Dnia 2013-01-03 o godz. 22:38 ~awe napisał(a):
> a pisałem, że matoł? :-D
a pisałem ,że IDOITA!!! Green Eco Technology SA pisał ,żeby brać po 3 PLN spadło do 1.50 pln no co za Idiot! naciagał ludzi...to człowiek niewiarygodny można spradzic po kursie...........Green Eco Technology SA
chcialbym to zobaczyc!!!!!! te 20gr albo 80gr jak twierdzi Kolega-niestety nie macie takich mocy!!!!!!
nie nie biore pp gdyz ta spolka nie ma nawet planu dzialalnosci a co dopiero mowa o obrotach czy zyskach-sama deklaracja o objeciu akcji jakos mnie nie przekonuje
mialem 100k ale sprzedalem jakos po .20-.25 zlw sumie tracac ale taka jest gielda nie myslalem ze ktos sie da naciagac na wiecej raczej sadzilem ze spadnie
ale przy takim ff to mozna tam samemu zrobic 5zl tylko po co???
ja brałem po 40 gr. zysku nie ma ale chyba też od jutra żenię. Zostaje mi PP na rachunku i również nie biorę. Niech się sami bawią. Co się tyczy BGE, możesz mi wierzyć, mam takie moce ilościowe. Wchodziłem poniżej 15 gr. i mam do dzisiaj cały pakiet :-)
Dnia 2013-01-03 o godz. 22:28 ~jurek napisał(a):
> chcialbym to zobaczyc!!!!!! te 20gr albo 80gr jak twierdzi
> Kolega-niestety nie macie takich mocy!!!!!!
nie nie biore
> pp gdyz ta spolka nie ma nawet planu dzialalnosci a co
> dopiero mowa o obrotach czy zyskach-sama deklaracja o
> objeciu akcji jakos mnie nie przekonuje
mialem 100k ale
> sprzedalem jakos po .20-.25 zlw sumie tracac ale taka jest
> gielda nie myslalem ze ktos sie da naciagac na wiecej
> raczej sadzilem ze spadnie
ale przy takim ff to mozna tam
> samemu zrobic 5zl tylko po co???
no wyp...laj już do spania, bo jutro się do szkoły spóźnisz. I uważaj na polskim. W szabas smigaj do synagogi i módl się o rozum. Tylko Bóg czyni cuda a tobie są one potrzebne.
Wiedziałem ,że jesteś AVE MARYJA!!!! i pisior! no cwelku jak znikniesz z tej spólki to będzie OK.... a jak nie to będzie dół...Towarzystwo życzy sobie tego czy nie ???pisiora trzeba kłamliwego czy normalnych realiów?czekm na odp.innych ...a nie cwe; AVE MARYJA OD RYDZYKA
awe-----to PISIOR!!! a mnie wisi PIOORR!!!i inni mnie zaley na tym ,żeby BGE SA do góry szło! a wszelkie partie mnie i "NAM " koło d...latają! spadaj ze swoja partia AVE MARYJA
poniżej Zorra ale powyżej Spiderman'a :-)
merytorycznej? Wow! Ty znasz takie słowo? A wiesz przynajmniej co ono znaczy? Sądząc po twoich ostatnich postach, to chyba nie bardzo.
Dnia 2013-01-03 o godz. 23:07 ~awe napisał(a):
> poniżej Zorra ale powyżej Spiderman'a :-)
> merytorycznej? Wow! Ty znasz takie słowo? A wiesz
> przynajmniej co ono znaczy? Sądząc po twoich ostatnich
> postach, to chyba nie bardzo.
Merytorycznie wiem...że jak kopniemy mocniej to Ty pozbędziesz się tych swoich akcji (ŻENADA) poniżej 1 pln jak na Green Eco Technology SA (też byłeś CWANY)!!!!
ludzie co wy tu odwalacie ?? nie wiem niektórzy zachowują się jakby mieli żal że bge nie jest jeszcze co najmniej po 5 zł bo ktoś tak napisał na forum ... żadne poważny inwestor chyba nie siedzi na takim żenującym forum ...
spróbuj chociaż drgnąć kursem poniżej 2 :-) As to taki sam oszołom jak ty z tym, że as wdoopił na Hotbloku. No, ja też cię mam w poważaniu... głębokim. :-P
Idź już spać bo Olek poleci na ręcznym.
prosze was przestancie sie klucic nie warto marnowac nerwow
prawda jest taka ze ulica tego kursu nie podciagnela do 2.50zl
druga sprawa infa swoja droga tez przyciagnely malych inwestorow ale tak naprawde szalu nie zrobily
zgodnie z umowa dociągnęliśmy do 2.50zl teraz czekamy na decyzje dalsza
szczegolow wam zdradzic nie moge
zgadzam sie z jednym z przedmowca w tej chwili tak naprawde wy kierujecie kursem nie wiem jak długo ale to nie ode mnie zalezy
wiem tylko ze nastepny prog ok 4zl
w tej chwili mamy akcje gdzie indziej w ciagu 2 dni 127% up
co do bge bądźcie cierpliwi w tej chwili bge jest w waszych rekach i wy nim kierujecie jaki kurs zrobicie taki bedziecie mieli
co do naszego udzialu w bge tak jak powiedzialem terazniejsza cena sprzedazy nas nie interesuje zadna akcja z naszego portfela nie będzie sprzedana gwarantuje to
pozdrawiam i badzcie cierpliwi za duzo byście nie chcieli odrazu
a jeszcze jedno sprawy religijne zostawcie dla siebie a nie wycieracie sobie geby na takim forum
religia to nie jest smiechowisko tylko poszanowanie i świętość dla drugiego czlowieka
jezeli nie wierzycie W Jezusa i Najświętsza Marie Panne to wasz problem bo ja wierze i moze dla tego jestem inny niz sobie wyobrazacie
a jak ktos wierzy to jest gorszy czy w tych czasach wiara w Boga jest czymś wstydliwym i z czego trzeba sie smiac
no i zaczynasz mi się podobać. Trzeba tak było od razu. :) Sorry za wszystkie te słowa, które mogły być dla ciebie obraźliwe. Niepotrzebnie tylko nieświadomie prowokujesz i stąd nieporozumienia. Myślałem, że 123 to jakiś twój prymitywny znajomy. A pojechałem mu za znieważanie Matki Bożej. 3m się ciepło. Pozdr.