Witam!!Nie zawracajcie sobie głowy takimi drobnostkami ..Ważne, my jedziemy i to na ful
jak daleko sądząc po zwyżkach (o hamowaniu na razie nie ma mowy )..Przyszły tydzień da
wiele odpowiedzi co i jak ??? Pozdrawiam
Dnia 2012-11-10 o godz. 05:39 ~barakuda napisał(a):
> Witam !!!Na co liczysz od poniedziałku ???Ja sądzę jak w
> tytule..Napisz będziemy znali
Twoją opinie..Pozdrawiam
Myślę ze nie będzie strzały chyba jednak będzie bujać do wyników ....
Oczywiście chciałbym strzałę no ale ....
pozdr
Straciłem dużo ,bardzo dużo na spółkach pinokia niestety ...:-(
A teraz mam dwie spółeczki
Pcguarda i Zastal na których odrobiłem sporo kasy...:-)
Na pcguardzie będzie spoko wyszliśmy z trendu spadkowego teraz już tylko lepiej (będzie bujać to oczywiste)
Druga spółka Zastal tez ciekawa podniosła się jak feniks z popiołów ( umowa z Greenbrier) też się wyłamała z trendu spadkowego i myślę że szykuje się do skoku.
Największym moim błędem były spółki pinokia (nigdy wiecej)...:-(
Ale to są tylko Moje opinie proszę się nimi nie sugerować kupując akcje .
motto:" Każdy gra aby wygrać" i "Każdy gra jak umie"
pozdr
Pinokio to mistrz naciągania ..Od paru lat siedzę Petrolinvestcie i moczę (może ten gaz
głupkowy coś załatwi)..Co do Guarda proponuję trochę posiedzieć da zarobić..Nie znam
Zastalu ale zdołowane Spółki odbijają przy każdej informacji ..Życzę odrobienia strat ....
Pozdrawiam
Co do wyjścia z Pcgarda to nie ten czas - spójrz na wykres...:-)
Posiedze tu troszke.
Przegladałem stronę pcgarda i powiem tak :
-spółka nie jest bierna widać to po nowych wdrozeniach swojego produktu w firmach.
- imagis no cóz tu może byc grubo , a raczej będzie ...:-)))
pozdr
Moim zdanierm czas na wyjscie juz minal.Jesli ktos kupil po 90 gr nalezy zdecydowanie sprzedac akcje.Nic nie trwa wiecznie.
Na wczorajszej sesji pokazalo sie 2 ie zwarcie przy duzym obrocie kurs nie mial sily drgnąc,dzis kontynuacja maly obrot i oczekiwanie widac znieciepliwienie drobnych.Czy to oznacza klopoty dla kursu? czy tez podajacy pilke czeka na nizsze poziomy abo ponowic proces podania.
Aktualna wartosc C/Z w okolicy 11 ,dla tej spolki to bardzo wysoki wskaznik ,wyniki musialyby byc rewelacyjne aby usprawiedliwic cene 2 zl za akcje.Wysoce prawdopodobna bardzo gleboka korekta ,ktora zmiecie z akcji wielu kupujacych.
Witam!!!Nie koniecznie zjazd w Guardzie odbywa się kumulowanie papieru przez kilka
podmiotów i to jest ciekawe ...Efekt nastąpi gdy one naciągną cenę i będą się pozbywać
akcji !!!Pozdrawiam
Witam
Chyba trochę za wcześnie, żeby te podmioty pozbywały się akcji?
jest za tanio...
a po drugie nie uważasz, że to dziwne, że nikt się nie ujawnia co to stanu posiadania akcji
a może coś innego jest grane? np. przejęcie i czeka nas wezwanie?
Pzdr
Witam Delio Twoje twierdzenie może mieć słuszność (duże obroty to potwierdzają i czas
pokaże że masz racje ,a raczej mamy bo jestem tego samego zdania)..Przyszły tydzień
okaże oblicze działań ..Pozdro
Witam ZZZ masz rację musimy lekko wstrzymać i poczekać ...Będzie up..
Z janem nie polemizuję bo często ma racje lecz język bardzo niekontaktowy ja omijam
ludzi z takim przekazem racji..Kto chce być opluwany za polemikę???Mam wieloletnią
praktykę i doświadczenie ...Pozdro
Witam
Chyba trochę za wcześnie, żeby te podmioty pozbywały się akcji?
jest za tanio...
jesli ktos wtym biznesie stawia teze ze jest za tanio to w tym samym momencie powinien mocno to uzasadnic dlaczego .chyba ze jest weekendowym dupkiem robiacym zarty z innych .Wiec prosze uzasadnic dlaczego jest za t a n i o ,bo dla mnie jest za drogo.
Witam ..Naturalną sprawą jest robienie dobrych interesów i zarabianie na giełdzie ....
Wyjaśniają to podręczniki podstawy giełdowej i trudno o inne interpretacje ...
Dzisiaj gorzej !!!!Głowa do góry i do celu...Pozdro
to nie jest odpowiedz na pytanie dlaczego akcje sa tanie .Od momentu w ktorym tu wszedles znajdujesz sie w stanie w o j n y i przy formulowaniu kolejnych tez pamietaj o tym ,bo skonczysz bez kasy.
Nie znam tego raporu ale z krzykow na forum sadze ze jest niezly to pozwala wysnuc teze ,ze wzrosty spowodowali lludzie ktorzy te wiedze posiadali odpowiednio wczesniej , .Dzis wyniki sa juz naprawdopodbniej w cenie i nalezy krotkoterminowo zamykac pozycje, tak mi podpowiada instynkt.Jaki bedzie dalszy los kursu zobaczymy.
at potwierdza korekte ,jutro dzien prawdy , wyniki i ich wpływ na kurs ,us jak sap przebije wsparcie to lecim prawie 100pkt a wtedy i cały banan poleci