• Re: To już koniec spadków Autor: ~DannySon [83.16.247.*]
    Kolego, nie naganiaj starymi informacjami pod różnym Nickami z tego samego IP.
    Jesteś równie żałosny jak Syfik ze swoim naganianiem na spadki.
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~Syfik [85.193.208.*]
    Ja nie zamierzalem i nie zamierzam kupowac tej wydmuszki...Nigdy tez nie mialem tych akcji...Jestem TYLKO bacznym obserwatorem i niezwykle doswiadczonym inwestorem...

Ostrzegalem juz przy 21 groszach...Nikt powazny nie kupuje tej zadluzonej po uszy jak wyzej wydmuszki....Kto jest blizej juz pewnie wyszedl...Walor kupuje juz tylkonaiwna ulica i leszcze, bo oni oszukuja sie, ze nic sie nie dzieje....
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~Kierownik kuszetki [83.16.45.*]
    Dziękuję za kolejne kółeczko ;-) A miałem już nie dostać po 0,12 zł ;-)))
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~ryszard [83.68.73.*]
    Zarobiłeś na colę i się cieszysz . Moim zdaniem nigdy nie zarobisz powaznych pieniedzy bo jestes tchórzem . Zadowalasz sie 1 gr , a zachwilę ten papier będzie miał erupcję wulkanu na 15 -20 gr
    Tylko ja już 3 razy "kołowałem" i mam zysk a papier wciąż na tym samym poziomie. Osobiście nie wieżę w erupcję. Nauczyłem się jeść "łyżką a nie chochlą". Pozdrawiam
    To trzecie kułeczko to zrobiłeś w śnie . Co to za zarobek 50 zł . Dzisiaj zbira znowu 1.5 miliona na volumenie i już nie zarobisz bo będzie wyjazd na gubałówkę . Ten papier będzie kosztowac 30 gr i wyęcej
    A odpowiem. 3 kółka (2 wczoraj, dziś jedno). p.s. Wolę "przytulić" dziennie po 500 zł i tak dla jasności, to co robię na giełdzie to jest wyłącznie zabawa określoną kwotą , którą na to przeznaczyłem, to nie jest moje źródło utrzymania. Dziś też trochę zarobiłem na Digate kupione po 0,17 zł sprzedane po 0,19 zł, oraz niedawno kupiłem Proxy po 0,07 zł jeszcze nie sprzedałem. Pozdrawiam
    Żeby przytulić 500zł musisz kupić 10 razy więcej . Według mnie to zarobiłeś na pizze .
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~nc [86.183.130.*]
    Zrobil sie smakowity kasek.
    Oczywiscie na kilka sesji.
    rysiu pamietaj...Za dwa max dni bedziesz siedzial w tylnim rzedzie i twoj bilet na widownie bedzie wart 20% mniej....-;)))
    Za kilka dni , może tydzień mój bilet będzie wart 100--150 % więcej
    Dnia 2012-10-30 o godz. 11:51 ~ryszard napisał(a):
    > Za kilka dni , może tydzień mój bilet będzie wart 100--150
    > % więcej

OK..Mozesz sobie pomarzyc....tymczasem juz dzis znowu pieknie ubrali naiwniakow....

Kto wie moze dzis kolejny komunikacik ....Na razie kady jest gorszy od poprzedniego wiec spokojnie rysiu..Siedz i wyobrazaj sobie swoj 150% zysk za tydzien...marzenia sa bezcenne...-;)))
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~jk [193.200.47.*]
    Ryszardzie jak tam twoja puma?:):)
    I znów mam po 0,12 zł ;-)))
    Koniec PROMOCJI , kurs na północ ?
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    spekula mieli i zastrasza czy glowny jakis wywala? ryszard ile juz masz papiera?
    Dnia 2012-10-30 o godz. 14:32 ~ryszard napisał(a):
    > Koniec PROMOCJI , kurs na północ ?

Ty mistrzu wtopy lub namowy....To wyzej pisales 30.10 ..Pamietasz jaki byl wtedy kurs ?
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~re [79.186.145.*]
    podwójne dno i jazda na nowe szczyty !!!
    Obiecalem wam wczoraj minus 20%..???

Spokojnie czekajcie na kolejne infa....

1. Wyjscie czlonkow zarzadu
    2. wypowiedzenia bankowe
    3. Zerwanie umowy z Emitentem
    4 Tu juz powinno byc info o rzadaniu przez banki natychmiastowej splaty zobowiazan ???
    5. Wniosek o upadlosc ????

To czekamy....
    Dnia 2012-10-29 o godz. 11:03 ~ryszard napisał(a):
    > Ten papier pokazał siłę , a nastepnie klasyczny zjazd do
    > spodu . Teraz oczekuję normalnego grania i stopniowych
    > wzrostów .

To ile uroslo naganiaczu od 29.10 ????

Oczywiscie wogole nie namawiasz nikogo do zakupu ...-;))))
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~ryszard [87.116.212.*]
    Syfik ty jesteś chory i musisz się leczyć . Moje zdanie jest takie że utopiłeś na tej spółce trochę gotówki i sprzedałeś po 12 - 13 gr , Teraz naganiasz na spadki z myślą odkupienia po niższej cenie od twojego zakupu . Kolego to już koniec spadków , piszę to nie kaperując nikogo na kupno , tylko dlatego żeby inni nie słuchali takiego oszołoma jak ty kipiacego głupotami .
    rysiu juz kilka razy pisalem ze nigdy tego nie mialem i miec nie chce....

Ty jestes chory psychicznie i nie rozumiesz co czynisz.... Nagonka jaka tu prowadzisz zubozyla naiwnych co najmniej o 20% kapitalu.... Ale ty ciagle wypusujesz te brednie ze nie wazne ze traca wazne aby zyc fantazjami i pisac ze nie sprzedasz nawet za 1zl....Te tematy co zakladasz i negowanie faktow oczywistych swiadcza ze totalnie oszalales.... Ile jeszcze maja stracic abys przestal wypisywac te debilizmy?
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~ryszard [87.116.214.*]
    Z idiociałeś już do końca . Pytam cię dlaczego miałbym sprzedawać w momencie gdy nie sprzedaje duzy inwestor ( tak zakładam ) i gdy będa dobre wyniki , tego nie wiem . Zakładajac że będzie duzy wzrost , czy wyrównasz straty tym co sprzedaji pod twoja presja ( nie uzasadnioną ) Zastanów się i nietrac energii .
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~wzrost do 1 zł [213.199.192.*]
    Pani prezes zrobi szybko właściwe ruchy - perła staje na nogi jak fenix z popiołu !!!!
    wzrost do 1 zł pewny pozdr.
    Przyjrzałem sie strukturze sleceń sprzedazy i wychodzi na to że ich srednia to 20 k akcji .Odnosze wrażenie że to raczej drobni układaja się na S , zaraz po zakupie ( troche wyzej ) Duze obroty zaczeły sie ponad 2 tygodnie temu , i o ewentualnym zejsciu duzego inwestora powinień ukazać się , jakiś komunikat ?
    Tak rysiu to okazja...Usredniaj w dol po 9gr....Masz jeszcze dwie nerki ? Zawsze mozesz tez sprzedac watrobe bo na mozg nie bedzie chetnych..-;))))
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~walczacy z... [78.88.7.*]
    syfik,lepiej zostaw juz ten watek,bo on tylko pokazuje,jak waskie jest grono-a tu przeciez ulica miliony akcji odbiera-dalbys sie ludziom wypowiedziec
    Ale sie wypowiadaja...Poczytaj ten watek...ryszard okazyjnie kupowal po 12gr i pisal, ze w tamtym tygodniu bedzie 20gr ...W tym ma byc 30gr...A wogole to on nie sprzeda nawet za 1zl...-;)))

I takie blazny wlasnie powoduja, ze niezaznajomieni z gielda traca kapital....

Czy ja nie mialem racji ? No aby juz tylko potwierdzic moja prawde to tylko info o upadlosci i nagle ryszardy i inne milionery z 300 tys akcji beda sie wypierac ze wogole tu kiedykolwiek cos pisali....-;)))
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~Wanad [83.10.231.*]
    Syfik, wrzuć już na luz, bo to zaczyna być chore.
    Zapoznaj się z netykietą, bo niestety robisz za trolla.

Ps. Też nie mam akcji tej spółki, ale nie pastwię się nad akcjonariuszami, tylko im współczuję.
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~ryszard [87.116.215.*]
    Podaz sie wycofała , myślę że jest powtórka z rozrywki i będzie górka bez przerwy 2--3 sesje .
    Dnia 2012-11-12 o godz. 11:13 ~ryszard napisał(a):
    > Podaz sie wycofała , myślę że jest powtórka z rozrywki i
    > będzie górka bez przerwy 2--3 sesje .

No rysiu swietny raporcik...-;)))
    No i co mialem racje ? To teraz przepros i wez sobie chusteczke aby poplakac nad bledna inwestycja....-;))))
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~mc2 [80.54.46.*]
    Słowa Ryszarda z 7.11.2012 roku: "Kolego to już koniec spadków , piszę to nie kaperując nikogo na kupno , tylko dlatego żeby inni nie słuchali takiego oszołoma jak ty kipiacego głupotami . "

Pomyliłeś się i przeproś.
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~Michał [178.37.137.*]
    ale teraz wygląda że to już dołek.. co inni na to ?? mam już trzy poziomy wzrostów ale jak zwykle to kwestia czasu ))
    jest tak zle , że trzeba kupować . Wskażniki lezą już w piwnicy i chodzby spekulacyjnie musi się silno odbić do GÓRY .
    Dnia 2012-11-14 o godz. 09:50 ~ryszard napisał(a):
    > jest tak zle , że trzeba kupować . Wskażniki lezą już w
    > piwnicy i chodzby spekulacyjnie musi się silno odbić do
    > GÓRY .

rysiu dalej brniesz w oparach absurdu ? Czy mam wkleic twoje greatest hits z ostatnich dni ?

Klasyczne odbicie zdechlego kota....Czy to bedzie do 8 czy do 9 gr bez znaczenia....Odbicie i nastepnie zwala w dól....Zadnego silnego odbicia nie bedzie bo wskazniki, wyniki i zadluzenia mowia jasno i wyraznie o najblizszej przyszlosci wydmuszki....

Jesteś załosny w tym pesymiżmie . Pamiętaj o jednym pesymiści zyją krócej ?
    FF 8 milionów i na tym koniec . To co chcieli sprzedać już sprzedali , teraz górka . Prawdziwa to się zacznie jak przebije 10 gr .
    Mój pesymizm, czytaj wiedza i doświadczenie sprawdziła sie w 100%...ty zas rysiu swoim optymizmem czytaj naiwna i amatorska głupotą zasiliłeś kupno 300 tys akcji po 12 groszy....Kto z nas jest bardziej radosny ? Ty jako posiadacz czy ja jako doświadczony obserwator ?
    Tylko zły raport ciebie podkręcił . Jak wzrastał milczałeś jak niemowa . Ty masz wiedzę , pytam się jaką ( po za biadoleniem ) , moim zdaniem straciłeś 10 zł na giełdzie i stąd ten pesymizm ?
    Dnia 2012-11-14 o godz. 13:59 ~ryszard napisał(a):
    > Tylko zły raport ciebie podkręcił . Jak wzrastał milczałeś
    > jak niemowa . Ty masz wiedzę , pytam się jaką ( po za
    > biadoleniem ) , moim zdaniem straciłeś 10 zł na giełdzie i
    > stąd ten pesymizm ?

Dwa tygodnie przed raportem jak ty byles dumny z zakupu po 12 gr i notorycznie naganiales piszac, ze juz za kilka dni co najmniej 15..16..18gr a moze i 30gr..(a ze ty i za 1zl nie oddasz) ja ostrzegalem....Ty pisales jakies bzdety o oscylatorach, wskaznikach..O tym, ze raport bedzie swietny, ze spolka wspaniala itd...itd....Czy mam wkleic co ty pierniczyles ?
    Ty straciles 40% lekko z tej swojej doswiadczonej inwestycji w C2A....I dalej brniesz w stracie piszac, ze bedzie wzrost .....rysiu ty jestes wyjatkowy frajer...A ta nagonka ktora prowadziles ostatnio to albo ktos ze spolki ci za to placil albo jestes pod kuratela psychiatrow....-;)))
    Nie mam sił do takiego głąba jak ty . Ostrzegać to ty sobie mozesz . Pusty łeb może ostrzegać głupszego od siebie . Dla mnie jestes zwykłym pieniaczem , bez pojęcia o giełdzie . Wypisujesz bzdury od samego poczatku , tylko ci się udało ze raport był fatalny . Ja jestem zawodowiec który ma poł miliona na NC . Nie przywiazuje się do firmy pasami , jak jest dobrze trzymam dłużej . Nic nie kłamię , że spółka jest bardzo zdołowana , o czym świadczą oscylatory ( tylko trzeba się znać ) . Po raporcie wszystko sprzedałem z lekką stratą . Natomiast teraz powolutku odkupuję , bo co złego na tej firmie się stało to już wiemy . Ty tego nie chcesz przyjać do wiadomości bo jesteś nieudacznikiem , który w przeszłości tylko moczył na wszystkich firmach.
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~Nowy [94.254.195.*]
    Ale idiota z tego Ryska.... On ma pol miliona na NC i ogromne doświadczenie.... Co za poj... Normalnie dawno takiego blazna nie czytałem....
    Dnia 2012-11-14 o godz. 15:14 ~ryszard napisał(a):
    > Nie mam sił do takiego głąba jak ty . Ostrzegać to ty sobie
    > mozesz . Pusty łeb może ostrzegać głupszego od siebie .
    > Dla mnie jestes zwykłym pieniaczem , bez pojęcia o giełdzie
    > . Wypisujesz bzdury od samego poczatku , tylko ci się udało
    > ze raport był fatalny . Ja jestem zawodowiec który ma poł
    > miliona na NC . Nie przywiazuje się do firmy pasami , jak
    > jest dobrze trzymam dłużej . Nic nie kłamię , że spółka
    > jest bardzo zdołowana , o czym świadczą oscylatory ( tylko
    > trzeba się znać ) . Po raporcie wszystko sprzedałem z lekką
    > stratą . Natomiast teraz powolutku odkupuję , bo co złego
    > na tej firmie się stało to już wiemy . Ty tego nie chcesz
    > przyjać do wiadomości bo jesteś nieudacznikiem , który w
    > przeszłości tylko moczył na wszystkich firmach.

ZAWODOWIEC z 20-to letnim doświadczeniem , któty ma pół melona na N.C...-;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Normalnie zawijam sie ze smiechu rysiu...-;)))))

teraz chyba juz nikt nie ma watpliwości, że to zaburzenia psychiczne ...-;)))))
    To tylko niewielki wycinek działalności ryszarda...Jest tego na forum znacznie wiecej...Wybrałem pierwsze lepsze....

Cytaty sa orginalne:

Re: Nie chce spadać , tobędzie wzrost
    Autor: ~ryszard [83.68.73.*], 2012-10-31 13:19
    To że to już koniec spadkow na NC pokazuje indeks NC , a własciwie jego siła relatywna względem innych indeksów . Kto madry ten juz kupuje , a nie zachowuje sie jak dyzio marzyciej tj mysli o spadkach . To już jest koniec czasu na zakupy na samym dnie . Ja z uporem maniaka oczekuję wzrostu na 30 gr i ewentualna korekta powie mi na ilę w dalszej przyszłości mogę liczyć , oczywiście na wzrosty .

Autor: ~ryszard [83.68.73.*], 2012-10-31 15:00
    Twoje jedyne hobby to pisanie bzdzin na tym forum . Stochastic godz. jest na samym dnie a to wróży wzrost . Jak do tej pory nigdy nie było takiego przypdku żeby nie wzrózł choć 3 gr na takim wskazniku . Teraz tez tak będzie . Zaklinacze much z Teksasu , musicie się z tym pogodzić że będzie WZROST

Autor: ~ryszard [83.68.73.*], 2012-10-31 15:08
    Drobni ciułacze , którzy widzicie dystrybucję to jesteście w wielkim błędzie . To ma tak wyglądać że jest mega sypanie , a prawda jest taka że graja na dwa konta . Józek sprzedaje Staszkowi ze spółki a kogo nagonią na spadki to jest ich . Tak samo wygląda gra na wzrosty , gdy wydaje się że odchodzi wielkie kupno tak naprawdę jest dystrybucja . Proszę sobie włączyć srednie EMA na NC wyk tyg. to będziecie mieli jasnośc gdzie jesteśmy i gdzie będziemy za 6 miesięcy .

Autor: ~ryszard [83.68.73.*], 2012-10-31 15:16
    Jestem niemal pewien że na poczatku listopada kurs będzie oscylował co najmnie na 20 gr , ale ja wierzę że do 30 gr dojdziemy i tam trochę się po buksujemy . Jakby ktoś sypał to dzisiaj kurs spadłby 40--50 % , a tego nie ma . Spodziewam się 80--100 % wzrostu w pierwszym ruchu , a potem do 30 gr

Autor: ~ryszard [83.68.73.*], 2012-10-31 19:34
    W dupie mam twoje zapewnienia . Potraktowałbym twoje słowa powaznie gdybyś miał choc trochę pojęcia o giełdzie , ale ty masz zero wiedzy . W miesiącu listopadzie nastapi euforia na rynku NC , to już widać gołym okiem ( 2 % wzrostu ) zdazyło się tylko 3 razy w całej historii tego rynku . Proszę sobie również sprawdzić obroty ( radykalnie się zwiększyły ) to jest dowód na to że mam rację , co do wzrostów na tym rynku .Osobiście posiadam 30 spółek z NC i na wszystkich jest to samo ( puste łby ) tylko widzą spadki . To się bierze z nieudolnego kupowania spółek z NC . Pierwsze notowania tych spółek są bardzo wygórowane , ale wystarczy poczekać do 90 % spadku i już jest dobra do kupna . W tej chwili spółki z tego rynku sa zmiażdzone i prawie wszystkie nadają się do kupna . Z własnego doświadczenia ( 20 lat na gieldzie ) wiem że szczyt na tym rynku będzie miał w marcu / kwietniu 2013 r . Piszesz że mam w tym papierze 500 zł otóz mówię ci że przez 3 dni kupiłem 200 tyś akcji i nie sprzedam taniej jak 30 gr .

Autor: ~ryszard [87.116.213.*], 2012-11-03 08:33
    W przyszłym tygodniu spodziewam się wybicia górą , i jego zamknięcia przy kursie 15 - 18 gr

Autor: ~ryszard [87.116.212.*], 2012-11-05 09:53
    Oscylatory są na dnie ( stochastic ) , a to zawsze prognozuje wzrost . Tak jak już pisałem w pierwsze j odsłonie 16--18 gr , albo wyżej .

Re: Nie chce rosnac to będzie spadać
    Autor: ~ryszard [87.116.213.*], 2012-11-03 08:57
    Przy kursie 12 gr wolnych akcji jest za 260 tyś zł . To jest kasek dla jednego . Nie piszcie o dystrybucji jak nie macie pojęcia 15 --18 w przyszłym tygodniu

Re: Nie chce rosnac to będzie spadać
    Autor: ~ryszard [87.116.213.*], 2012-11-03 18:39
    Powtazam jeszcze raz oscylatory są mocno wyprzedane . Spodziewam się wzrostu w przyszłym tygodniu 15--18 gr . Syfik kup sobie 200 k za 500 zł ( pajacu bez pojęcia z pampersem na dupie )

Re: BBI out?
    Autor: ~ryszard [87.116.212.*], 2012-11-05 11:59
    Kuszetka miałeś już nie robić kółeczek na tej spółce . Tak jak już pisałem wytrzepali po 11 , 12 13 teraz będa kupować po 14 gr . Kierunek jest znany 16-18 gr i wyżej

Autor: ~ryszard [87.116.212.*], 2012-11-05 12:41
    Jestes zabawny , ty myślisz że DI GaTE spadnie 30 % dzisiaj , otóż się mylisz , bo zakładam spadek w tym tygodniu . Wam się marzy spadek C2A na 8 gr bez podstaw , a ja myslę że będzie 18 gr i mam na to argumenty . Jeden straszył mnie że stracę 50 % a ja jestem pewien że zarobię właśnie tyle

Autor: ~ryszard [87.116.212.*], 2012-11-05 18:03
    Jeśli się znasz na formacjach swiecowych ( myślę że nie posiadaż takiej wiedzy ) to sobie zobacz co sie wyklarowało -- będziesz w szoku

Autor: ~ryszard [87.116.212.*], 2012-11-06 08:04
    Na razie jestem pełen usmiechu i radosci ze kupiłem po 12 gr , licząc na zyski - bardzo duże zyski 16--18 gr , albo wyżej ?
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2831321&strona=1

Re: info wisi w powietrzu
    Autor: ~ryszard [87.116.212.*], 2012-11-07 13:32
    Już pisałem , niżej już nie będzie ?

WZROST
    Autor | ~ryszard [87.116.212.*] 2012-11-06 08:22

To jest jedyny kierunek na tej społce . Na poczatek 16--18gr , a potem 30 gr

Re: WZROST
    Autor: ~ryszard [87.116.212.*], 2012-11-06 09:27
    Tracisz ENERGIĘ na pisanie o spadkach , ten papier skazany jest na SUKCES . Mieli się od dłuższego czasu ( nikt z głównych nie sprzedał ) i tylko czekać jak odpali do góry

Autor: ~ryszard [87.116.212.*], 2012-11-06 10:26
    10 gr to jest absolutne dno i koniec spadków

Autor: ~ryszard [87.116.212.*], 2012-11-06 17:04
    Jak nie zobacze w najbliższym czasie komunikatu o sprzedaży dużego pakietu akcji przez głównych akcjonariuszy i jak wyniki będą dobre to nawet po 1 zł swoich akcji nie sprzedam .
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2835033&strona=1
  • Re: To już koniec spadków Autor: ~desperado [24.46.114.*]
    hehehehehehe gosc bez pojecia hahaha
[x]
C2A 0,00% 0,01 2013-04-30 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.