Brawo Aleksander !Usmialem sie troche, ale stwierdzilem,że dobrze gościowi napisales. on ssam jest napuszony, i jego styl jest taki sam. Myślę, ze naprawde zdemaskowaleś go. A sam odpowiedziałes prosto i jasno a wiec w stylu, ktory lubię . Pozdrowienia i samych sukcesów w przyszłym roku .
cieszę się że doceniasz mój poświęcony czas, jednak doprawdy - pisałem to przez pół kwadransu, nie nocy. Nie mierz wszystkich swoją miarą:).
P.S. Jaki Śląsk, kamienica, antykwariat? Daj mi namiar na swojego dilera.
Tyle w temacie Twojej wiarygodności. Pozdrawiam spod słonecznego dziś i standardowo zakorkowanego m. in przez zbliżające się zamknięcie Mostu Dworcowego Poznania.
choroba sie rozwija :)
ale jaja - co to za pajac :) i co ludzi pcha do takiego wydurniania sie :)
Jak to napisal kiedys ktos madrzejszy ode mnie - "nie pisalbys nic, to i nikt nie wiedzialby, ze jestes idiota ... i po co bylo sie ujawniac" :)
reasumujac - zrobil nam sie ruch na forum ale... i na akcjach spolki mamy obroty ,stabilny kurs i wielu ktorzy wierza w koncu ze akcje sa warte nie 2-3zl ale 20-40zl
nie ma co sie tutaj obrazac ani licytowac kto jest bogatszy a kto madrzejszy !!!!!!!
wszyscy ktorzy dzisiaj jeszcze zainwestuja duze pieniadze w akcje BGE moga za rok byc bogaci a co do madrosci-malpa bez ogona to i tak tylko malpa.
a teraz powaznie - mms napisal ze moga jeszcze wyemitowac 2mln akcji -myslicie ze sprzedadza to w rynek z pp????
Każdy tutaj wierzy w 15 zł, która ma być w roku 2013 więc jaki sens emitowac teraz jeszcze 2 mln nowych akcji. Powinni to zrobic za jakiś czas jak spółka będzie zdecydowanie wyżej wyceniana i cena emisyjna mogłaby być dużo wyższa niż te 2,5 zł. Najlepszym rozwiązaniem jest emisja z pp.
I masz rację Radek , zrobią emisje jak spółka będzie o wiele wyżej nie teraz .Ci co wierzą w 15 zł to są małej wiary spółka będzie może nawet do końca 2013 ponad 30 zł. i to nie żart.
mnie DASE nie boli ze jest tak nisko bo jak pisalem ja inwestuje na dluzej i radze zebys sobie kupil teraz jak jest jeszcze okazja . Tak te 200K jest moje i zbiere jeszcze wiecej ale
nie lubie przeplacac i cieszy mnie ze jest taka cena
Klakierze vel cieniu Jego Ekscelencji, błagam - więcej uwagi, nie tylko przy analizie wpisów swojego mistrza. Wyscrolluj sobie stronę na samą górę i znajdziesz odpowiedź na nurtujące Cię pytania.
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-wiadomosc-do-wszystkich-akcjonariuszy,12201173.html --- tu piszesz o Poznaniu!!!
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-do-v-v-u-132,12201423.html - tu napisałeś o wrocławiu!
Ty oszołomie ogarnij się ! bo nie wiesz co nawet piszesz.Jesteś z katowic ! a dla zmyłki dziś jak naćpany piszesz posty ,że niby z Poznania(bo most) ,a później ,że z Wrocławia.
Podsumuje Cię jesteś ZEREM i jesteś znikąd - Ty po prostu nie istniejesz!
BEZ ODZEWU! Najpierw przemyśl gdzie mieszkasz...bo błądzisz już we mgle od tych kopalń w Katowicach.
To juz wcz/oraj bylo wiadomo , pisali na parkiecie. Ale zgadzam sie z tobą, że to dobra wiadomoś/c - nie ma kogo żałować, wyrzucenie BGE z ciągłych dało do myslenia - chodzilo o pieniadze ?
Jest tu dużo osób co mówi i sądzi ,że Oni sami i ulica podciągnęła kurs.Więc proszę czekam dziś , jutro niech przeskoczą sami bez pomocy "grupy" 3 pln.
W końcu najwyższa pora niech ruszy wchodzimy na ciągłe i wiele innych dobrych inf , więc zapatrzeni w siebie i w swoją moc na co czekają ? no ruszcie to.....
Grupa do Nowego Roku i częściowo "po" nie ruszy tego....a ulica nie jest w stanie sama przekroczyć nawet 3 pln
Teraz ufający samym sobie maja pole do popisu , a nie tylko czekać jak się kupiło po 40-50 gr ,że samo poleci.
NIC SAMO NIE POLECI DO GÓRY I DO TEJ PORY SAMO TEZ NIE LECIAŁO!
:))) Miałem się przymknąć, ale takimi tekstami nie działasz na korzyść kursu. Poza tym, znów bawisz do łez.
Co mamy ruszać, jeśli jesteśmy ubrani w 0,17? To Wy obudziliście się w d...., biorąc - jak twierdzicie - pakiet 3 mln po 2,5. No, więc działajcie - to Wasz interes:). Prawdziwe grubasy wchodziły tu w stawce GMK, my nieco później, Wy właśnie się obudziliście.
Panowie wy kierujecie tym kursem od spelna miesiaca a juz zanotowaliście spadek z z średniej 2.80-1.1.79zl
ale to dobrze ze sie tak dzieje bo wlasnie teraz widac jaki jest akcjionariat i trzeba wyplewic chwasty od
co do spadków nie bujdzie sie bedzie dobrze my akcji bge nie sprzedajemy
pamiętajcie po burzy zawsze jest słonce i jak to sie mowi u nas
:need to eradicate weeds:
by bylo dobrze nie obrazajac nikogo
my w tej chwili potrzebujemy mocny akcjonariat do następnego kroku a nie taki co zaraz z 4zl zrobi nam cene 2zl bo to nam sie nie oplaca sami rozumiecie
tak jak kiedys powiedzialem bge jest lokata kapitalu tu wzrost bedzie stopniowy z licznymi korektami
popatrzcie na pzu z ok 440 na ok 396zl a to dopiero poczatek bo zarząd podja decyzje sprzedaży 80% akcji pzu zleci pewnie na 370zl-380zl
kghm juz tez zaczelismy sprzedawac
te wszystkie pieniadze beda na inwestycje na ten rok i na 100% czesc tych pieniedzy pojdzie w bge
pisał od zawsze Oluś ,że to inwestycja na dłuższy okres 6 m-cy - 1 rok ....większość nie rozumie co to znaczy "stopniowo do góry".Większość chciałaby zarobić w 2-3 tyg. i iść na inną spółkę zarabiać.Tym mówię papa , tu musi być akcjonariat stały a nie wywalający po 200-500 akcji i trzęsący dupą.Jeśli zostaną najsilniejsi kurs stopniowo będzie się wspinał do dwu-cyfrówki.
Powoli dalej zajedziesz , a szybko to można na drzewie wylądować ....narwańcy którzy wywalają niech lądują na drzewach .Pozdrawiam twardy akcjonariat.
WITAM
NIE UDZIELAM SIE ZA DUZO CIAGLE JESTEM W PODROZY I MAM MALO CZASU PISZE TYLKO TO CO NIEZBEDNE
NA TERAZ AKUMULACJA BGE I PMI ZNIWA BEDA POD KONIEC ROKU.....
ZA MALE KWOTY BEDZIE MOZNA ZAROBIC NA SPOLCE MGMSYS GDZIE PEWNE OSOBY MAJA PRAKTYCZNIE CALY FF W REKACH-NIEDLUGO POMPA...KIEDYS BYLO COS PODOBNEGO (ACREO/SMOKESHOP...SCHEMAT PODOBNY)
POZDR.
PAMIĘTAJCIE NA GIEŁDZIE POTRZEBNA JEST CIERPLIWOSC I WYTRWALOSC, WIEKSZOSC KUPI I JAK NIE ROSNIE CODZIENNIE XX% TO ZA CHWILE WYWALA ZE STRATA...TO NIE KONCERT ZYCZEN WSZYSTKO W SWOIM CZASIE....
WIEKSZY KAPITAL WCHODZI W SPOLKE PATENTUS OD JAKIEGOS CZASU.....
JAK BEDE MIAL JAKIES CIEKAWE PROPOZYCJE TO PODAM OD CZASU DO CZASU..
POZDR.