nic się nie dzieje bo już im się znudziło sami ze sobą handlować.
kto się wyleszczyć miał już dawno oddał ze stratami reszta czeka m-c, rok ,2 lata chociaz na 2 zł
jak nie podniosą troche do góry to już w ogóle będzie znikome zainteresowanie
nie da się już patrzec na to co tu wyrabiaja
wczoraj pisałem o rysowaniu litery W i mozliwym zakresie wzrostu, potwierdzone przez analityków....dzisiaj natomiast przestępcy zaczęli rysować trójkąt....i spadkiem do 0,95
pisalem wczesniej - jak przerwa barykade 1zl to polecimy w dol
a jak przetniemy 0,95 to bedzie naprawde kiepsko...
wszystko zalezy od jak to napisales przestępców
smieszni jestescie! jak wam spada to manipulacja ale jak rosnie to juz nie manipulacja a fundamentalny wzrost..... lokaty sobie zalozcie to nie bedzieci mieli stresow!
Dnia 2012-10-12 o godz. 16:10 ~sobek napisał(a):
> smieszni jestescie! jak wam spada to manipulacja ale jak
> rosnie to juz nie manipulacja a fundamentalny wzrost.....
> lokaty sobie zalozcie to nie bedzieci mieli stresow!
zastanów sie co piszesz i do kogo....przedstawiałem dowody manipulacji i opisywałem sytuacje....... fundamenty 0,37/wk
Kreski odpowiednio narysowane,wszędzie sygnały sprzedaży gawiedź już to zauważyła ,mozna teraz legaknie dać sobie z całej siły w sr>> na czczo i bez znieczulenia,bo tak każą kreski.
Dnia 2012-10-12 o godz. 16:20 ~nis napisał(a):
> Kreski odpowiednio narysowane,wszędzie sygnały sprzedaży
> gawiedź już to zauważyła ,mozna teraz legaknie dać sobie z
> całej siły w sr>> na czczo i bez
> znieczulenia,bo tak każą kreski.
no.. ja mam 10 razy mniej .... tak jak pisalem 25% przeznaczonego kapitalu na tą spolke
wczoraj kupilem.... juz chyba z 5 raz - oczywiscie na ostatnich wzrostach troche przytulilem dlatego 10% ew straty moge zaakceptowac choc wole nie
trzeba bylo brac po 50 gr. a nie na gorce to byscie teraz nie srali tylko sie smiali z tych rochow. to jest gra i nic tego zmieni. mozecie sobie zaklinac rzeczywistosc a najbardziej zgubne jest zakochiwanie sie w walorach. trzeba umiec ciac straty poki sa male
Dnia 2012-10-12 o godz. 16:55 ~sobek napisał(a):
> trzeba bylo brac po 50 gr. a nie na gorce to byscie teraz
> nie srali tylko sie smiali z tych rochow. to jest gra i
> nic tego zmieni. mozecie sobie zaklinac rzeczywistosc a
> najbardziej zgubne jest zakochiwanie sie w walorach. trzeba
> umiec ciac straty poki sa male
panikujecie jak dzieci w piaskownicy,przy takim freeflocie to tu może być kilka złotych w krótlim czasie,pobuja łajbą moim zdaniem góra do 20 pażdziernika jak nie wczesniej,pózniej podciąganie westy pod wyniki,zbierają akcje i chcą ludzi wypłoszyć,,,
Dnia 2012-10-12 o godz. 17:30 ~wojtek napisał(a):
> panikujecie jak dzieci w piaskownicy,przy takim freeflocie
> to tu może być kilka złotych w krótlim czasie,pobuja łajbą
> moim zdaniem góra do 20 pażdziernika jak nie
> wczesniej,pózniej podciąganie westy pod wyniki,zbierają
> akcje i chcą ludzi wypłoszyć,,,
dokładnie , ja mam czas wartość ksiegowa to 3 zeta
proste,ja na 3 mogę czekać rok,wpakowałem tu grube pieniądze,a czy teraz będzie -15 procent czy plus 20 nie interesuje mnie bo nie gram na krótko,niech się martwią ci co liczą groszówki,chociaż to też sposób na zarobek ale pochłania dużo czasu...
ten typ strategi mi nie odpowiada - nie na tej spolce to napewno
Co bys zrobil gdyby kurs utknął na 20 gr ??? nie wiem jaką masz srednia ale napewno nie 15gr
Jakby nie patrzec to od samego początku leci na ryj z jakichs tam 12zl do docelowo 0.42zl.
Pewności, że bedzie 3 zl brak.
WESTA ISIC SA
Przedmiot
Zawiadomienie o akcji
Rynek urzędowy - podstawa prawna
INNE uregulowania
Unofficial market - podstawa prawna
Treść raportu:
Rada Dyrektorów spółki WESTA ISIC SA ("Spółka") informuje, że Spółka otrzymała zawiadomienie od ING Otwarty Fundusz Emerytalny ("Fundusz"), że Fundusz zbyła akcje Spółki w transakcjach giełdowych w Giełdzie Exchange, wypłacane w 04 października 2012 i Fundusz stał się posiadaczem akcji Spółki, które daje Funduszowi mniej niż 10% ogólnej liczby głosów na WZA. Przed zbyciem akcji Fundusz posiadał 4 953 081 (cztery miliony dziewięćset sto pięćdziesiąt trzy tysiące osiemdziesiąt jeden) akcji Spółki, co było 11,22% z kapitału zakładowego Spółki i był prawo do 4 953 081 (cztery miliony 953.081) głosów na Walnym Zgromadzeniu, co było 11,22% ogólnej liczby głosów na WZA. W dniu 9 października 2012 roku, Fundusz jest właścicielem 4 354 909 (cztery miliony 354.909) akcji co stanowi 9,87% wartości kapitału zakładowego Spółki i jest prawo do 4 354 909 (cztery miliony 354.909) głosów na walnym zgromadzeniu, które jest 9,87% ogólnej liczby głosów na WZA. Zgodnie z prawem luksemburskim z dnia 11 stycznia 2008 r. w sprawie wymogów dotyczących przejrzystości można znaleźć w załączonym pliku. Podstawa prawna: Art. 70.1 Ustawy o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych z dnia 29 lipca 2005 r.; Artykuły 8, 9 i 11 luksemburskiej ustawy z dnia 11 stycznia 2008 r. w sprawie wymogów w zakresie przejrzystości dla emitentów papierów wartościowych.
na to wyglada , że 600k
hmm... ciekawe czy to co teraz to tez oni sypią...
Marnie widze te emerytury...tyle kasy przeznaczone na emerytury w kasynie... o Jesus
i jeszcze wala praktycznie w dołku - nie wiem po jakiej cenie kupowali ale napewno grubo wyzej
Dnia 2012-10-12 o godz. 19:09 ~lex mex napisał(a):
> na to wyglada , że 600k
hmm... ciekawe czy to co teraz to
> tez oni sypią...
Marnie widze te emerytury...tyle kasy
> przeznaczone na emerytury w kasynie... o Jesus
i jeszcze
> wala praktycznie w dołku - nie wiem po jakiej cenie
> kupowali ale napewno grubo wyzej
...oni to potrafią walić bez opamiętania, to nie ich pieniądze odpisy zrobią i będzie ok ...
ale za to, że kupując po dużo wyższej cenie teraz sprzedawać to jest kryminogenne i powinni odpowiadać zgodzie z KPK . Chyba, że sprzedawał,i aby rozruszać teraz bedzie nieco większe FF i łatwiej będzie robić transakcje....
Info POLISH FINANCIAL SUPERVISION AUTHORITY
UNI - EN REPORT No 33 / 2012
Date of issue: 2012-10-12
Short name of the issuer
WESTA ISIC S.A.
Subject
Notification of shareholding
Official market - legal basis
Inne uregulowania
Unofficial market - legal basis
Contents of the report:
The Board of Directors of WESTA ISIC S.A. (the "Company") informs that the Company received a notification from ING Otwarty Fundusz Emerytalny (the “Fund") that the Fund has disposed the shares of the Company in stock-market transactions in Warsaw Stock Exchange, paid in October 4, 2012 and the Fund became an owner of the Company shares that gives the Fund less than 10% of total number of votes on the AGM.
Before the disposal of shares the Fund held 4 953 081 (four million nine hundred fifty three thousand and eighty one) shares of the Company which was 11.22% of Company’s initial capital and was right to 4 953 081 (four million nine hundred fifty three thousand and eighty one) votes on the AGM which was 11.22% of total number of votes on the AGM.
On October 9, 2012, the Fund is the owner of 4 354 909 (four million three hundred fifty four thousand nine hundred and nine) shares which is 9.87% of the Company initial capital and is right to 4 354 909 (four million three hundred fifty four thousand nine hundred and nine) votes on the AGM which is 9.87% of total number of votes on the AGM.
Pursuant to the Luxembourg law of 11 January 2008 on transparency requirements please refer to the file attached.
Legal grounds:
Article 70.1 of the Act on Public Offering, Conditions Governing the Introduction of Financial Instruments to Organized Trading, and Public Companies dated 29 July 2005;
Articles 8, 9 and 11 of the Luxembourg law of 11 January 2008 on transparency requirements for issuers of securities.