ??
  • Re: znów zapowiadają stratę przez odpisy.... Autor: ~herh [85.202.153.*]
    No słabo.... zamknięcie na minimach :/
    Nic dobrego to nie znaczy - oprócz kiszonki :/
  • Re: Bariera 8,30 Autor: ~SKIN [87.204.109.*]
    Czekamy na promocje w okolicach 7
  • Re: Bariera 8,30 Autor: ~duży john [83.29.141.*]
    Dzisiaj wyszedłem z połowy synthosa i jak jutro gietek zejdzie poniżej 7,9 to pakuje do wora ze 3-4tyś.(aktualnie mam ponad 5tyś ze średnią 8,6).Do czerwca papier bedzie spokojnie powyżej 10zeta.Cierpliwi wygrają.Na tej spółce już 2 razy tak miałem że chciałem wywalić bo non stop tyły a inni na czymś innym zarabiali.Przetrzymałem najgorsze załamania(w swojej głowie)i wychodziłem 20-40% zarobiony.Jeden raz tylko straciłem kilka % ale powodem była pilna konieczność gotówki i musiałem wywalić.Teraz więc TRZYMAĆ prosze i nie pękać!!!
  • Re: Bariera 8,30 Autor: ~Pablo [109.197.44.*]
    Ja poki co duzo w plecy nie jestem, ale nie chcialbym widziec jak kurs leci na 7,8 czy nizej bo juz by mnie to troche rozlozylo nerwowo :(

Tak sie zastanawiam, co bedzie w poniedzialek, czy aby na pewne te wyniki beda takie zle ? W ktora strone kurs poleci w poniedzialek :(

Ja wiem ze akcje maja potencjal do wzrostow ale nie chcialbym zeby tez w tej chwili spadlo to strasznie przez obecna sytuacje ...
  • Re: Bariera 8,30 Autor: ~PiotrGTC [89.67.12.*]
    Ja już powiedziałem swoje, nie będę się odnosił do rekomendacji, które zawierają błędy i to kardynalne. Jeżeli mleko pod nosem jeszcze jest i nie wie, że za rekomendacje domom maklerskim się płaci i w świecie dużych pieniędzy przypadków dużo to nie ma-przykro mi. Jeżeli ktoś chce inwestować na krótko (lecz wtedy to nie jest już inwestowanie, a spekuła) niech idzie sobie pobawić się atlantisem albo innym śmieciem. By inwestowac w gtc trzeba mieć trochę pojęcia o rynku nieruchomości i powtarzalnym cyklu koniunkturalnym. Czy taka rekomendacja nie zachęci leszczy do napędzenia wolumenu ? Bo jaki był ostatnio wysoki na maxa ?- nie. Trzymają akcje i nie puszczają bo cena ~8 zł jest ceną dobrą by wchodzić w papier, który za rok albo dwa da zarobić kilkaset %.

Raport na pewno nie będzie taki straszny jak go maklerzy malują i szkoda, że takie artykuły się pojawiają na 4 dni przed raportem- śmiechu warte.

Pozrawiam inwestorów.
[x]
GTC -2,86% 2,72 2026-02-13 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.