• Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~odyn [83.144.71.*]
    Piotr, podliczysz całość? Widziałem, że robiłeś to wcześniej. Ogólnie myślę, że dalej mało, ale już coś sensownego jest.
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~wert [176.111.136.*]
    dołożyłem swoje 323771 akcji na 99
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~qra [92.23.228.*]
    moje skromne 32800, piekna akcja, moze to cos zmieni....
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~rad [195.184.83.*]
    ja też wystawiam teraz swoje 43 000 na 0,99zł, jestem z Wami, myslę że dobrze by było jakby stworzyć meila i każdy deklarowałby się ile itd. wtedy byłby na bieżąco kontakt ....
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: wien15 [194.24.138.*]
    690000 jestem za i daje pełnomocnictwa
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~zośka [77.114.169.*]
    moje 1200000 i nie wystawione
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~Krzysiek [79.187.13.*]
    Moje 68000 też nie wystawione
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~feniks2000 [92.42.119.*]
    Witam wszystkich zainteresowanych naszą akcją!!!

Poszedłem za wczorajszą radą odyna i rzuciłem wiadomość o naszej akcji na "Money.pl", na forach wszystkich spółek z WIG 20 i niektórych z poza. Może ktoś jeszcze to odczyta i dołączy się... Jeżeli ktoś może i ma wolną chwilę, niech zrobi to na innych forach innych portali.

Swoją drogą, mam propozycję dla tych wszystkich, którzy z jakichś powodów nie chcą wystawić swoich akcji:
    Proponuję wystawienie ich po 34,99 PLN. Nikt tego i tak nie zgarnie a my będziemy znali dokładną liczbę akcji, która jest w posiadaniu drobnych inwestorów!!!
    Pozdrawiam wszystkich.
    faniks, dobrze, że puściłeś informację na innych formach, ja też to wczoraj zrobiłem, natomiast co do wystawiania po 34,99 to nie komplikujmy, niech wszyscy wystawiają po 0,99 (nikt nie boi że ktoś im to zgarnie po tej cenie, nie chcą wystawiać tylko ci którzy mają wystawione np po 0,05 / 0,06 itd., boją się stracić kolejki), nie róbmy różnych wariantów bo cała akcja się rozjedzie, a jak dotąd jest ok. Ci co nie chcą wystawiać po 0.99 niech po prostu piszą ile dorzucają bez wystawiania.
    też tak pomyślałem z tym rozmyciem, ale zawsze to jakiś pomysł... :)
    Wiadomości, które wczoraj pozostawiłem na innych forach odnośnie akcji po 99 groszy w tajemniczy sposób zniknęły...!!! Nie pozostała ani jedna!!! Jedynie dopatrzyłem się dwóch wyrwanych z kontekstu odpowiedzi na komentarz, którego nie było (ich treść brzmiała, że niby autor się chyba pomylił bo to nie to forum)...??? Tak więc obawiam się, że pomysł odyna raczej nie był trafiony. Ale może tylko na Money.pl szaleje "MEGA CENZURA", może gdzie indziej warto rozsyłać "WICI"...
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~daria [91.222.116.*]
    Ja posiadam 50000 i też wystawiłam po99 gr. POZDRAWIAM cały akcjonariat .
  • Jest -- 6 818 487 po 99gr Autor: ~Piotr [193.150.69.*]
    To w takim razie uwzględniając to Twoje 500 000 jest jak dotąd -- 6 818 487
  • Re: Jest -- 6 818 487 po 99gr Autor: ~Alleluja i do przodu [87.105.54.*]
    Wystawione kolejne 200000
  • Re: Jest -- 6 818 487 po 99gr Autor: ~nim [85.222.52.*]
    Ciągle za mało, FF niby 80% i nie uzbiera się więcej popiera dawać nie marudzić no chyba że nie zależy wam na własnej kasie. A może ten FF to fikcja i towar jest u słupów knura - chyba mnie trochę poniosło.
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~krzycho1131 [31.174.219.*]
    Dodałem
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~xyz [83.30.226.*]
    dodałem 200000 do 31.01
    wrzuć to na 0,99 przecież i tak ci nikt nie zdejmie, a tak zaraz następny wrzuci na 31,02 itd.. bałagan nam się zrobi, a przecież chodzi o to żeby to sprawnie ogarnąć.
  • jest -- 6 074 143 -- po 99gr Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    jest -- 6 074 143 -- po 99gr
  • Re: jest -- 6 074 143 -- po 99gr Autor: ~square [217.170.175.*]
    Tylko ze co ma na celu ta akcja? Jestem jak nakbardziej za roznymi inicjatywami przeciez jako akcjonariusze poniekad jestesmy w wersji mini ale jednak wspolwlascicielami...jak dla mnie teraz jedyne wyjscia to;
    1. Knf - jezeli oni sie zajma moze bedzie nam dane sie dowiedziec kilka nurtujacych pytan ktore wszyscy znajacy spolke wymieniaja jednym tchem.
    2. 5 lutego jest walne na ktorym scalenie bedzie faktem, widzac jak ludzie zbieraja sie na forum niestety nie wrozy szybkiej organizacji do tego stopnia abysmy byli tam zauwazeni.
    3....dalej nie bede fantazjowal bo zyjemy w takim Panstwie gdzie niestety mamy g*wno do powiedzenia w batali z betonem pozostalym z poprzedniej epoki :(

....dzisiaj czytalem ze Knf bada sprawe Polskiego jadla .... tam prezesi tez przeprowadzili restrukturyzacje, oglosili sukces a przy okazji wyrzucili swoja wiekszosc akcji w rynek .....nie widzicie analogi do naszej spolki? Tu przy bajerowaniu o majtkach, po klepnieciu ukladu tez nasz zarzadz pozbyll sie wiekszosci swoich akcji ..... Jadlo dzisiaj ogloszona upadlosc likwidacyjna a my...co z nami bedzie w niedalekiej przyszlosci ??
    (Zastanawiam sie jak wyglada prawnie obowiazek wyrownania do podzielnosci przez 20 przy scaleniu tzn czy sa w stanie prawnie nas do tego zmusic.)

Czy krolik wystapil i powiedzial oficjalnie co znami? Jak sie skonczylo ratowanie spolki(przeciez to jego sukces-czyzby taki skromny ie zrobil?)? jakie plany? ...czyli musimy byc bardzo czujni bo mozemy rowniez skonczyc nieciekawie :(
    Pozdrawiam w ten piekny sloneczny piatek !
  • Re: jest -- 6 074 143 -- po 99gr Autor: ~sdfk [89.174.196.*]
    Akcja ma na celu to zeby ludzie wkońcu zrozumieli ze zostali wykiwani przez zarząd i zaczęli wkońcu działać czyli dzwonić nieustannie do spółki, albo najlepiej tam jechać niekoniecznie na walne. Jak uchwalą resplit przy cenie poniżej 5 groszy to wszyscy maja po pieniadzach. Czy w końcu to do was dotrze? Chyba że dorabiacie sie na złodziejstwie i pieniądze wam spływają to rozumiem że możecie to olać.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.49.225.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~megamix [37.209.135.*]
    Akcja bardzo ważna bo wreszcie widać że ludzie chca sie upomnieć o swoje, trzeba wykrzyczeć i przekonać KNF że oszukano akcjonariuszy. Podany przykład POLJADŁO jest adekwatny do naszej sytuacji. Prezes czuje się bezkarny bo nikt sie o nic nie upomina. Przypomnę kilkugodzinny " spokojny" apel kibiców GKS pod jego domem i efekt był natychmiastowy. Ten gośc żyje bezkarnoscią bo go nikt nie tyka. Jak można kasować takie zarobki w firmie która nic nie robi, bawić sie w drogi klub piłkarski, życ na mega wysokim poziomie przy takim dnie firmy na giełdzie.
    padlo też równie ważnie PYTANIE: ktoś jest w stanie wyjaśnić prawna sytuację wyrównania stanu akcji na koncie niezbędnej do scalenia ?????????? Przypominam że jest to ujęte w tekście zmian do których dojdzie na najbliższym walnym. Wymienia się to jako ważna zależnośc od możliwości przeprowadzenia scalenia. Sama firma musiała wykupić własne akcje w celu wyrównania ilości. Ale moim zdaniem my nie mamy takiego obowiązku. <oże ktoś podszepnie wiedze.
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~megamix [37.209.135.*]
    a myślisz dlaczego 20 baniek trzyma od samego początku KANCELARIA ??????? wlaśnie dlatego
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~aer [37.30.58.*]
    Witam!
    Któryś raz z kolei słyszymy lub czytamy radę by pisać do knf itd ...
    To może znajdzie się ktoś kto opublikuje takie pismo by można było skopiować i wysłać do tej instytucji w razie czego się je jakoś zmodyfikuje i atakujemy !!!!!!!!!!!!
    Jeśli nie to zrzuta na jakiegoś mądrego prawnika/ biuro i sprawa rozwiązana !
    Może wtedy knura od koryta się kijem odegna !
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~sdfk [89.174.196.*]
    no, może ktoś mądry potrafi sklecić cos sensownego bo to ze argumenty są po naszej stronie wie nawet sam krol ale wie też że ludzie są leniwi i dlatego ma spokój.
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~Szara_mysz [83.11.195.*]
    To nie ten topik, ale skoro już pytacie.
    Ja napisałem do KNF przez formularz z ich strony, nie mam niestety tej wiadomości nigdzie zapisanej.

Jednak tu nie chodzi o to by argumentować językiem prawniczym i by za każdym razem wysyłać to samo.

Niech każdy ubierze własnymi słowami przekręty Króla które zna. I to da większy efekt niż kopiowanie tej samej wiadomości.

Uprzedam wszystkie pytania - nie otrzymałem odpowiedzi od KNF prócz tego, że przyjęli maila do wiadomości.

Szara mysz , opowiedz więc jak miej więcej twe pismo wyglądało być może ci którzy jeszcze nie mieli z takimi rzeczami do czynienia odważą się i sklecą kilka zdań z pytaniami lub wątpliwościami do KNF .
    Każdemu z nas zależy by odzyskać zainwestowane pieniądze.
    Ze szkoły pamiętam że nie ładnie jest ściągać lecz w tym przypadku może to pomuc w nakierowaniu jak to ma wyglądać !
  • To może ja wyjaśnie krótko co ta akcja ma na celu. Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Moi Drodzy,

Chodzi o to żeby uzyskać większość udziałową i odsunąć Króla od władzy.
    Na S po 99gr wystawiają akcje osoby które są skłonne przenieść uprawnienia wynikające z posiadania akcji (nie same akcje bez paniki) na delegata który pojedzie na WZA i zrobi porządek. Apelowanie do Króla czy KNF moim zdaniem nie przyniesie żadnego rezultatu bo udowodnienie winy Królowi jest bardzo trudne i Król się z tego śmieje.
    Jeśli nie uda nam się zdobyć większości, to niestety pozostanie nam tylko pohałasować bez większego skutku. Potrzebujemy praw do ponad 40 000 000 akcji a mamy coś ponad 6 000 000

Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy

Piotr
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~Szara_mysz [83.11.195.*]
    Przede wszystkim wypisałem obietnice Króla składane od 2 lat wraz z datami publikacji informacji w sieci, odnośnie:
    -rozwoju,
    -przejęć,
    -strategii,
    -przyjęcia układu itp.

Napisałem również o zaniżanym kursie, nieumiejętności zarządzania, doprowadzeniu firmy na skraj bankructwa, próbie scalania akcji, i ciągłej emisji akcji, co prowadzi na szkodę mniejszych akcjonariuszy itp.

Oni nie prześwietlają całej spółki, a tylko te części w których wykazuje informator nieprawiłowości.

• CHŁOP Z MAZUR Autor: ~asdfghjk [95.41.112.*]
    ten by wam sensownie wyjaśnił przewinienia knura
    Szara mysz . Dzięki myślę że jeszcze można było by dołączyć nieinformowanie akcjonariatu o etapach i posunięciach w sprawie zakończenia postępowania układowego .
    Panowie i panie ! Nie słuchajcie że takie pismo nic nie da ! Ten Pa który ma brudne pazury bardziej niż rolnik po tygodniu ORKI w polu! od przynajmniej roku robi wszystko by zaniżyć kurs tej spółki !
    My sami gdybając tu na forum nic nie wskóramy lecz możemy zrobić to gdzie indziej , niech KNF prześwietli kto tak naprawdę ma w swoim posiadaniu akcje , niech sprawdzi sąsiadów prawników i koleżków z oficjalnego akcjonariatu , niech zajrzy do przeszłości samego głównego Góru na czym opierał swoje biznesy oszust jeden !!!!!!!!!!!!
    Trzeba działać !!!! Pisać do KNF !!!!!!!!!!! Telewizja !!!!!!!! itd
    Siedzieliście/my do tej pory cicho , Nasral........ nam na głowy i dlaej chce sra....
    Mowię poważnie , SPRÓBUJCIE COŚ ZROBIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~Szara_mysz [83.23.167.*]
    O nierzetelnym informowani akcjonariatu i zatajaniu informacji wspomniałem.
    W jakie słowa ktoś ubierze pisząc do nich to nie jest ważne.
    Nie musi być profesjonalne słownictwo i składnia prawnicza.

Bo KNF jest od nadzoru nie my, jeżeli ktoś ma jakieś podejrzenia ma prawo do nich napisać, nie ważne jaki procent udziałów posiada.

Ja również kiedyś napisałem do cnbc, by zabrali go na magiel, jednak narazie go nie zaprosili do studia.

Jak kurs stał w miejscu i Król szykował swoje przekręty to raz na miesiąc był w TVN odnośnie Pronox i Centrozapu i się "lansował", teraz jak wszystko zniszczył i zamiata pod dywan cały Regnon i Ideon to go nigdzie nie ma.

Gieksa się poznała co to za "inwestor", a Polonia jeszcze niestety nie. Dla 99% kibiców to właściciel związany z jakimiś spółkami na giełdzie - nie mają praktycznie zielonego pojęcia co to za muł, a szkoda - bo może i oni by trochę go publicznie schłostali:)

P.S. mam taką cichą nadzieję, że któregoś dnia dziennikarz z parkietu, bankiera, poprosi o akredycję i zjawi się na konferencji prasowej w Warszawie i przy kamerach popyta Pana Króla na temat jego działalności skoro z tak wielką chęcią udziela wywiadów o tematyce piłkarskiej.
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!!..........Bardzo Ważne kontakt e-mai Autor: ~rad [195.184.83.*]
    Witam wszystkich, wpadłem na pomysł aby założyć e-mail regnon.drobni@gmail.com
    Chciałbym aby pod ten e-mail pisali akcjonariujsze i deklarowali swoją ilośc akcji. i chęć udzielenia pełnomocnictwa. Bedzie można wtedy te akce podliczyć.
    Nastepnie jeśli będzie potrzeba załatwienia pełnomocnictw będzie to świetne narzędzie do kontaktu.. Inaczej nigdy tego nie zrobimy...
    co o tym myślicie?? Oczywiście nadal ludzie niech wystawiają po 0,99zł. Deklaracja w e-mailu musi mieć swoje poparcie w wystawionych akcjach , gdyz tylko wtedy wiadomo , że nikt nie oszukuje np. prezesi..
    To nie jest taka prosta sprawa z tymi pełnomocnictwami...
    przeczytajcie to...http://www.sii.org.pl/4791/ochrona-praw/dokumenty-prawne/pelnomocnictwo-na-walne-zgromadzenie.html
    i co dalej? Pełnomocnictwa takie trzbeba by wysłać wcześniej do Regnonu, ale z tego co czytam potrzebny jest np. skan dowodu, nie każdy to udostępni..Jest też oplata 20-50zł. Może trzeba by wynająć Kandelarię Prawną.. Trochę mało czasu na wszystko już jest...
    Co o tym sądzicie??? Myślę że tak czy siak , warto zbierać głosy, jak nie na to to na kolejne walne. Podstawowa sprawa to zebrać ludzi i mieć z nimi kontakt, te e-mail to moim zdaniem świetny pomysł.
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!!..........Bardzo Ważne kontakt e-mai Autor: ~qqq [178.36.225.*]
    Przestańcie miałczyć jak dzieci!!! Nic z tego nie będzie i tak!!! Wiec dajcie sobie spokój!!!
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!!..........Bardzo Ważne kontakt e-mai Autor: ~sdfk [89.174.196.*]
    podaj jeszcze hasło bo jak mamy tam wejść:)
    Do kolegi powyzej, zawsze należy próbować tym bardziej że to nasze własne pieniadze a gruby krol nam je ukradł podstępnie.
  • Akcja 99 groszy-....Bardzo Ważne kontakt e-mail: regnon.drobni@gmail.com Autor: ~rad [178.42.68.*]
    myślę że podawanie hasła dla wszystkich to nie najlepszy pomysł, ktoś mógłby tam wejść i wszystko wykasować.. ....
    Mogę zbierać dane sam, a potem przekazać naszym przedstawicielom,

Jeszcze raz powtarzam, co z tym pełnomocnictwem, jest ktoś kto sie na tym zna jak to wszystko załatwić?

A ta osoba która pisała abyśmy sobie darowali, na pewno nie jest z nami...(..)
  • Re: Akcja 99 groszy-....Bardzo Ważne kontakt e-mail: regnon.drobni@gmail Autor: ~zie [90.156.56.*]
    podłączyłem sie do Waszej akcji i wystałwiłem swoje 63100 szt. po 0,99 PLN jaki stan mamy na dzisiaj ? ile udało się zebrać ??
  • Re: Akcja 99 groszy-....Bardzo Ważne kontakt e-mail: regnon.drobni@gmail Autor: ~jacklan [79.162.130.*]
    ja rowniez wystawilem moje 17100 papiera.

ile razem mamy???

pozdrawiam JackLAN
  • Re: Akcja 99 groszy-....Bardzo Ważne kontakt e-mail: regnon.drobni@gmail Autor: wien15 [194.24.138.*]
    690000 po 0.99 załatwic oszusta
  • Re: Akcja 99 groszy-....Bardzo Ważne kontakt e-mail: regnon.drobni@gmail Autor: ~ag [79.186.184.*]
    62224 wystawiłam
  • Podsumowując Jest 5,5 mln ... Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Podsumowując Jest 5,5 mln akcji na 99gr . Myślę że nic z tego nie wyniknie bo nie jesteśmy w stanie uzyskać większości. Potrzebujemy dużo więcej głosów. Oczywiście nie przeszkadza to żeby dzwonić do Króla czy KNF i okazywać swoje niezadowolenie, ale to zawsze można było robić bez względu na rozkład głosów.

Pozdrawiam wytrwałych
  • Re: Podsumowując Jest 5,5 mln ... Autor: ~oszukana [46.112.89.*]
    wystawiłam 150000 po 99 gr
    Jestem już po lekturze dzisiejszego zjazdu "STOŻKOGŁOWYCH" z Królem na czele i mam wrażenie, że nawet oni nie za bardzo wiedzą w jakim celu chcą przeprowadzić te swoje "tajne operacje"???

Zgodnie z tokiem myślenia szarych komórek występujących i ich zgrubieniach szyjnych, każdy z nas powinien natychmiast odsprzedać im swoje udziały w przeciwnym razie utraci resztkę tego, co mu pozostało!!! W przeciwnym razie utraci wszystko w późniejszym czasie!!!
    Z tych wypocin, których wielu niesłusznie nazwie "Protokołem z Walnego..." wynika, następujący przepis:

1. Rozłóż przed sobą na stole nożyczki, klej oraz 20 banknotów po 10 złotych każdy!

2. Następnie posmaruj wieżchnią stronę każdego z banknotów klejem i posklejaj je ze sobą w jeden banknot, tak aby po wyschnięciu kleju jego ciężar właściwy wynosił tyle co łączny ciężar 20 banknotów dziesięciozłotowych!

3. Po wyschnięciu kleju potnij ten "NOWY TWÓR" na 20 równych części!

4. W przypadku gdyby ktoś zapytał się ciebie w jakim celu to zrobiłeś, odpowiadaj, że na późniejsze swoje drobne wydatki..., bo przecież sprzedawcy będą zabijać się o te "skrawki"!!!

KOMPLETNIE BEZ SENSU!!!

Oczywiście można jeszcze powalczyć... bo jest czas!!!
    Czy znajdzie się kilku odważnych z głową na karku???
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~hhh [95.41.18.*]
    Nic z tego nie rozumiem. Najpierw drukują akcji bez liku a teraz chcą je skupować w celu umorzenia ?
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~hhh [95.41.18.*]
    Dlaczego głosowano tylko z 25% akcji.Gdzie są właściciele reszty ? Czy akcjonariat jest aż tak rozproszony ?
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~taki jeden [166.137.100.*]
    akcjonariat jedt tak rozdrobniony ze gruby dobrze wie ze drobni sie nie zbiora.
    nam tu za posrednictwem forum udalo sie zebrac ile? 2, 3-max 4% z taka suma to sobie mozemy pomachac szabelka bo nie nie estrsmy w stanie zmienic. nie ma czym sie przeciwstawic.
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~arek [62.21.126.*]
    króla do pierdla i tyle
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!! Autor: ~arek [62.21.126.*]
    Dnia 2013-01-22 o godz. 21:31 ~abc napisał(a):
    > Skoro nie wyszło mailowo to moze wyjdzie w ten sposób.
    > Proponuję wystawić zlecenia na 99 groszy do końca miesiąca
    > i zobaczymy ile mamy. 5% to nieco ponad 13mln akcji. Może i
    > do was dotrze jeśli uzbiera się sporo ze da sie odwołać
    > tego jełopa ze stanowiska i wyladuje na bezrobociu.
    > Ciekawostką jest fakt że kibice Poloni też mają już dość
    > tego nieudacznika grosikowca. Zobaczcie ile akcji ma krol i
    > zarząd a zobaczycie że zostało to juz dawno uknute. więc
    > moze por działać
    > moze por działać
    > moze por działać
    > moze por działać
    > moze por działać
    > moze por działać
    króla do pierdla i tyle
  • Re: Akcja 99 groszy na regnon!!!!!!!tego nieudacznika Autor: ~arek [62.21.126.*]
    > moze por działać
    > moze por działać
    > moze por działać
    > moze por działać
    > moze por działać
    > moze por działać
    > moze por działać
    > moze por działać
    > moze por działać
    > moze por działać
    króla do pierdla i tyle
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.