jak juz obstawiacie ze bedzie 3zl !!!
skad te optymistyczne zalozenia???
wyniki moze beda dobre ale napewno nie super!!!
tylko powaznie skad tu ma byc 3 zl??? bo spadlo? wszystko spadlo ale nie oznacza to ze ma rosnac po 200%
Pikny ranek pany a mnie chcą spalić na stosie:)) zobaczymy co zrobią jak papier zostanie wybrany w boczniaku i powędruje na nowe szczyty.
Wracając do przedziałów groszowych tam były takie obroty że mało kto się załapał i nastapił odbój na 0,90 ale ludzi wyfrajerzyli z akcji. Fakt ci co brali po 2 zł i niżej zostali wytzepani w okolicach 1,05 Obrot. co co brali po 0,60-090 także sprzedali 1,-1,18 obrót.
Stąd mamy mały boczniak 1,06 bez przełamania 1,20 w perspektywie ja się nie odzywam najzwyczajniej nie chcę być spalony do marca wytrzymamy wtedy sprawdzimy kto miał rację i ilu nas tu zostało.
Pamiętacie jak przy 0,91 napisałem sprzedałem Trakcję czekam na 0,81 doczekałem się . Teraz czekam na przełamanie 1,77 na westa i nowe szczyty , jedynie w piatek zaskoczył mnie technik na fix waląc 10k w lewo i tworząc sygnał S w boczniaku na jego dolnym ograniczeniu nie rozumiem ?
Będę na Trakcji zajrzę do was czy wasyle już was wytrzepały z papiera i uping 2,15
1,7 już nie aktualne, kto dał się wyleszczyć niech ne otwiera notowań to podąża do 3 zł w grudniu wy piszecie marzec skąd ten pomysł , w marcu fundy będą rządzić na arkuszu i wtedy odkupicie na 400 procentowym wzroście.
Janusz, bierz kredyt i kupuj akcje Westy.
Jaką masz średnią?
Mam wrażenie, że nic nie robisz tylko piszesz na tym forum. Zobacz ile razy się powtarzałeś. Jesteś nudny jak "nis"
Nawet nie przeczytałeś raportu kwartalnego.
Odpuść sobie pisanie, bo Cię stres zje.
co ma być to będzie.
Po wzroście o 100% sprzedaje połowę akcji i jestem na zero. Resztę mogę trzymać nawet 5 - 10 lat.
To nie będę pisał i już, raporty czytam wnikliwie, do wejścia w spółkę przygotowuję się dośc dobrze wiesz że pewna grupa weszła tu pow 0,90, następna wejdzie pow 1,20 1,50 itd.
Przepraszam i znikam skoro nudzę odezwę się i to niestety nie ja tworzę tematy.
PS
Te 100% aby cię nie zaskoczyło zbyt szybko gdyż nie sprzedasz, wtedy się odezwę co robisz dalej trzymasz czy tak j/w.