pisałem jak najbardziej serio z tą flaszką i kwiatami, jeśli koleś czuje się urażony za to że napisałem o płatnych naganiaczach debilach, to przepraszam go!
Ty chlopek od Orangutana, nie widze twojej aktywnosci na perelce. Kupuj i powiedz teraz wszyskim ile to do przodu jestes, powiedz co kupic co sprzedac ale pårzed faktem nie po, geniuszu. Choc wydaje mi sie ze z orangutanem masz cos wspolnego.
Lubisz Malpowac cudze ruchy a swojej inwencji i analizy jest tyle ile IGR kasy w kasie.
Z przyjacielskim usciskiem dloni, czuwaj
cześć kopenhaga, abstrahując od naszej kochanej perełeczki... a nie myślisz, żę obecna cena SGR, szczególnie dzisiaj 2.5x jest super? ja siedzę tam już 2 sesję non stop. Dzisiaj wsiorbałem kolejny pakiet... Sadovaya obserwuję od jakiegoś czasu i nigdy nie mogłem trafić dołka... Teraz albo wóz albo przewóz... albo mnie wydymają, albo za 2 tygodnie okaże się, że nie jest wcale tak źle i do końca roku może być 6 zł, a w nowym wystrzał jak na ekoexport... tym bardziej, że nowe zakłady które mają opóźnienia w rozruchu i przez które kurs zjeb**ł się na pysk będą dawały urobek. Co sądzisz?
kolego agent jak szukasz jelenia to poszukaj go sobie w lesie,jak chcesz to podaj twój adres bo czujesz sie bardzo anonimowo w obrazaniu ludzi,a jelenia szukaj na rykowisku